• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

ins canim hayili haber aliriz ben yaptim idrar testi ama belki cikar diye cikmadi uzulmedim cunku asil testim kan testi...bi ihtimal cikar dedim sadece uzulmedim takmadim kafama yani
inş. canm amin takma kafana hayırlı haberlerle dön inş.

Ins canim...peki bi belirtin oldumu hic
canm belirtilerin oluyo tabiki ama bunlar iaçlarada bağlı olabikiyo ben o yüzden belirtileri görünce hehhh tuttu demedim...
mesela göğüslerim iice şiştiler sürekli acıyodu maviş maviş damarlar çıktı kasık ağrım sürekli vardı tansiyonum hep düşüktü kalktıgımda başım dönüyodu ama ben çok umutsuzdum rabbim nasip etti inş. sizede eder canm herkes dualarımda:16:

canm belirtilerin oluyo tabiki ama bunlar iaçlarada bağlı olabikiyo ben o yüzden belirtileri görünce hehhh tuttu demedim...
mesela göğüslerim iice şiştiler sürekli acıyodu maviş maviş damarlar çıktı kasık ağrım sürekli vardı tansiyonum hep düşüktü kalktıgımda başım dönüyodu ama ben çok umutsuzdum rabbim nasip etti inş. sizede eder canm herkes dualarımda:16:
bende cok umutsuzum ya bu ucuncu denemem cift embirio koydular bakalim iki negatiften sonra pozitifi gorurum ins

kızlar benden 3 şubatta 18 yumoş tolandı.13ü olgun çıktı.10u döllendi.bugunde merkezden aradılar 10 yumoştan 8 tanesi 1.kaliteymiş ve hemen dondurmuşlar.sizce nasıl?ben mutluyum.çünkü artık embriyolarım var:)

Maşallah canım,inşallah devamıda hayırlı ve guzel olur
darısı başımıza :)

bende cok umutsuzum ya bu ucuncu denemem cift embirio koydular bakalim iki negatiften sonra pozitifi gorurum ins
amin canm inş. ama yinede ne çok umutlu ol nede umutsuz canm...
kısa zamanda kavusun yavrularınıza..
benm durumum simdilik tüp bebek konusunda sanslılardan denilebilecek türden canm..
benm ilk denemem ve opudan sonra ohss oldum yumoslar transfer edilmeden dondu ve 2 ay sonra ilk transferimi donmuş olarak yaptım ve pzitif donuç aldım canm ilk denememde tuttu.. inş. rabbim sizlere hamile olmayı bizede sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder canm

benm durumum simdilik tüp bebek konusunda sanslılardan denilebilecek türden canm..
benm ilk denemem ve opudan sonra ohss oldum yumoslar transfer edilmeden dondu ve 2 ay sonra ilk transferimi donmuş olarak yaptım ve pzitif donuç aldım canm ilk denememde tuttu.. inş. rabbim sizlere hamile olmayı bizede sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder canm
amin ins canim..allahim butun isteyenlere nasip etsin

Canim sonucu benle ayni gun alcan galiba...idrar testi yaptim ben ama cikmadi

Ben dayanamadım kan testi yaptım. 0,6 çıktı. Henüz moral bozukluğu yok. Ama geçen yıl tedavi başlamadan önce yaptığım tahlil sonucunda normal değer 0,02.. artış var demek ki :)

slm arkadaşlar benmde 14 ocakta transferim yapıldı 26 ocak test günümdü hayırlı haber aldık sonucum pozitif çıktı Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip eder inş..
aslına bakarsanız ben test gününü bekleyen aarkadaşlara yaşadığım bi olayı yazmak için girdim topiğinize....
arkadaşlar 12 güne kadar hiç idrar testi yapmadım ve o gün sonuç 54 geldi ertesi gün sabah ilk idrarımla test yaptım hiç çizgi çıkmadı çok saşırdım ve kortm sonra 29unda tekrar kantestine gittik ve değerim 142 çıktı o gün tekrar baktım ve hayalet bi çizgi oldu.. ertesi gün ise çok açık pembe sonra gitgide koyulaştı...
demem o ki arkadaşlar test gününüzden önce baktığınız testlere güvenipte sakın moralinizi bozmayın en iyisi gerçekten kan testi mesela ben daha önce baksaydım eminimki üzülüp dahada etkileyecektim bebekleri...
vaktinizi aldıysam kusura bakmayın böyle bi olay yaşadım ve paylaşmak istedim.. hepiniz hayırlı haberler alırsınız inş.

