Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!
- Konu Sahibi piti88
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba
Ocak 9 da bende günde 200 ml Gonalf le tedavime başladım bugün çatlatma ignemi vurulacağım ve inşAllah Perşembe günü yum. toplama yapılacak.(Sanki çok çabuk oldu sadece 6 gün ilaç kullandım bu normal mi)
Yaşım 33 ilk denemem, pcos var Samsun OMÜ de tedavi görüyorum.
Hamile arkadaşları çok tebrik ederim, sağlıkla kucaklarınıza da alırsınız inşAllah.
yumurtaların çok çabuk gelişmiş demekki canım benimde öyleydi şimdi gün sayıyoruz ögrenmek için
Tüp Bebek Tedavisinin Başarısını Desteklemek İçin Nasıl Beslenmeli
- Günde en az 2,5-3 lt su içmelisiniz.
- Sigara içen kadınların gebe kalma oranı içmeyenlere göre daha düşük. Üreme sistemine zarar veren alkol ve sigarayı içmemelisiniz.
- Haftada üç gün balık yemeyi ihmal etmemelisiniz.
- Suni tatlandırıcılar diyet programında kullanılabilir fakat tüp bebek tedavisinde kullanmayın.
- Çay ve kahve tüketimini azaltmalısınız. Hatta kahveyi tümden bırakın, çayı da çok seviyorsanız açık içmeye çalışmalısınız.
- Pişirme tekniği en uygun ve yüksek şekilde vitamin, protein, mineral alınması için çok önemli. Kızartmalar yerine ızgara veya fırında az yağlı pişirilmiş yemekleri tercih etmelisiniz.
- Makarna ve sebzeleri az suda haşlayarak pişirmelisiniz.
- Gebelik öncesi tedavide anne adayının folik asit alması, folik asitten zengin besinlerle beslenmesi şart. Folik asit yeşil yapraklı sebzelerde, fındık, badem ve baklagillerde yoğun bir şekilde bulunmaktadır. Bu yiyeceklerin miktarları da önemlidir. Haftada 3 kez kuru baklagil, haftada 50 gr. badem, haftada 50 gr. fındık yemelisiniz.
- İyi kaliteli bir uyku ve yürüyüş de önemlidir. Haftada 3 defa düzenli yürümelisiniz.
- C vitamininden zengin gıdalar seks hormonlarının iyi çalışmasını sağlar. Bol miktarda kivi, limon, portakal, mandalina, biber yemelisiniz.
- Bezelye, brokoli, havuç vitamin ve mineral açısından zengin sebzelerdir. Günde 1 havucu salatada; bezelye ve brokoliyi de zeytinyağlı sebze olarak tüketmelisiniz.
- Günde en az 2,5-3 lt su içmelisiniz.
- Sigara içen kadınların gebe kalma oranı içmeyenlere göre daha düşük. Üreme sistemine zarar veren alkol ve sigarayı içmemelisiniz.
- Haftada üç gün balık yemeyi ihmal etmemelisiniz.
- Suni tatlandırıcılar diyet programında kullanılabilir fakat tüp bebek tedavisinde kullanmayın.
- Çay ve kahve tüketimini azaltmalısınız. Hatta kahveyi tümden bırakın, çayı da çok seviyorsanız açık içmeye çalışmalısınız.
- Pişirme tekniği en uygun ve yüksek şekilde vitamin, protein, mineral alınması için çok önemli. Kızartmalar yerine ızgara veya fırında az yağlı pişirilmiş yemekleri tercih etmelisiniz.
- Makarna ve sebzeleri az suda haşlayarak pişirmelisiniz.
- Gebelik öncesi tedavide anne adayının folik asit alması, folik asitten zengin besinlerle beslenmesi şart. Folik asit yeşil yapraklı sebzelerde, fındık, badem ve baklagillerde yoğun bir şekilde bulunmaktadır. Bu yiyeceklerin miktarları da önemlidir. Haftada 3 kez kuru baklagil, haftada 50 gr. badem, haftada 50 gr. fındık yemelisiniz.
- İyi kaliteli bir uyku ve yürüyüş de önemlidir. Haftada 3 defa düzenli yürümelisiniz.
- C vitamininden zengin gıdalar seks hormonlarının iyi çalışmasını sağlar. Bol miktarda kivi, limon, portakal, mandalina, biber yemelisiniz.
