• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

duducum yaşını merkezını deneme sayını sorununu test tarıhını yazarsan senıde eklıyım

yaşım 28 ilk denemem sorun endometrum çukulata kisti Eskişehirde oturuyorum Ankara HRSde Tarık Aksu nun hastasıyım test günüm 11şubat sabırla bekliyorum inş emeklerimiz boşa çıkmaz

yaşım 28 ilk denemem sorun endometrum çukulata kisti Eskişehirde oturuyorum Ankara HRSde Tarık Aksu nun hastasıyım test günüm 11şubat sabırla bekliyorum inş emeklerimiz boşa çıkmaz
Selam dudu, benim de test gunum 11 subat umarim mutlu haberlerimizi yazariz buraya..herhangi bi belirtin varmi transferden sonra?

selam kızlar bende neden hiç belirti yok ya olmadımı yine
beni,mde 11 şubat test tarihim inşallah hepimizin olur:49:

Merhaba Kızlar,

Bugün test günümdü, işten çıkınca kan verebildim ve sonucunu almak bu saat oldu.

ilk tüp denememiz NEGATİF ile sonuçlandı. Artık bir dahaki sefere kaldı ümidimiz, regl olmayı bekliyorum şimdi.

Tutan arkadaşları tebrik ederim allah sağlıklı sıhhatli kucaklarına almak nasip etsin, hayırlısı ile olmayanlarada tez zamanda versin.

bir dahakı sefere demekten başka bişey gelmez elimizden.en kısa surede toparlanıp bebeğine kavuşman dileğiyle.

dudu ekledım senıde hayırlı sonuçlar duyarız inşallah.

kizlar cook mutsuzum dun gecemi acilde gecirdim keseyi gordukten 1 gun sonra kanamam basladi dusuk tehditiyle yatirdilar serum taktilar doktor kese duzensiz dedi embriyo gozukmuyor 5 haftalik hamileyim cook sevinmistik hamile haberini alinca demekki kalp atisini duyana kadar cokta umutlanmak gerekmiyor pzts bida gidicem ins hersey normale doner

slm kızlar. 11'inde sonuç bekleyen ne kadar çok arkadaşım varmış. inş 11'inde bayram yerine döner burası:) belirti yok diye hiç kaygılanmayın, ben 7 haftalık oldum hala belirti yok :)

yasemin, umarım her şey normale döner, moralini bozup bebeği de riske atma, Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Slm hoşgeldin, hayırlı olsun ayrıca, kaç embriyo transfer edildi, ultrason için ne zaman gideceksin, seninle aynı gün yapılmış transferimiz benim de 14 Ocakta yapıldı, benim doktorum 10. gün istedi testi 24 ocakta test yaptırdık, çok şükür pozitif çıktı sonuç 91 ben de hiç idrar testi yapmadım çıkmazsa moralim bozulur diye, inşallah Allah tamamına erdirir pozitif sonuç alan herkes sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız, negatif alan arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırlar.
hoş bulduk canm 2 embriyo transfer edildi bana
usg içinde naipse kalp atışıyla beraber görelim diye 13üne verdiler randevumu.. sonucum 12. gün 54.,15. gün 142 çıktı canm.. seninde hayırlı olsun rabbim bekleyen herkesi en kısa zamanda kavustursun bizlerede sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin inş. ii günler..
nfy buralardaysan teşekkür paylaşımın için çünkü doktor benımkılerıde dondurdu ve iki ay sonra transfer edicekmış.senın merkezın doktorun kımdı?allah hayırlısıyla aldırsın kucağına bebişini.
bisey değil canm ne demek ben sadece yaşadıklarımı sölememek istedim idrar testinde negatif çıkıp hemen üzülmeyin kan testini bekleyin diye...
ben bursada jinemed tüp bebek merk. gidiyorum canm dr um murat erdemir...

kizlar cook mutsuzum dun gecemi acilde gecirdim keseyi gordukten 1 gun sonra kanamam basladi dusuk tehditiyle yatirdilar serum taktilar doktor kese duzensiz dedi embriyo gozukmuyor 5 haftalik hamileyim cook sevinmistik hamile haberini alinca demekki kalp atisini duyana kadar cokta umutlanmak gerekmiyor pzts bida gidicem ins hersey normale doner

inşallah cnm güzel olacak.Allah korusun Rabbim bebeğini sana bağışlasın.

