2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

kız tavuk kaç yumurtan çıktı

hahaha : )

sorma tavuk gibin olduk : )

12 tane toplandı, rahim kalınlığıda 12 mm..doktor herşey yolunda dedi bakalım bana yumurta sayısı az geldi ama neyse..bu akşam arayıp söylicekler kaç tanesi döllendi falan yarında transfer :18:

kızlar bildiğiniz gibi sonucum negatif çıktı ancak kanamam falan olmadı daha ilaçları da kestik sanırım haftaya normal adet dönemim o zaman adet olacağım peki adetten hariç kanama olması gerekmiyor mu kanama olmaması normal mi bilgi verirmisiniz

EN GEÇ 1-2 gün içerisinde adet olursun canım sonuç zamanı adet zamanlarımıza denk geliyor

Ragim kalınlığı güzel 12 taneside işlem gördümü kaçı döllendi bunların?kaçıncı gün transferi olucak

Ragim kalınlığı güzel 12 taneside işlem gördümü kaçı döllendi bunların?kaçıncı gün transferi olucak

Zaten ayıldığımda rahim içi rahim kalınlığı falan çok güzel diyip duruyodu doktor..Ben o ölçülerden de anlamıyorum..

O gün(pazartesi) hemen sordum kaç tanesi döllendi falan ..dediler daha yumurtalar ve spermler belirli aşamalardan geçecek ondan sonra döllenecek anca çarşamba haber veririz..Büyük ihtimal perşembe de transfer yaparız dediler..yani 3.gün oluyor..

Cumada senden güzel haberleri alacaz inş ..

İnşallah rabbim isteyen herkese en kısa zamnda nasip eder canım.

Aminn cnm aminn..Senden çok umutluyumm..Mübarek cuma günü alıcaksın müjdeni hemde..

Göğüslerin falan şiştimi ? kasık ağrıs falan ?

evet evet hepsi var.merak etme sendede olabilir ben bütün bu işlemlerden 8 kilo almıştım şimdi yavaş yavaş gidiyor sendede şişlik felan olursa korkma

evet evet hepsi var.merak etme sendede olabilir ben bütün bu işlemlerden 8 kilo almıştım şimdi yavaş yavaş gidiyor sendede şişlik felan olursa korkma

Kız bende çok yumurta yok diyemi acaba pek bi şişlik olmadı..

Göğüslerimde normal şişkinlikte yani vücudum pek değişmedi..

Bakalım transferden sonra bi değişiklik olcak mı

ayyy sende mi kilo aldın bende çok aldım 4-5 kilo civarında... eşim beni 10 gündür görmüyo şimdi yolda bu göbekle nasıl karşısına çıkıcam diye hayıflanıyorum(

ayyy sende mi kilo aldın bende çok aldım 4-5 kilo civarında... eşim beni 10 gündür görmüyo şimdi yolda bu göbekle nasıl karşısına çıkıcam diye hayıflanıyorum(

amaan boşverin kıslar derdiniz kilo olsun ..bebiş olsun da Allahın izniyle inş değer hepsine..

bugün son gebelik testimi yaptırdım.. Bebeğimi kaybettim arkadaşlar... (

Canımm çok üzüldüm..Ama nediyoruz vardır bunda da bi hayır..Tabiki şu anda ne söylesem boş ama gerçekten öle demekki sağlıksızmış olsaydı hayırlısı olmayacakmış öle düşün..

İlk denemenmiydi ?

Dünyanın sonu değil sonuçta Allah yardım eder bi daha denersin..Belki ALLah normal yoldan nasip eder bilemeyiz..SAbret dua et sakın isyan etme..

hayatım böyle zaten tüp bebek yap kilo al ver tüp bebek yap bunladım da aaslında biraz aama şu dönemde takmıyorum tabii ki kafama:)

Allah sabrının sıkıntılarının mükafatını verecek inş cnm merak etme..İmtihan dünyasındayız yapıcak bişiy yok yaşicamız varmış bunları dicez..

canım transferden sonra bende fazladan 3 kilo kaldı yani gidyor.aslında kilo değilde vucudumuz ilaçlardan su topluyor zamnlada atılıyor.o yüzden korkma geçiyor

canım transferden sonra bende fazladan 3 kilo kaldı yani gidyor.aslında kilo değilde vucudumuz ilaçlardan su topluyor zamnlada atılıyor.o yüzden korkma geçiyor

:)) 80-89 arası birlikte zayıflıyor topiğinin mudavimi ve de kaptanıyım düşünün artık sürekli diyette olmak ve olmamak arası gidip geliyorum aman hayırlısıyla gelsin de bebecikler toparlanır veririz kilocukları yine:))

merhaba arkadaşlar öcelikle rabbim inşeallah hepimizin gönlüne göre verir ve hepimiz anne oluruz. Ben kayseri sevgi hastanesinde 7 ocakta emriyolarımı transfer ettirdim ancak benim yumurta toplama işleminde 7 yumurta toplandı 2 tane 1.sınıf yumurtalarım bölünmedi ,ertesi gün aradılar diğer 2.sınıf yumurtlarımda bölünmedi ,artık herşey bitti genetik bir sorunmu var diye düşünmeye başlamıştık 4. gün 2 tane 3. kalite yumurtam döllenmiş biri 5 e biri 7 e bölünmüş doktorum yüzde 20şans veriyorum felan dedi ama ben yinede transfer ettirdim ilk tüp bebek denemem polisitik over hastasıyım yaşım 33 bana dua edin ,bu gün 10. günümdeyim transferden sonra cumartesi günü sonuç almaya gideceğim,hiç benim durumum hakkında bilgisi olan var mı yani böyle bölünme sonucu hamile kalanlar felan,saygılar Allah hepimizin gönlüne göre versin..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…