• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

arkadaşlar burda bazen sevınıyoruz bazen uzuluyoruz.olumlu sonuçlar bızlerı keyfe getırıyo fakat olumsuzları tartışamıyoruz.biliyoruzkı herşey allahtan ol derse olur.ama ben sunu farkettım opudan sonra direk yapılan transferlerde ve normal adet tarihine yakın yapılan transferlerde başarılı sonuç pek alınamıyo.kaliteli embriyolar adete bı hafta kala rahıme konuluyo ve kadının rahmı sökülmeye başladığı için tutmuyo.yada opudan sonra hırpalanmış rahıme embriyo konuyo rahımde kasıldığı için tutmuyo.yada kullanılan ilaçların henuz vucuttan atılmamış olması tutunmayı engelliyo.SİZCE BEN YANLIŞMI DÜŞÜNÜYORUM?

canım benim doktorum da aynı şeyi söyledi, özellikle çok yumurta toplanan bayanların vücudu su toplar dedi, bildiğimiz ohss olsa gerek. bu yüzden hemen transfer yapmak istemiyorum dedi. bu sürede de rahmi istenen hale getiricez dedi. ve doktorum aynı zamanda prof. olduğu için yurtdışı seminerlerine falan da katılıyor, yurtdışında da daha çok bu yöntem kullanılır dedi.
Bugün randevum vardı, şişlikleri ultrasonla bana da gösterdi, bu durumda ben de istemezdim zaten. bence de çok haklısın..

arkadaşlar burda bazen sevınıyoruz bazen uzuluyoruz.olumlu sonuçlar bızlerı keyfe getırıyo fakat olumsuzları tartışamıyoruz.biliyoruzkı herşey allahtan ol derse olur.ama ben sunu farkettım opudan sonra direk yapılan transferlerde ve normal adet tarihine yakın yapılan transferlerde başarılı sonuç pek alınamıyo.kaliteli embriyolar adete bı hafta kala rahıme konuluyo ve kadının rahmı sökülmeye başladığı için tutmuyo.yada opudan sonra hırpalanmış rahıme embriyo konuyo rahımde kasıldığı için tutmuyo.yada kullanılan ilaçların henuz vucuttan atılmamış olması tutunmayı engelliyo.SİZCE BEN YANLIŞMI DÜŞÜNÜYORUM?

çok doğru diyorsun piticim, benimde adet başlangıç tarihimden itibaren saydığımda 13. günde yumurtalar toplandı, 16, günde yani embriyoların 3. gününde transferim yapıldı ve 1. kalitede idi, peki bişey sorcam, yaptığın araştırmalara göre ne zaman transfer edilmesi lazım?

canım bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması herkes de olmuyor, ve daha önce sanırım burada okumuştum, tüp bebekte test tarihine kadar hiçbir kanama normal değil demiş doktor. senin kanaman mı var?
yok canim kanamam yokta bazi kisiler yerlesme kanamasi falan diolar ona aklim takildi...uc transferim oldu hic birinde kanamam olmadi hatta yumurtalarm toplandi sadece bi damla kan gelmisti o kadar

yok canim kanamam yokta bazi kisiler yerlesme kanamasi falan diolar ona aklim takildi...uc transferim oldu hic birinde kanamam olmadi hatta yumurtalarm toplandi sadece bi damla kan gelmisti o kadar

benim de yumurta toplamadan sonra çok az pembe şeklinde olmuştu. Dediğim gibi okuduğum kadarıyla herkeste olmazmış kanama

Back