• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

bomuro çok üzüldüm yani şu durumda ne desek boş,umarım rabbım zamanı gelınce çifter çifter verirde :) bu kotu gunlerı unutmuş oluruz.

çok teşekkür ederim, hayırlısı böyleymiş allah ol demeden olmuyor işte, biz elimizden gelini yaptık yapmayada devam edeceğiz hayırlısı

hiç birimizi çok bekletmez inşallah, bir an önce kavuşuruz bebişlerimize :)

Rabbim isteyenin emegini bos cikarmasin insallahh
Kolay degil :43:7 yildir ugrasiyorumm:emir_bebek:

yumurta topladıktan 3 gün sonra transfer yapıldı. dondurulmus yok zaten 3 embriyo var dı. kalanlar dayanamadı

çok üzüldüm, hayırlısı olsun, benimde tutmadı ve dondurulmuşum yok yani baştan başlıyacağız her şeye olsun onlar için değer diyeceğiz ve devam edeceğiz pesd etmek moral bozmak yok ...

Kizlar ben 7 yillik eviyim. 1 kez turkiyede tup bebek yaptirdim.Almanyada yasiyorum.2kezde almanyada denedim,fakat almanyadaki tedavilerimin ikisindede yumurtam bos cikdi:( Birkezde sezeryan ameliyati oldum,hamile degildim fakat bebeg suyu bulunmus,beni zehirleme ihtimali olcagini soyleyip sezeryan gibi karnimi acip temizledir.Suanda bi turk dr buldum.testlerimi yapti.endometriose hastaligi oldugu halde yumurtlarin guzel ve yumurtlaman iyi dedi.hafta basinda kanimi aldi gen tahlili icin.ve adetimin 5.gunu cagirdi.dun adet oldum.sanrim pazartesi gunu ilac lara baslicam bakalim ne olcak.benim sorum, bal,corek otu ve tarcin duydum .baslasam bi zarari olurmu acaba:43:tedavide

peki bunu herkeze yapiorlarmi....ilk defa duydum bana yapmadilar bole bisey

canım kişiye değilde merkeze göre değişio bu teknik her yerde uygulanmıo
hatching de yapılmıştı bana ben çok araştırdım bu denemden önce labratuarları kullandıkları teknikleri

ve ank da gidebileğim en iyi yer burasıydı inşallah allahım nasip ederde kucağıma sağ salim alırsam yine çocuk sahibi olmak için oraya giderim allah onlardan razı olsun dilerim evlat isteyen tüm arkadaşlarım bebeklerine kavuşur.

canım kişiye değilde merkeze göre değişio bu teknik her yerde uygulanmıo
hatching de yapılmıştı bana ben çok araştırdım bu denemden önce labratuarları kullandıkları teknikleri

ve ank da gidebileğim en iyi yer burasıydı inşallah allahım nasip ederde kucağıma sağ salim alırsam yine çocuk sahibi olmak için oraya giderim allah onlardan razı olsun dilerim evlat isteyen tüm arkadaşlarım bebeklerine kavuşur.
bu asinin adina ne diolar peki gebelik asisimi yani...benim gittigm merkez istanbul eurofertil hem evimize yakin diye burayi sectm hastaneden memnunum ama bakalim ya hayirlisi

çok doğru diyorsun piticim, benimde adet başlangıç tarihimden itibaren saydığımda 13. günde yumurtalar toplandı, 16, günde yani embriyoların 3. gününde transferim yapıldı ve 1. kalitede idi, peki bişey sorcam, yaptığın araştırmalara göre ne zaman transfer edilmesi lazım?

adetin 15. ve 18. gunu arasında olması lazımmış.

Gunaydin kizlar hic iyi degilim ya bu bebeklerde olmadi galiba ...adet olcam sanki adet sancim var kasiklarimda offff offff :(((((

öyle düşünme gamzecim bendede de adet belirtileri çok vardı kasıklarım ve belden aşağım özellikle ayaklarım çok ağırıyordu.Yarın test günün güzel düşün güzel olsun.Hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Gunaydin kizlar hic iyi degilim ya bu bebeklerde olmadi galiba ...adet olcam sanki adet sancim var kasiklarimda offff offff :(((((

canım gebelik aşısı deniyor evet

du bakalım bozma moralini canım

bebişler yerleşio inşallah :):nazar:

Back