2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

canim hayirli olsun sonuc guzel gozukuyo, kacinci gun dondurdular embriyolarin?

canım çok güzel ..allahım hayırlısı ile karnına oradan kucağına almayı nasip etsin canım...
piticiğim bencede çok güzel maşallah.pıtırcıklarım orda desene.onların orda olduğunu bilmek bile insanı heyecanlandırıyor dimi.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.

antigone hoşgeldin aramıza inan hiçbişey kaybetmiş değilsin.burda dostuklar hep sıcak içten ve samimi.sende bana yaşını ve sorununuzu yazarsan eklıyım tabloya?

canım teşekkür ederim:)) yaşım 29. bende rezerv sorunu var canım. eşimde de hareket sorunu... anlayacağın biz çok sorunlu bir çiftiz:)))

evet canım ben istanbuldayım.ben sanada yapar yollarım.sen bize teyze olacağımızın haberini ver hamsi istemeyiz biz.o güzel haber herşeye bedel.samsunlu musun?

Ben muglaliyim ama esim samsunlu.İnsallah canim hep beraber guzel haberlerimizi kutlariz. Allah dualarimizi kabul etsin.

Ya degisik bir psikoloji ancak kendi yasayan anliyor onlar da heyecanli ama sonucta ates dustugu yeri yakar kimse bizim kadar bizianlayamaz. Ben cevreyi hic kale almiyorum. ALlah im hepimizin dualarini kabul etsin bugunler hep mazide kalsin.

Tebrikler... İnşallah onlara gerek kalmadan halime kalırsın...

çok teşekkür arkadaşım korkmuştum doktorlada görüşemedim daha.e2 2014, progesteron 271.6 çıkmış.inşallah dediğin gibi senin gibi olurum

Aynı durum bende de var. Test günüme 3 gün var. Bu merak beni öldürecek. İdrar testi yapsam mı diye düşünüyorum. Senin kaçıncı gün?

merhaba akadaşlar transferden sonra hergün 99 defa ne eksik ne fazla YA MÜBDİÜ çekin bende beklemediyim inş bebişlerimiz sıkı sıkı tutunurlar

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım geçen hafta ankarada transferim oldu 6gün sonra test yaptıracağım ve çok heyecanlıyım bazı şeyleri en yakınlarımla bile konuşamazken burda sizlerin olduğunuzu bilmek beni rahatlatıyor Rabbim cümlemizin duasını kabul etsin

Aynı durum bende de var. Test günüme 3 gün var. Bu merak beni öldürecek. İdrar testi yapsam mı diye düşünüyorum. Senin kaçıncı gün?

benim 4.günüm bugün daha erken ama 5.gün transferi ve iki embriyo daha çabuk belirti olur diyorlar benimde aklım karıştı .Hiç bir şey yok şuan sıfır his bazen diyorum şöyle portatif bir ultrason olucak sıkıldıkça baksak acaba neler oluyor içerde diye : 8 gün kaldı benimde Allah hepimizin yardımcısı olsun şu beklemek herşeyden daha zormuş

slm arkadaşlar benmde 14 ocakta transferim yapıldı 26 ocak test günümdü hayırlı haber aldık sonucum pozitif çıktı Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip eder inş..
aslına bakarsanız ben test gününü bekleyen aarkadaşlara yaşadığım bi olayı yazmak için girdim topiğinize....
arkadaşlar 12 güne kadar hiç idrar testi yapmadım ve o gün sonuç 54 geldi ertesi gün sabah ilk idrarımla test yaptım hiç çizgi çıkmadı çok saşırdım ve kortm sonra 29unda tekrar kantestine gittik ve değerim 142 çıktı o gün tekrar baktım ve hayalet bi çizgi oldu.. ertesi gün ise çok açık pembe sonra gitgide koyulaştı...
demem o ki arkadaşlar test gününüzden önce baktığınız testlere güvenipte sakın moralinizi bozmayın en iyisi gerçekten kan testi mesela ben daha önce baksaydım eminimki üzülüp dahada etkileyecektim bebekleri...
vaktinizi aldıysam kusura bakmayın böyle bi olay yaşadım ve paylaşmak istedim.. hepiniz hayırlı haberler alırsınız inş.

ins canim hayirli haber aliriz ben yaptim idrar testi ama belki cikar diye cikmadi uzulmedim cunku asil testim kan testi...bi ihtimal cikar dedim sadece uzulmedim takmadim kafama yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…