Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik asisi neden oluyo canim anlamadim ilk defa duydum ole biseycanım benimde olmadı yerleşme kanaması ama opudan sonra çok kanamam olmuştu,
bi de gebelik aşısından sonra acayip yanma olmuştu
Gebelik asisi neden oluyo canim anlamadim ilk defa duydum ole bisey
canım benim kanımdan aşı yaptılar onu transferden bir gün önce rahim içine enjekte ediolar hamile kalmayı kolaylaştırıolar.
bomuro çok üzüldüm yani şu durumda ne desek boş,umarım rabbım zamanı gelınce çifter çifter verirde :) bu kotu gunlerı unutmuş oluruz.
yumurta topladıktan 3 gün sonra transfer yapıldı. dondurulmus yok zaten 3 embriyo var dı. kalanlar dayanamadı
Aynen canim moral bozmk yok olana kadar bebislerimiz dewam edicez sonuna kadarçok üzüldüm, hayırlısı olsun, benimde tutmadı ve dondurulmuşum yok yani baştan başlıyacağız her şeye olsun onlar için değer diyeceğiz ve devam edeceğiz pesd etmek moral bozmak yok ...
ins canim allah butun olmayanlara nasip etsnRabbim isteyenin emegini bos cikarmasin insallahh
Kolay degil 7 yildir ugrasiyorumm
peki bunu herkeze yapiorlarmi....ilk defa duydum bana yapmadilar bole bisey
bu asinin adina ne diolar peki gebelik asisimi yani...benim gittigm merkez istanbul eurofertil hem evimize yakin diye burayi sectm hastaneden memnunum ama bakalim ya hayirlisicanım kişiye değilde merkeze göre değişio bu teknik her yerde uygulanmıo
hatching de yapılmıştı bana ben çok araştırdım bu denemden önce labratuarları kullandıkları teknikleri
ve ank da gidebileğim en iyi yer burasıydı inşallah allahım nasip ederde kucağıma sağ salim alırsam yine çocuk sahibi olmak için oraya giderim allah onlardan razı olsun dilerim evlat isteyen tüm arkadaşlarım bebeklerine kavuşur.
çok doğru diyorsun piticim, benimde adet başlangıç tarihimden itibaren saydığımda 13. günde yumurtalar toplandı, 16, günde yani embriyoların 3. gününde transferim yapıldı ve 1. kalitede idi, peki bişey sorcam, yaptığın araştırmalara göre ne zaman transfer edilmesi lazım?
adetin 15. ve 18. gunu arasında olması lazımmış.
Gunaydin kizlar hic iyi degilim ya bu bebeklerde olmadi galiba ...adet olcam sanki adet sancim var kasiklarimda offff offff ((((
Gunaydin kizlar hic iyi degilim ya bu bebeklerde olmadi galiba ...adet olcam sanki adet sancim var kasiklarimda offff offff ((((
Bilmiuorum ya ayni adetimdeki gibi cok agrior kasiklarimcanım gebelik aşısı deniyor evet
du bakalım bozma moralini canım
bebişler yerleşio inşallah :)
ins guzel haber verebilirim size ((?öyle düşünme gamzecim bendede de adet belirtileri çok vardı kasıklarım ve belden aşağım özellikle ayaklarım çok ağırıyordu.Yarın test günün güzel düşün güzel olsun.Hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
ins guzel haber verebilirim size ((?