2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Gunaydin kizlar hic iyi degilim ya bu bebeklerde olmadi galiba ...adet olcam sanki adet sancim var kasiklarimda offff offff ((((

günaydın canım bozma moralini bu çoğunlukla böyle demek herkesin adet ağrısı gibi ağrıyo bende öyleyim inşallah bebişler bizimledir

ins guzel haber verebilirim size ((?

Gamzecim bugün cuma bol bol dua et ıstersen sabaha kadar rabbim emin ol zamanı geldiğinde nasip edecek ama biz bayanlar çok sabırsızız,
en azından şunu duşunuyorum bizim tup bebek yaptırma şansımız var ya hiç bir tedavı yontemı olmasaydı..
yani demek istedğimiz kendımızı uzsekte yıpratsakya olmıyacaksa zamanı geldemıyse olmuyor.
ınan ben tedavıye henuz başlamadım araştırıyorum eşimin sorununun ne olduğu bir ortaya çıksın en kısa surede tup bebeğe başlıyacağım.ve ayrıca burda negatıf sonuç alan arkadaşları oğrendığımde çok uzuluyorum..
Ama inşallah rabbım yarın sana ve tum sonuç bekleyen insanlara guzel haberler almayı nasıp eder kendını uzme stres yapma olur mu.Allah yardımcımız olsun.

Allah hepimizin yardimcissi olsun canim cok zor bi surec bu com yipratio insani bu benim ucuncu denemem ve baska embiriom yok eger buda olmazsa herseye bastan basliycm ve esim azosperm bazi arkadslarm gibi sansim yuksek degil

Allah hepimizin yardimcissi olsun canim cok zor bi surec bu com yipratio insani bu benim ucuncu denemem ve baska embiriom yok eger buda olmazsa herseye bastan basliycm ve esim azosperm bazi arkadslarm gibi sansim yuksek degil

Canım aminn benim eşiminde ilk spermıogram testınden 2milyn spermi vardı ama doktor ölü dedi sonra yaptırdık canlı çıktı ama duzgun olarak 3 tane yani Allahtan umit kesılmez demekki rabbim evlatlarımıza kavuşmamız için bu yollardan sabırla geçmemizi istedi. İnşallah bu 3 denemem tutarda bizlerde mutlu oluruz.Canını sıkma Rabbime sığın Allahın hakkı 3tür derler ya :)))) Bugn bol bol dua edelim hep birlikte

ins vanim benim hepimiz bebeklerimize kavusuruz....benim esimin spermiogram tahlilinde hic bisey yok sifir yani micro tese ameliyati oldu ole bulundu ...onuda doktor cok zor bilms ole dedi...demekki bunlari yasiycakmisiz canim hic bir zaman isyan etmwdim etmemde...allahtan benim bazi erkekler gibi ben gitmem doktora bende sorun yoktr falan demedi bole diyenlerde var...biZ evlendik bir sene hic korunmadik bebegimz olsn istedik ama olmadi bir sene sonra doktora gittik ve bu sonucu ogrendik hemen tedaviye basladik zaman kaybetmdn....zaman cok onemli tup bebekte ileri yasta gebe kalma sansi azalio cunku...allaha sukur esimde bende daha genciz olana kadar dewammmmm

İnşallah bu çektiklerinin mukafatını yarın alırsın,maşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın ve cümlemizin...Yaş kaç tı bu arada benım 25 cik :) eşim 31

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…