?

gamzeeecim nasılsın ?
bugün yine kan testi yaptırdım 24,31 olmuş çok şükür kesinleştii darısı başına arkadaşım

tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah
Nazar

canım hayırlı olsun, bak boşuna evham yaptın... Allahım tamamına erdirsin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin insallah

Iyi gitmiyor ama gitmek zorunda iste canim sikildim ya ewde....ins cumartrsi benim gunum olur canim...alllahimn izniyle ins hayirli haber aliriz hepimiz

gamze senin kaynanana uyuz oldum yaaaa, yaşın daha çok genç senin üstelik tüp bebeğe başvurma sebebinde senden kaynaklanmıyor, iyi dayanıyorsun valla, Allah yardımcın olsun, Rabbim tez zamanda çocuğunu versin kucağına da sussun susması gerekenler

kizlar cook mutsuzum dun gecemi acilde gecirdim keseyi gordukten 1 gun sonra kanamam basladi dusuk tehditiyle yatirdilar serum taktilar doktor kese duzensiz dedi embriyo gozukmuyor 5 haftalik hamileyim cook sevinmistik hamile haberini alinca demekki kalp atisini duyana kadar cokta umutlanmak gerekmiyor pzts bida gidicem ins hrsey normale doner
Allah yardimxin olsun canim ins bisey olmaz bebegine

gamze senin kaynanana uyuz oldum yaaaa, yaşın daha çok genç senin üstelik tüp bebeğe başvurma sebebinde senden kaynaklanmıyor, iyi dayanıyorsun valla, Allah yardımcın olsun, Rabbim tez zamanda çocuğunu versin kucağına da sussun susması gerekenler
Ins su hayorli haberi bi alsam alllahin izniyle....napim canim sabir cekiyorum hep...be kaynana madem ole dusunuyorsn icinde tut deme bana birsey diye bagirdim zaten.. benim stresim sikintm bana yetiyor zaten

Ins su hayorli haberi bi alsam alllahin izniyle....napim canim sabir cekiyorum hep...be kaynana madem ole dusunuyorsn icinde tut deme bana birsey diye bagirdim zaten.. benim stresim sikintm bana yetiyor zaten

canım aynı evdemi yaşıyorsun yoksa bu dönemdemi geliyor sürekli??? olmazsa eşine söyle yaa daha bunalıma giriyorum, yalnız kalmak istiyorum diye.. ya benim gittiğim tüp bebek merkezinde psikolog eşimin yanında moralin ve ruh halinin tüp bebeğin tutmasındaki etkisinden o kadar bahsettiki, eşim benim moralim bozulacak diye korkuyordu, moralım bozulmasın diye uğraştı durdu

Son düzenleme:
canım aynı evdemi yaşıyorsun yoksa bu dönemdemi geliyor sürekli??? olmazsa eşine söyle yaa daha bunalıma giriyorum, yalnız kalmak istiyorum diye.. ya benim gittiğim tüp bebek merkezinde psikolog eşimin yanında moralin ve ruh halinin tüp bebeğin tutmasındaki etkisinden o kadar bahsettiki, eşim benim moralim bozulacak diye korkuyordu, moralım bozulmasın diye uğraştı durdu
malesef istemedigim halde birlikte yasiyoruz borc yuzunden....biktim ya valla esime dedim kizdi anasina zatendaha birsey diyemiyor ....

Merhaba Kızlar,

Bugün test günümdü, işten çıkınca kan verebildim ve sonucunu almak bu saat oldu.

ilk tüp denememiz NEGATİF ile sonuçlandı. Artık bir dahaki sefere kaldı ümidimiz, regl olmayı bekliyorum şimdi.

Tutan arkadaşları tebrik ederim allah sağlıklı sıhhatli kucaklarına almak nasip etsin, hayırlısı ile olmayanlarada tez zamanda versin.

bomuro çok üzüldüm yani şu durumda ne desek boş,umarım rabbım zamanı gelınce çifter çifter verirde :) bu kotu gunlerı unutmuş oluruz.

Back