- Bezelye, brokoli, havuç vitamin ve mineral açısından zengin sebzelerdir. Günde 1 havucu salatada; bezelye ve brokoliyi de zeytinyağlı sebze olarak tüketmelisiniz.
sagol canim vazgecmeye hic niyetim yok am a
esimin metaniyetsizligi beni bitirdi bugun.onu teselli etmekten ben acimi
Yasayamadim.
cnm çok üzüldüm adına ama arkadaşların dediği gibi pes etmek yok, bugün bende negatif çıkar diye gittim ve hala tam kabullenmiş değilim düşük çıktığı için, herşeyde bir hayır olduğunu düşünenlerdenim onun dünyaya geliş tarihi bellidir ve zamanını bekliyodur inanki, biz herşeyi yapıp sonrasını Allaha bırakıyoruz artık ama ümit kesilmez mucizeler herzaman ansızın geliyor içini ferah tutmaya çalış zor bir süreç herkese sabır ve güç diliyorum..
- 11 Aralık 2012
- 816
- 31
- 68
Merhaba
Ocak 9 da bende günde 200 ml Gonalf le tedavime başladım bugün çatlatma ignemi vurulacağım ve inşAllah Perşembe günü yum. toplama yapılacak.(Sanki çok çabuk oldu sadece 6 gün ilaç kullandım bu normal mi)
Yaşım 33 ilk denemem, pcos var Samsun OMÜ de tedavi görüyorum.
Hamile arkadaşları çok tebrik ederim, sağlıkla kucaklarınıza da alırsınız inşAllah.
ekledım canım artık sende bızımlesın
Kizlar benide eklerseniz listeye cok sevinirim. Suan cok takip edemiyorum elektrik yok ama sonra katilcam aranza
tabıkı eklerım arkadasım sen ver bana bılgılerını
sagol canim vazgecmeye hic niyetim yok am a
esimin metaniyetsizligi beni bitirdi bugun.onu teselli etmekten ben acimi
Yasayamadim.
inan bende negatıf almaktan çok eşimden korkuyorum oda senın eşin gibi duygusal sebep kendısı olduğu ıçın pişmanlık yaşıyolar kolay değil toplumda erkek dedınmı ceketını atsa hamıle bırakması gerekıyoama bızıde anlamak zorundalar tum tedavı bızım uzerımızde ve hormonlarımızla oynanıyo...sen yıne kucak aç bir kaç gune geçer kendınızı toplayınkı yenı denemede umutsuzluğa kapulmayın yaşınız genç daha millet anca sizin yaşınızda evlenıyo...
Beni kimse ciddiye almio sanirim kacinci msji yaziorum ama cvp yok
mrb canım sen ne sormuştun görmedim ben
Benmde 5. Gun yapildi transferim canim
benimde 5. gün transferiydi, progesteron değerim normalden yüksek olduğu için 3. gün yapmadılar, tutunması embriyo kalitesine bağlıymış sanırım...
saftunc istanbuldamı bu yer banada tavsiye edermisin?
Piticim ben tavsiye ediyorum.Kendi yaşadığımı anlatayım :ULTRASONDA BENİM YUMURTALIKLAR GÖZÜKMÜYORDU CEM BEY ŞÜPHELENDİ AMH (YUMURTA REZERVİ TESTİ)İSTEDİ YAPTIRDIK BİDE SONUCU ALDIM DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI SONUÇ 0,17 YANİ NORMAL DEĞERLER 1 İLE 6 ARASI OLMALIYKEN BEN NERDEYSE MENOPOZ SINIRINDAYIM NEYSE KUZUM BAŞLADIMMI BEN AKAPUNKTURA YAKIN ARKADAŞIM ORAYA GİDİP HAMİLE KALMIŞTI.1 AY SONRA CEM BEY ULTRASONDA GÖRDÜĞÜ YUMURTALARA İNANAMADI 7 8 TANE YUMURTAM OLMUŞ TESTLE ALAKASIZ HİÇ İLAÇ BİLE VERMEDEN BUKADAR OLSA BİLE TÜP İÇİN İYİ DEDİ SONRA BEN AKAPUNKTURLA İLGİLİ MAKALELERİ OKUDUM TÜP BEBEKTE ŞANSI ÇOK ARTTIRIYORMUŞ MEĞERSEM.Benim mesaj hakkım yok ama telefonunu özelden atarsan seni ararım ben anadolu yakasında oturuyorum öğretmenim burada bir yere gidiyorum:)hatta cuma yine gidecem
benimde 5. gün transferiydi, progesteron değerim normalden yüksek olduğu için 3. gün yapmadılar, tutunması embriyo kalitesine bağlıymış sanırım...
