büyük gün 7 şubat diye diye hiç gelmeyecek sandığım 7 şubatta geldi ama sonuç negatif!
Allah sabir versin canim biliorum uzulmemek elde degil ...ins bir dahaki sefere olur umudunu kaybetme....kacinci denemendi canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
büyük gün 7 şubat diye diye hiç gelmeyecek sandığım 7 şubatta geldi ama sonuç negatif!
cok dogru dusunuyorsn canm benim ilk trasferim yumurta toplandiktan 3 gun sonra oldu tutmadi ..ikincisi icin 1 ay ara verdi sonra tekrar trasfer oldu buda tutmadi simdi ucuncunun sonucunu bekkiyorm bakalim hayirlisi herseyinarkadaşlar burda bazen sevınıyoruz bazen uzuluyoruz.olumlu sonuçlar bızlerı keyfe getırıyo fakat olumsuzları tartışamıyoruz.biliyoruzkı herşey allahtan ol derse olur.ama ben sunu farkettım opudan sonra direk yapılan transferlerde ve normal adet tarihine yakın yapılan transferlerde başarılı sonuç pek alınamıyo.kaliteli embriyolar adete bı hafta kala rahıme konuluyo ve kadının rahmı sökülmeye başladığı için tutmuyo.yada opudan sonra hırpalanmış rahıme embriyo konuyo rahımde kasıldığı için tutmuyo.yada kullanılan ilaçların henuz vucuttan atılmamış olması tutunmayı engelliyo.SİZCE BEN YANLIŞMI DÜŞÜNÜYORUM?
Bide benim baska embiriom yok eger buda olmazsa tekrar uumurta toplancak benden of offfff
yarin degil obur gun alcam sonuc bakalim hakkimizda hayirlisi...canim ya buda olmazsa doktor test yapcak bana bir suru ...bu testler neler biliuormusunSsen şimdiden olumsuz düşünme gamzecım az kaldı zaten sonucunu almaya sabır...
Allah sabir versin canim biliorum uzulmemek elde degil ...ins bir dahaki sefere olur umudunu kaybetme....kacinci denemendi canm
tuğbacım toparlıcaksın kendını tatlım bizler güçlü kadınlarız.sevgi doluyuz.allah senınde verıcek kısmetını.bu arada dondurulmuşun varmıydı?transferden sonra hemenmı koydular bebişi?
Allah hakkimizda herseyin hayirlisini versin canim uzulme...demekki daha vakti gwlmedi bebeginin .benim bu ucuncu denemem cumartrsi sonuc alcam ...bakalim gene husranmi yoksa sevincmi....ilk denememdi! ama daha önceden normal yolla bir düşük ve bir dış gebelik gecirdim!
Doktorun ne dedi peki simdi nasil tedavi uyguluycak...esin ameliyat olmusmuydu canmyumurta topladıktan 3 gün sonra transfer yapıldı. dondurulmus yok zaten 3 embriyo var dı. kalanlar dayanamadı
Doktorun ne dedi peki simdi nasil tedavi uyguluycak...esin ameliyat olmusmuydu canm
Allah hakkimizda herseyin hayirlisini versin canim uzulme...demekki daha vakti gwlmedi bebeginin .benim bu ucuncu denemem cumartrsi sonuc alcam ...bakalim gene husranmi yoksa sevincmi....
Istanbul euroferilde caniminşaallah hayırlısı ile yüzün güler. nerede yaptırmıstın