kız tavuk kaç yumurtan çıktı
kızlar bildiğiniz gibi sonucum negatif çıktı ancak kanamam falan olmadı daha ilaçları da kestik sanırım haftaya normal adet dönemim o zaman adet olacağım peki adetten hariç kanama olması gerekmiyor mu kanama olmaması normal mi bilgi verirmisiniz
hahaha : )
sorma tavuk gibin olduk : )
12 tane toplandı, rahim kalınlığıda 12 mm..doktor herşey yolunda dedi bakalım bana yumurta sayısı az geldi ama neyse..bu akşam arayıp söylicekler kaç tanesi döllendi falan yarında transfer :18:
Ragim kalınlığı güzel 12 taneside işlem gördümü kaçı döllendi bunların?kaçıncı gün transferi olucak
Zaten ayıldığımda rahim içi rahim kalınlığı falan çok güzel diyip duruyodu doktor..Ben o ölçülerden de anlamıyorum..
O gün(pazartesi) hemen sordum kaç tanesi döllendi falan ..dediler daha yumurtalar ve spermler belirli aşamalardan geçecek ondan sonra döllenecek anca çarşamba haber veririz..Büyük ihtimal perşembe de transfer yaparız dediler..yani 3.gün oluyor..
Cumada senden güzel haberleri alacaz inş ..
İnşallah rabbim isteyen herkese en kısa zamnda nasip eder canım.
Aminn cnm aminn..Senden çok umutluyumm..Mübarek cuma günü alıcaksın müjdeni hemde..
Göğüslerin falan şiştimi ? kasık ağrıs falan ?
evet evet hepsi var.merak etme sendede olabilir ben bütün bu işlemlerden 8 kilo almıştım şimdi yavaş yavaş gidiyor sendede şişlik felan olursa korkma
evet evet hepsi var.merak etme sendede olabilir ben bütün bu işlemlerden 8 kilo almıştım şimdi yavaş yavaş gidiyor sendede şişlik felan olursa korkma
Kız bende çok yumurta yok diyemi acaba pek bi şişlik olmadı..
Göğüslerimde normal şişkinlikte yani vücudum pek değişmedi..
Bakalım transferden sonra bi değişiklik olcak mı
ayyy sende mi kilo aldın bende çok aldım 4-5 kilo civarında... eşim beni 10 gündür görmüyo şimdi yolda bu göbekle nasıl karşısına çıkıcam diye hayıflanıyorum(
amaan boşverin kıslar derdiniz kilo olsun ..bebiş olsun da Allahın izniyle inş değer hepsine..
bugün son gebelik testimi yaptırdım.. Bebeğimi kaybettim arkadaşlar...(
hayatım böyle zaten tüp bebek yap kilo al ver tüp bebek yap bunladım da aaslında biraz aama şu dönemde takmıyorum tabii ki kafama:)
bugün son gebelik testimi yaptırdım.. Bebeğimi kaybettim arkadaşlar...(
ayyy sende mi kilo aldın bende çok aldım 4-5 kilo civarında... eşim beni 10 gündür görmüyo şimdi yolda bu göbekle nasıl karşısına çıkıcam diye hayıflanıyorum(
canım transferden sonra bende fazladan 3 kilo kaldı yani gidyor.aslında kilo değilde vucudumuz ilaçlardan su topluyor zamnlada atılıyor.o yüzden korkma geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?