Aynen umitlerim bwnimde gun gectikce kayboluo ben hic bisey hissetmiyorm....cumartesi sonuc alcamkızlar sizler nasılsınız?
benim ümitlerim gün geçtikçe kayboluyo azar azar
çok ağrıyor karnım,yumurtalıklarım.test günüme 3 gün kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen umitlerim bwnimde gun gectikce kayboluo ben hic bisey hissetmiyorm....cumartesi sonuc alcamkızlar sizler nasılsınız?
benim ümitlerim gün geçtikçe kayboluyo azar azar
çok ağrıyor karnım,yumurtalıklarım.test günüme 3 gün kaldı
Ben de dun uykuya doyamadim. Bugun ku idrar testi negatif ama hala moral bozmuyorum.KIZLAR bUGUN COK TUHAFIM YA ...BI UYKUM GELDIKI VARYA ...YATTIM YTAGA HAYIRDIR INS....
Aynen umitlerim bwnimde gun gectikce kayboluo ben hic bisey hissetmiyorm....cumartesi sonuc alcam
bozma tabi canim idrar testi yanilticiBen de dun uykuya doyamadim. Bugun ku idrar testi negatif ama hala moral bozmuyorum.
arkadaşlar burda bazen sevınıyoruz bazen uzuluyoruz.olumlu sonuçlar bızlerı keyfe getırıyo fakat olumsuzları tartışamıyoruz.biliyoruzkı herşey allahtan ol derse olur.ama ben sunu farkettım opudan sonra direk yapılan transferlerde ve normal adet tarihine yakın yapılan transferlerde başarılı sonuç pek alınamıyo.kaliteli embriyolar adete bı hafta kala rahıme konuluyo ve kadının rahmı sökülmeye başladığı için tutmuyo.yada opudan sonra hırpalanmış rahıme embriyo konuyo rahımde kasıldığı için tutmuyo.yada kullanılan ilaçların henuz vucuttan atılmamış olması tutunmayı engelliyo.SİZCE BEN YANLIŞMI DÜŞÜNÜYORUM?
birinci transfermde hic agrim olmadi ikincide oldu hemde cok agri cektim...ucuncudede hic bisey hissetmiyormağırmaması daha iyidir bence ya böyle benim gibi her an adet olucak gibi beklemek çok sinir. sonucun pozitif çıkar inşallah
birinci transfermde hic agrim olmadi ikincide oldu hemde cok agri cektim...ucuncudede hic bisey hissetmiyorm[/QU
kaç embriyo transfer yapıldı ikiyse belki çıkardı idrar testinde
Yok canim bi kere yaptm cikmadi daha yapmadim....iki embirio konuldubirinci transfermde hic agrim olmadi ikincide oldu hemde cok agri cektim...ucuncudede hic bisey hissetmiyorm[/QU
kaç embriyo transfer yapıldı ikiyse belki çıkardı idrar testinde
Yok canim bi kere yaptm cikmadi daha yapmadim....iki embirio konuldu
o zaman gününü bekle canım.hem değerlerinde yükselsin kan testinde çıksın inşallah ikizlerin
Ins canim ins su mutlu haberi bi alsaydim ..o zaman gününü bekle canım.hem değerlerinde yükselsin kan testinde çıksın inşallah iziklerin
arkadaşlar burda bazen sevınıyoruz bazen uzuluyoruz.olumlu sonuçlar bızlerı keyfe getırıyo fakat olumsuzları tartışamıyoruz.biliyoruzkı herşey allahtan ol derse olur.ama ben sunu farkettım opudan sonra direk yapılan transferlerde ve normal adet tarihine yakın yapılan transferlerde başarılı sonuç pek alınamıyo.kaliteli embriyolar adete bı hafta kala rahıme konuluyo ve kadının rahmı sökülmeye başladığı için tutmuyo.yada opudan sonra hırpalanmış rahıme embriyo konuyo rahımde kasıldığı için tutmuyo.yada kullanılan ilaçların henuz vucuttan atılmamış olması tutunmayı engelliyo.SİZCE BEN YANLIŞMI DÜŞÜNÜYORUM?
Kizlarrrr cevap verin kimse yokmuuu
yok canim kanamam yokta bazi kisiler yerlesme kanamasi falan diolar ona aklim takildi...uc transferim oldu hic birinde kanamam olmadi hatta yumurtalarm toplandi sadece bi damla kan gelmisti o kadarcanım bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması herkes de olmuyor, ve daha önce sanırım burada okumuştum, tüp bebekte test tarihine kadar hiçbir kanama normal değil demiş doktor. senin kanaman mı var?
yok canim kanamam yokta bazi kisiler yerlesme kanamasi falan diolar ona aklim takildi...uc transferim oldu hic birinde kanamam olmadi hatta yumurtalarm toplandi sadece bi damla kan gelmisti o kadar
kizlarrrr cevap verin kimse yokmuuu