canim nasil adet oldun ya ..adet tarihn ne zamandi peki....uzulme canm benim ya bende cok kotu oldm simdi (((
canım üzülmemeye çalış.... inşallah bir dahaki sefere olacaktır Allah'ın izniyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim nasil adet oldun ya ..adet tarihn ne zamandi peki....uzulme canm benim ya bende cok kotu oldm simdi (((
Doktorunla bir gorus. Bakalim ne diyecekKizlar yerlesme kanamasi dedikleri sey olabilir mi, nasil oluyo yasayanlar varmi?
Canim cok kan geliyormu yoksa azmi geldi nasildi anlat bakim
Doktorunla bir gorus. Bakalim ne diyecek
evet 11 subat test gunum.karnim hep agiriyodu zaten adet sancisi gibi.. Yapacak bise yok siz pozitif alin sevindirin beni insallah. Allah yardimciniz olsun kizlar..
kan testi yaptırdın mı? bence sen nolur nolmaz yaptır ve de doktorunu ara. ben de iki sene önce adet oldum sanmıştım meğerse dış gebelik geçiriyormuşum. tüp bebekte adet biraz geç oluyo sanki öyle biliyorum.
Canm kanaman olsa dahi testinizi yaptirin diolar zaten belki yerlesme kanamasidir...hakkinda hayirlisi olsn insYok canim test gunum 11 subat yinede yaptiricam sagol.doktorumu aradim randevusu varmis geri donecek sonra.
Aminn canim insallah, yarin senden pozitif mutlu haber bekliyorum sonucu alir almaz haber ver lutfen..Canm kanaman olsa dahi testinizi yaptirin diolar zaten belki yerlesme kanamasidir...hakkinda hayirlisi olsn ins
kızlar bu aldığımız ilaçlardan mıdır nedir bilmem ben çok çabuk acıkır oldum, aklımda sürekli yemek var. yemek yiyorum 2 saat sonra acıkıyorum. hayır transfer de yapılmadı ki hamilemiyim diyeyim :)
Tamam canim telden giriorm zaten ben hemen haber vercem...kan veriorum sabah ewe geliyorm bir bucuk gibi arayip sonucu soluyorlarAminn canim insallah, yarin senden pozitif mutlu haber bekliyorum sonucu alir almaz haber ver lutfen..
Tamam canim telden giriorm zaten ben hemen haber vercem...kan veriorum sabah ewe geliyorm bir bucuk gibi arayip sonucu soluyorlar
Aradimi doktorun canim
bende ondn kullaniyorm canim....baska bisey dedimi