Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde test tarihn ne zamandi canim2.testi yaptirdim.11.gun 0.4 kismet degilmis
Cumartesi 9 subat seninle ayniNormalde test tarihn ne zamandi canim
2.testi yaptirdim.11.gun 0.4 kismet degilmis
2.testi yaptirdim.11.gun 0.4 kismet degilmis
Evet malesef ne kadar olumlu dusunursek dusunelim kismet olmayinca olmuyor. Rabbim ol diyecek. O zaman. Simdi 2. Deneme icin doktorla gorusecegim. Uzun suredir de calismiyorum. Bir an once ise baslamam lazim. Malum bu isler parasiz olmuyor. Insallah sigaraya baslamam. Rezerv zaten bitik durumda. Bir daha ki sefere yumurta bile olgunlastiramayabilirim. Fazla gec kalmamam lazim hayirlisi bakalim. Allah hepinizin gonlune gore versin. Ben uzun bir sure buralara gelmem. Moralim bozuluyor cunku. Allaha emanet olun
Evet malesef ne kadar olumlu dusunursek dusunelim kismet olmayinca olmuyor. Rabbim ol diyecek. O zaman. Simdi 2. Deneme icin doktorla gorusecegim. Uzun suredir de calismiyorum. Bir an once ise baslamam lazim. Malum bu isler parasiz olmuyor. Insallah sigaraya baslamam. Rezerv zaten bitik durumda. Bir daha ki sefere yumurta bile olgunlastiramayabilirim. Fazla gec kalmamam lazim hayirlisi bakalim. Allah hepinizin gonlune gore versin. Ben uzun bir sure buralara gelmem. Moralim bozuluyor cunku. Allaha emanet olun
Canim basarisiz tup bebek denemesinden sonra digerine hemen basliyabiliyomusunuz. Ben yurtdisindayim 6ay ara vermem gerektigini soylediler. Turkiye de nekadar bu zaman?
Henuz Doktorla gorusmedim. Ama bu hastasina gore degisir. Benim icin muhtemelen bir kac aylik bir diyet onerebilir. Cunku bu denemeden once 2 aylik bir vitamin dhea uygulamasi oldu. Yumurta kalitesini arttirmak icin ama gorunen o ki yeterli olmamis. Benim sadece 5 yumurta olgun cikmis ama 3 tanesi collenmisti. 2 tanesi de dollenmeden sonra yeteri kadar muntazam bolunme gosteremediler. O yuzden kaliteyi arttirmak icin bir kac ay bekleyelim diyebilir yine.
kızlar bu aldığımız ilaçlardan mıdır nedir bilmem ben çok çabuk acıkır oldum, aklımda sürekli yemek var. yemek yiyorum 2 saat sonra acıkıyorum. hayır transfer de yapılmadı ki hamilemiyim diyeyim :)
kızlar yaa akşam çok kötü kabız oldum hala karnım ağrıyor inş bir şey olmaz millet menopoza giriyor sonra tekrar hamile kalıyor biz her şeyden sakınıyoz yinede olmuyor Allahım senin rahmetin çok geniş bizleride evlat sahibi yapıver
Amin canım, hayırlısıyla Allah hepimizi güzel evlatlarımızla kavuşturacak. transferin yapıldıysa kabız sorunun için ilaç veya bitkisel çay falan içme. çok da ıkınma. normalde bir zararı olacağını sanmıyorum.
teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bu günler çok zor geçiyor
Canim bende kabiz olmustum doktorumn hemsiresni aradm hemen bi surup onerdi aldm hemen ise yaradikızlar yaa akşam çok kötü kabız oldum hala karnım ağrıyor inş bir şey olmaz millet menopoza giriyor sonra tekrar hamile kalıyor biz her şeyden sakınıyoz yinede olmuyor Allahım senin rahmetin çok geniş bizleride evlat sahibi yapıver
Canim bende kabiz olmustum doktorumn hemsiresni aradm hemen bi surup onerdi aldm hemen ise yaradi
canım ya o şurubun adını yazarmısın şu an iyi gibiyim ama hala biraz karnım ağrıyor su içmekten helak oldum
Hayir canim, dua ediyorum kanamam artmaz, yine bi umut ptesi testimi yapip mutlu haberi almak.Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapar ins.
Canim bu ara kanamalar olabiliyormus birda kanana olsada test gununde test yaptirin diyor. Canim insallah hayirli haberler alica ve hayirli haberler vericez. Tek dayanagimiz Allah. Sinucta o cani o verecek bize sadece elimizden geleni yapip dua etnek kalıyor.hayirlisi insallah