bilmiyorum canım bana cok kliteli olduklarını söylediler inşallah pazartesi mutlu haberi sizlerle paylaşırım
- 11 Aralık 2012
- 816
- 31
- 68
Piticim ben tavsiye ediyorum.Kendi yaşadığımı anlatayım :ULTRASONDA BENİM YUMURTALIKLAR GÖZÜKMÜYORDU CEM BEY ŞÜPHELENDİ AMH (YUMURTA REZERVİ TESTİ)İSTEDİ YAPTIRDIK BİDE SONUCU ALDIM DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI SONUÇ 0,17 YANİ NORMAL DEĞERLER 1 İLE 6 ARASI OLMALIYKEN BEN NERDEYSE MENOPOZ SINIRINDAYIM NEYSE KUZUM BAŞLADIMMI BEN AKAPUNKTURA YAKIN ARKADAŞIM ORAYA GİDİP HAMİLE KALMIŞTI.1 AY SONRA CEM BEY ULTRASONDA GÖRDÜĞÜ YUMURTALARA İNANAMADI 7 8 TANE YUMURTAM OLMUŞ TESTLE ALAKASIZ HİÇ İLAÇ BİLE VERMEDEN BUKADAR OLSA BİLE TÜP İÇİN İYİ DEDİ SONRA BEN AKAPUNKTURLA İLGİLİ MAKALELERİ OKUDUM TÜP BEBEKTE ŞANSI ÇOK ARTTIRIYORMUŞ MEĞERSEM.Benim mesaj hakkım yok ama telefonunu özelden atarsan seni ararım ben anadolu yakasında oturuyorum öğretmenim burada bir yere gidiyorum:)hatta cuma yine gidecem
tatlım senın işine yaramasına sevındım özelden mesaj atamıyorum ama ben avrupa yakasında oturuyorum oraya gidip gelememkı bıde ortak bı yanımız daha var bende öğretmenım
- 20 Ağustos 2011
- 231
- 1
- 116
Ve senin sonuuc pozitifti dmi arkadasm telfndan takip etmeye calisiorum zor oluyo biraz.tebrik ederim canm
bilmiyorum canım bana cok kliteli olduklarını söylediler inşallah pazartesi mutlu haberi sizlerle paylaşırım
çok kaliteliyse şansın yüksek bence canım, bana iki tane kondu biri çok iyi biri orta kalite dediler, şuan tam belli değil ama sanırım biri tutunmuş öyle duruyor şimdilik dedi doktorum, hatta dondurulcaktı benim kalan yumurtalar ama 5 . günde dondurulmaya layık yumurta kalmamış o yüzden dondurmadılar ;ona çok üzülmüştüm, ama Allah kısmet edicek olduktan sonra bir şekilde oluyor, inş güzel haberlerle gelirsin pazartesi :)
Ve senin sonuuc pozitifti dmi arkadasm telfndan takip etmeye calisiorum zor oluyo biraz.tebrik ederim canm
evet cnm bugün pozitifi aldık takipteyiz:)) darısı başına inşş hertürlü yardımcı olurum bişey sorucağın zaman:)
- 11 Aralık 2012
- 816
- 31
- 68
çirkin yasını sorununu tedavı merkezını tedavı tarıhını yazarsan eklerim senıde
Meslektaşım canım şimdi baktımda sen bahçeciye gidiyorsun sanırım orda dr nogay var akapunktur yapan sanırım onunla görüşün eğer durumun iyiyse oraya buraya gitmene gerek kalmaz.Ben tüp bebekten önce başladığım olumlu sonuç aldığım için devam ediyorum eminim tüp bebek ekibindeki akapunkturcular daha deneyimlidir.haırlısı olsun canım
Piti bende 24 yasindayim ilk denemem alman hastanesi halit firat erden drum. 21ocak tahlil gunum
Canım hayırlı uğurlu olsun gelsin bebişler dolsun göbişler :)