2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

bende aradım merkezı sordum bugun seansı 180 tl şimdi bebek tedavısınemı ilaçlaramı gıt gel masrafamı hangısıne yetiştircemı şasırdım ama gıttığımde konuşcam doktorla bakalım nolcak benı düşündüğün için çok teşekkür ettım burda bırbırımızı önemsıyoruz ya bayılıyorum o zaman bize:)

Selam kıslaar..Haber verip çıkıcam..Geçmişi okuyamadım inş güzel haberler vardır..Dün yumoşlarım toplandı..Doktor herşey yolunda perşembe günüde transferini yaparız dedi..Çarşamba günü arayıp söylicek kaç tane döllendi falan..Sabırsızlıkla bebişlerimi alacağım günü bekliyorum..He bu arada 29 ocak da test günüm :18:

Transfer Sonrasında Nelere Dikkat Edilmeli?

İlk birkaç gün ağır sportif egzersizler yapılmamalıdır.
Vaginal bir enfeksiyona yol açmamak için yüzme önerilmemektedir.
Özellikle kurşun içerebilecek boya ve sıvılara maruz kalmamalıdır.
Ağır şeyler kaldırıp taşımamalıdır.
Sigara içilmemeli ve alkol kullanılmamalıdır.
Kullanılacak ilaçlar doktora danışılarak alınmalıdır.
Muhtemel listeria enfeksiyonundan kaçınmak amacıyla pastörize olmamış süt ve taze peynir yenmemelidir.
Muhtemel toksoplazma enfeksiyonundan kaçınmak amacıyla kedi dışkısı ya da toprak ile uğraşılmamalıdır.
Folik asit tabletleri alınmalıdır.
İki hafta ilişkide bulunulmamalıdır.
Luteal destek amacıyla verilen progesteron iğneleri kesilmemelidir.
ALINTI

eslem hayırlı yumoşlar olsun sana tutunsunlar inşallah bıde senın bılgılerın yok tablo için verırmısın?

poff tebrik ederimmm burdan dualarimi yolladim degerin katlansin katlansin derken kalp atislarini duy sonra hemen bize yaz ki biz de mutlu olalim:)

bu arada ben hala adet olmadim israrla test de yapmiyorum negatif gormeye doydum 2 senedir. olsam da adet baslasam yoksa topicten cikmak zorunda kalicam ocak ayina yetismicek benim tedavim

Sağol, umarım hepimiz için hayırlısı olur. Hastaneden memnunum, az ilaç aldığım için seviniyorum tabi de işte uzun protokol mü olsaydı, daha az dozla mı başlansaydı (çünkü hormon degerlerimde sanırım fırlıyor ) çok bilirmişim gibi şöyle böyle olsaydı dahamı iyi olurdu diyorum.

Pek öyle stres yapmıyorum nasipse Rabbim verirse olur diyorum, zaten çok zor karar verdim ara ara basit tedaviler gördüm ama olmayınca çok üstüne düşmedim.12 senedir evliyim, çalışıyorum alıştım rahatlığa bir yandan aslında düzenim bozulacak diye de çok korkuyorum ama annem yapma etme kızım sonra çok ararsın sen elinden gelini yap sonra üzülürsün diye diye tedaviye başladık. işte şimdi de başlayınca herşey eksiksiz olsun tam yapılsında Rabbim nasipse versin istiyorum. Böyle de karşığım aslında annem zaten olacağı varsa da senin bu abuk sabuk düşüncelerin yüzünden olmayacak diyor.

Sakıncası yoksa ne mezunusun, simdi neredesin umarım bizim buraları sevmişsindir.

poff tebrik ederimmm burdan dualarimi yolladim degerin katlansin katlansin derken kalp atislarini duy sonra hemen bize yaz ki biz de mutlu olalim:)

çok teşekkür ederim cnm eksik olmayın hertürlü gelişmeyi yazarım merak etmeyin darısı herkese inşş

kimse benle ilglenmyoo :[ 45gùn çok uzun dğlmi demştm yaa hüngür foşurtt

Tulra canım ben Eğitim Fakültesi mezunuyum Samsun benim ikinci memleketim çok sevdim güzel günlerim geçti Çok ta sevdiğim Samsunlu arkadaşlarım oldu .Suanda istanbuldayım ama Samsuna gelip gidiyorum..

Piticim ne demek bizi bizden başkası anlamaaaz :)Sen bir görüş canım ama 180 çok ne bileyim seni etkilemeyim .

canım anestezıden hemen cıkıyorsun ama tek gıtme bence yanında bırı olsun.donus yolundada tek olma bana soracak olursan.hemen kendıne gelıyosun ama uyusukluk halın uyku halın suruyor bende ole oldu.

arkadaşlar uzun protokol ne demek...bu arada benım testıme son 3.heycan korku hepsı karmakarısık.içimde olumlu hisler var ama bilimiyorum.kasıklarımda sol tarafında dolgunluk hıısı goguslerde ağrı sık ıdrara cıkma bel ağrısı..ne demek bunlarr sızcee...

bizde 3 tane kaliteli embriyo vardı 2si transfer edildi 2 tanede donduruldu dondurulanların biri 1.kalite diğeri düşük canım

bizde 3 tane kaliteli embriyo vardı 2si transfer edildi 2 tanede donduruldu dondurulanların biri 1.kalite diğeri düşük canım

hayırlısı olsun en kötü ihtimalle tutmasa bile dondurulmuş kullanırsın bu kadar zorlu süreci tekrar yaşamazsın garanti kenarda olması güzel bişi

hayırlısı olsun en kötü ihtimalle tutmasa bile dondurulmuş kullanırsın bu kadar zorlu süreci tekrar yaşamazsın garanti kenarda olması güzel bişi

evet canım çok yıprandım fizikende ruhende inşallah bidaha bunlara gerek kalmaz rabbim inşallah yüzümüze güler bizde hayırlısıyla hayırlı haberi alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…