Slm hoşgeldin, hayırlı olsun ayrıca, kaç embriyo transfer edildi, ultrason için ne zaman gideceksin, seninle aynı gün yapılmış transferimiz benim de 14 Ocakta yapıldı, benim doktorum 10. gün istedi testi 24 ocakta test yaptırdık, çok şükür pozitif çıktı sonuç 91 ben de hiç idrar testi yapmadım çıkmazsa moralim bozulur diye, inşallah Allah tamamına erdirir pozitif sonuç alan herkes sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız, negatif alan arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırlar.

canim hayirli olsun sonuc guzel gozukuyo, kacinci gun dondurdular embriyolarin?
3.gun donduruldu muficim transferden önce çözüp 5.gun koycakmış...sağol desteğin için.

piticiğim bencede çok güzel maşallah.pıtırcıklarım orda desene.onların orda olduğunu bilmek bile insanı heyecanlandırıyor dimi.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.

inşallah inşallah hamiş duası kabul olur duanı esirgeme bızdende canım benım.

canım teşekkür ederim:)) yaşım 29. bende rezerv sorunu var canım. eşimde de hareket sorunu... anlayacağın biz çok sorunlu bir çiftiz:)))

ekledım antıgone artık bizimlesin.

Tebrikler... İnşallah onlara gerek kalmadan halime kalırsın...

oy oy oy bu ne guzel dilek inşallah ne dıyım varya ekstra mucıze olur heralde:)

Piticim Bebisler uslu uslu dursunlar . Masallah
tembih ettim zaten uslu durun ben gelip alcam sizi dedim:)

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım geçen hafta ankarada transferim oldu 6gün sonra test yaptıracağım ve çok heyecanlıyım bazı şeyleri en yakınlarımla bile konuşamazken burda sizlerin olduğunuzu bilmek beni rahatlatıyor Rabbim cümlemizin duasını kabul etsin

duducum su gibi geçsin vakıt sende al guzel haberlerını allahın izniyle

nfy buralardaysan teşekkür paylaşımın için çünkü doktor benımkılerıde dondurdu ve iki ay sonra transfer edicekmış.senın merkezın doktorun kımdı?allah hayırlısıyla aldırsın kucağına bebişini.

arkadaşlar transferimin bir ay ertelendiğini söylemiştim ya artık iki ay ertelendi.doktorum riske girmek istemiyo kaliteli embriyolar ziyan etmem diyo iki. adetınde başlıcaz diyo anlıcanız benım transfer nisanın ilk haftasına kaldı.ama nedendir bılmem içimde garip bir sevinç var ve mutluyum huzurluyum sankı böyle söylemesini hep beklıyomusum gibi.fiziki anlamda ohss olmadım şükür vucudumda herşey yolunda ama dinleneceksın dedı emır buyuk yerden allah doğumunu oyle secmesını istedi.haber vermek istedim.

arkadaşlar transferimin bir ay ertelendiğini söylemiştim ya artık iki ay ertelendi.doktorum riske girmek istemiyo kaliteli embriyolar ziyan etmem diyo iki. adetınde başlıcaz diyo anlıcanız benım transfer nisanın ilk haftasına kaldı.ama nedendir bılmem içimde garip bir sevinç var ve mutluyum huzurluyum sankı böyle söylemesini hep beklıyomusum gibi.fiziki anlamda ohss olmadım şükür vucudumda herşey yolunda ama dinleneceksın dedı emır buyuk yerden allah doğumunu oyle secmesını istedi.haber vermek istedim.

birşey sorucam beklemelerinin sebebi nedir bu konularda biraz cahilim de :(

birşey sorucam beklemelerinin sebebi nedir bu konularda biraz cahilim de :(

kullanılan horman ilaçlarının vucuttan atılması,rahmın bır kaç adet gorup eskı kalınlığına ve temposuna ulaşması,yumurtalıklarının dinlenıp hasar görmemesi ve senın psikolojın,dondurulmuşların daha başarılı bulunması bu gibi sebepler tatlım

piti canım ben ertelendiğini okumştum tedavinin ama nisan ayına ertelendiği gözümden kaçmış, beende nisan ayında dondurulmuşlarla devam edcem, insallah beraber hamiş olcaz canım

ama benim doktorum 1 adetinin geçmesi yeterli dedi ben buna rağmen ben 2 adetimin geçmesini bekleyeceğim

Son düzenleme:
kullanılan horman ilaçlarının vucuttan atılması,rahmın bır kaç adet gorup eskı kalınlığına ve temposuna ulaşması,yumurtalıklarının dinlenıp hasar görmemesi ve senın psikolojın,dondurulmuşların daha başarılı bulunması bu gibi sebepler tatlım

vavvvv aydınlattıgın için çok teşekkürler canımm inşallah bi bakarsın normal yolla olur.rabbim hakkımızda hayırlısını verır ınşallah..

Back