çirkin yasını sorununu tedavı merkezını tedavı tarıhını yazarsan eklerim senıde
evet cnm bugün pozitifi aldık takipteyiz:)) darısı başına inşş hertürlü yardımcı olurum bişey sorucağın zaman:)
Meslektaşım canım şimdi baktımda sen bahçeciye gidiyorsun sanırım orda dr nogay var akapunktur yapan sanırım onunla görüşün eğer durumun iyiyse oraya buraya gitmene gerek kalmaz.Ben tüp bebekten önce başladığım olumlu sonuç aldığım için devam ediyorum eminim tüp bebek ekibindeki akapunkturcular daha deneyimlidir.haırlısı olsun canım
Canm sorun yoktu bizde allaha sukur 3.5 yildr ewliyz ve cocuk istiyoruz ama olmadi henuz
Selam kıslaar..Haber verip çıkıcam..Geçmişi okuyamadım inş güzel haberler vardır..Dün yumoşlarım toplandı..Doktor herşey yolunda perşembe günüde transferini yaparız dedi..Çarşamba günü arayıp söylicek kaç tane döllendi falan..Sabırsızlıkla bebişlerimi alacağım günü bekliyorum..He bu arada 29 ocak da test günüm :18:
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Bende OMÜ mezunuyum :)İyi bir hastahane sana okadar ilaç yetmiştir.Çok kullanmadığına sevin bence.Eminim Omü işini biliyordur.İyi şanslar bunları düşünme strese girme bence iyi şanslar..
poff tebrik ederimmm burdan dualarimi yolladim degerin katlansin katlansin derken kalp atislarini duy sonra hemen bize yaz ki biz de mutlu olalim:)
yumurtaların çok çabuk gelişmiş demekki canım benimde öyleydi şimdi gün sayıyoruz ögrenmek için
arkadaşlar bir sorum olacak yumurta toplama işleminden sonra anesteziden çıkmak ne kadar zaman alıyor ve nasıl hissediyorsunuz kendinizi.ben sanırım toplama işleminde yalnız olacağım ve dönüş yolum biraz uzun tek başıma başarabilir miyim birde spermlerde o gün mü alınıyor
çok kaliteliyse şansın yüksek bence canım, bana iki tane kondu biri çok iyi biri orta kalite dediler, şuan tam belli değil ama sanırım biri tutunmuş öyle duruyor şimdilik dedi doktorum, hatta dondurulcaktı benim kalan yumurtalar ama 5 . günde dondurulmaya layık yumurta kalmamış o yüzden dondurmadılar ;ona çok üzülmüştüm, ama Allah kısmet edicek olduktan sonra bir şekilde oluyor, inş güzel haberlerle gelirsin pazartesi :)
bizde 3 tane kaliteli embriyo vardı 2si transfer edildi 2 tanede donduruldu dondurulanların biri 1.kalite diğeri düşük canım
hayırlısı olsun en kötü ihtimalle tutmasa bile dondurulmuş kullanırsın bu kadar zorlu süreci tekrar yaşamazsın garanti kenarda olması güzel bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?