Iyi gitmiyor ama gitmek zorunda iste canim sikildim ya ewde....ins cumartrsi benim gunum olur canim...alllahimn izniyle ins hayirli haber aliriz hepimiz
Amin insallah canim.. Disari cikamiyorsan evde ugrasacak biseyler yap iyi gelir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi gitmiyor ama gitmek zorunda iste canim sikildim ya ewde....ins cumartrsi benim gunum olur canim...alllahimn izniyle ins hayirli haber aliriz hepimiz
duducum yaşını merkezını deneme sayını sorununu test tarıhını yazarsan senıde eklıyım
Selam dudu, benim de test gunum 11 subat umarim mutlu haberlerimizi yazariz buraya..herhangi bi belirtin varmi transferden sonra?yaşım 28 ilk denemem sorun endometrum çukulata kisti Eskişehirde oturuyorum Ankara HRSde Tarık Aksu nun hastasıyım test günüm 11şubat sabırla bekliyorum inş emeklerimiz boşa çıkmaz
selam kızlar bende neden hiç belirti yok ya olmadımı yine
beni,mde 11 şubat test tarihim inşallah hepimizin olur
Slm kızlar benıde lısteye alırsanız sevınırım suanda ıst gataya gıdıyorum raporum cıkmasnı beklıyorum 4.cu denemem olucak allah hepımıze sabır versın...
Merhaba Kızlar,
Bugün test günümdü, işten çıkınca kan verebildim ve sonucunu almak bu saat oldu.
ilk tüp denememiz NEGATİF ile sonuçlandı. Artık bir dahaki sefere kaldı ümidimiz, regl olmayı bekliyorum şimdi.
Tutan arkadaşları tebrik ederim allah sağlıklı sıhhatli kucaklarına almak nasip etsin, hayırlısı ile olmayanlarada tez zamanda versin.
yaşım 28 ilk denemem sorun endometrum çukulata kisti Eskişehirde oturuyorum Ankara HRSde Tarık Aksu nun hastasıyım test günüm 11şubat sabırla bekliyorum inş emeklerimiz boşa çıkmaz
Selam dudu, benim de test gunum 11 subat umarim mutlu haberlerimizi yazariz buraya..herhangi bi belirtin varmi transferden sonra?
hoş bulduk canm 2 embriyo transfer edildi banaSlm hoşgeldin, hayırlı olsun ayrıca, kaç embriyo transfer edildi, ultrason için ne zaman gideceksin, seninle aynı gün yapılmış transferimiz benim de 14 Ocakta yapıldı, benim doktorum 10. gün istedi testi 24 ocakta test yaptırdık, çok şükür pozitif çıktı sonuç 91 ben de hiç idrar testi yapmadım çıkmazsa moralim bozulur diye, inşallah Allah tamamına erdirir pozitif sonuç alan herkes sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız, negatif alan arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırlar.
bisey değil canm ne demek ben sadece yaşadıklarımı sölememek istedim idrar testinde negatif çıkıp hemen üzülmeyin kan testini bekleyin diye...nfy buralardaysan teşekkür paylaşımın için çünkü doktor benımkılerıde dondurdu ve iki ay sonra transfer edicekmış.senın merkezın doktorun kımdı?allah hayırlısıyla aldırsın kucağına bebişini.
kizlar cook mutsuzum dun gecemi acilde gecirdim keseyi gordukten 1 gun sonra kanamam basladi dusuk tehditiyle yatirdilar serum taktilar doktor kese duzensiz dedi embriyo gozukmuyor 5 haftalik hamileyim cook sevinmistik hamile haberini alinca demekki kalp atisini duyana kadar cokta umutlanmak gerekmiyor pzts bida gidicem ins hersey normale doner
?
gamzeeecim nasılsın ?
bugün yine kan testi yaptırdım 24,31 olmuş çok şükür kesinleştii darısı başına arkadaşım
tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah
Nazar
Allah yardimxin olsun canim ins bisey olmaz bebeginekizlar cook mutsuzum dun gecemi acilde gecirdim keseyi gordukten 1 gun sonra kanamam basladi dusuk tehditiyle yatirdilar serum taktilar doktor kese duzensiz dedi embriyo gozukmuyor 5 haftalik hamileyim cook sevinmistik hamile haberini alinca demekki kalp atisini duyana kadar cokta umutlanmak gerekmiyor pzts bida gidicem ins hrsey normale doner
Ins su hayorli haberi bi alsam alllahin izniyle....napim canim sabir cekiyorum hep...be kaynana madem ole dusunuyorsn icinde tut deme bana birsey diye bagirdim zaten.. benim stresim sikintm bana yetiyor zatengamze senin kaynanana uyuz oldum yaaaa, yaşın daha çok genç senin üstelik tüp bebeğe başvurma sebebinde senden kaynaklanmıyor, iyi dayanıyorsun valla, Allah yardımcın olsun, Rabbim tez zamanda çocuğunu versin kucağına da sussun susması gerekenler
Ins su hayorli haberi bi alsam alllahin izniyle....napim canim sabir cekiyorum hep...be kaynana madem ole dusunuyorsn icinde tut deme bana birsey diye bagirdim zaten.. benim stresim sikintm bana yetiyor zaten
malesef istemedigim halde birlikte yasiyoruz borc yuzunden....biktim ya valla esime dedim kizdi anasina zatendaha birsey diyemiyor ....canım aynı evdemi yaşıyorsun yoksa bu dönemdemi geliyor sürekli??? olmazsa eşine söyle yaa daha bunalıma giriyorum, yalnız kalmak istiyorum diye.. ya benim gittiğim tüp bebek merkezinde psikolog eşimin yanında moralin ve ruh halinin tüp bebeğin tutmasındaki etkisinden o kadar bahsettiki, eşim benim moralim bozulacak diye korkuyordu, moralım bozulmasın diye uğraştı durdu
Merhaba Kızlar,
Bugün test günümdü, işten çıkınca kan verebildim ve sonucunu almak bu saat oldu.
ilk tüp denememiz NEGATİF ile sonuçlandı. Artık bir dahaki sefere kaldı ümidimiz, regl olmayı bekliyorum şimdi.
Tutan arkadaşları tebrik ederim allah sağlıklı sıhhatli kucaklarına almak nasip etsin, hayırlısı ile olmayanlarada tez zamanda versin.