2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
merhabalar, ben de ocak annesiyim...oğluşum olucak. 17. haftanın içindeyiz bakalım.platesi dr uma sordum ben de yapabilirsin dedi.ama başlamadım henüz.saahtan beri ara ara sol kasığıma kramp giriyor, sizde de oluyor mu normal midir?
 

hayırlı olsun ve hoş geldin

evet ağrılar normaldir. yani herkesin doktoru öyle söylüyor. tabi yine de doktorunla paylaşman gerek.
 
Kızlarr yaa benim qibi çook kilo aLAN VARMIII?? ya ben 10 üstüaldım şimdidennn ne olcak sonum bilmiorum valllaaa(

selam canım hiççççç üzülme bak şimdi ilk oğluma hamileyken 48 kg ile başladım 70 kg ile bitirdim boyum kısa gören herkez ikizmi diye soruyordu zor nefes alıyordum 22 kg almıştım 2 senede zor verdim 48 olmadım ama 50 ye kadar inmiştim ikinci oğlumda ilk 6 ay nerdeyse hiç kg almadım son 3 ay 4 er 4er alıp 16 kg aldım şimdi 3. ye hamileyim 58.8 ile yakalandım suan 18. hafta 17+ 2yim 66 kg dayım yani 8 kg aldım bir kalçam var vitrinden bakıyorum yuh diyorum bir aşağı bir yukarı 2 hamileliğimde de eski kg döndüm ama sezaryen göbeği her zaman kalıcıydı bundada döneceğime eminim sende emin ol doğuralım emzirme dönemi bitsin bak herşey güzel olucak
 

hoşgeldın canım :)


Rabbım nıce senelere kavusursun ınsallah :) ay ayrı yasmaka zor olur yaa neysekı gerıde kalmıs :)


evet canım doğru plates zor bi iş canım daha onc eyapmamıs ve gebelıkte yapıcaksan ılk kez çok zorlayıcı olur

bu yuzden tavsıye etmıyorlar....
 
perşembe 15 haftalık olucam ben 1 kılo aldım hatta bazı günler aynı kılodayım 3ay öncesi ile... ilk doğum o yuzden mi, sıcaklardan pek yiyemiyoruz ondan mı?göbeğim de yatınca kayboluyo,eşime diyorum seninki yine kayboldu bi kaç gun sonra yıen akrnım hafıf belırgınleşiyo, geri dödü diyorum.Ama şaka bır yana korkuyorum gecenlerde arkadasımın bebği 11 haftada karnında öldü, karnım çıkmadıkça ya bişi olduysa diye içimi garip bir his kaplıyor.
 

Allah korusun cnm öyle kötü şeyler getirme aklına..hareketlerini bende hissetmediğim gibi burdaki çoğu arkadasda hissedemiyo bebeğinin hareketlerini.ilk gebeliğinse benim gibi normal.20.haftaya kadar hissedemeyedebilirsin.benimde göbişim azcık.yemek yediğimde dahada çok şişiyor yediklerimden ama o, biliyorum
 
Son düzenleme:
merhaba kizlar,
ben de ocak annesi olacagim Allah'in izniyle.17. haftamdayim.pilates filan demissiniz,cok hos bir fikir ama ben cok halsizim,cok bitkinim,pilates yapacak gucu hissedemiyorum hic kendimde.sizde durumlar nasil?enerjiniz yerinde mi?
 
ya ben bu sabah yine kustum oysa 2-3 haftadır kusmuyodum.normal kahvaltımı ettim tam su içicem bööğğğkkk öf valla yaa,bu böyle ara ara devam edicek galiba
 
bencede hic telaslanma,cok normal.ben 17. haftamdayim gobegim neredeyse hic yok.ben de senin gibi telaslaniyirdum ilk zamanlar,birsey mi oldu acaba diye ama dr normal oldugunu soyledi.henuz hic hissetmiyorum hareketlerini.icini ferah tut cnm.
 
yorumlarınız içimi rahatlattı. ilk hamılelık tecrübesizlık bıraz:) bu arada 1000. sayfaya gelmişiz.doğuma kadar 5bın olur mu ki??
 
Slm arkadaşlar..

ben bugün doktora gittim 4 lü test için..bebeğim çok iyi maşallahı bile var..1 hafta önden gidiyor ve 176 gr..tam göstermedi ama doktor bu galiba kız dedi..bende kız annesi olacağım inş..annesi pembe çorapları hazırla istersen dedi..bende geçen erkekti bu sefer kız bir daha ki sefere yine erkek olmasın dedim..sanırsam olmaz dedi..bakalım hayırlısı..sonuçlarımızı 1 hafta sonra alacağız inş..aklıma takılan soruları sordum deodorant ve roll on kullanabilirsin dedi..yeşil çay içme ama nane ve papatya çayı içebilirsin dedi..bol bol roka, tere ve marul ye dedi kalsiyum ihtiyacını dengelemek için..kendini iyi hissediyorsan yürüyüş yapabilirmişim düşük riski olmadığından..bundan sonra beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyormuş ve ben sadece 1 kilo almışım:))))))))
 

cok sevindim yaa kız mıymış süpeeeeer :)) hayırlı olsun canım kızın, sağlıkla büyütün inşallah..
ya diyosunuz ya sadece 1 kilo almışım.. nası imreniyorum yaa ben kac kilo aldım kimbilir.. :2:
 
[video=youtube;SpIymQK1Be0]http://www.youtube.com/watch?v=SpIymQK1Be0[/video]


öfffffffffffffffffffffff
 

canım unutuabilirmiyim o günleri ben şükür namazı kılmıştım ve çok güzel bişey olmuştu ençokta ona ağlamıştım hani bu sağlıklı sıhhatli olacaktı diye ama rabbim yanıltmadı gerçi ben hep yapcam dediklerimi yapmayıp erteliyorum namazımı bile ama o bizi sınamıyor şimdi bi pipuşlum var bakalım inşallah hayırlısıyla kucağımıza da alabileceğimiz ay bebişi duyurmamıştık ama bunu herkeze duyurduk gerçi yeğenim kızının resimlerini koymuş nasıl tatlı olmuş bide saçları fıskiye toplamış kocişede dedim oğlanları severdim ama bi kız süsleyesimde varmış :)
ay canım oğlanlar acık anacı oluyor kızlar kendini sevidiryorya ondan hep kız isterdi yoksa şu soyadı olayına bakarsak bizden başka soyadı gitmicekti oyüzden lazımdı bi oğluş hayırlısı ikinci olur dicem ama ben küçüklükten beri hep iki oğlan düşlerdim ve oğlan yakıştırılardı bana
 

inş öyledir canım..benimde mi kızçem olacak şimdi..inanamıyorum..Allah hayırlı evlatlar nasip etsin..sen kaç kilo aldın canım..
 

kız nie bırakıyon bizi dur bakalım belki içimizde aralık değil ksaımda bile doğuranlar olacak kaç bebek tam tarihinde geliyor hem ikizlerimiz ar anneleri nekadar dayanabilirse dayanacak yengem çatlamıştı yataktan kalakamıyordu ama kaç gün daha dururlarsa fayda diye dayanıyordu Allahtan kuvöze girmediler ay hepimizinki sağlıklı sıhhatli doğsunda ne farkeder :) buarada dün erken gelsinde oğlak olsun diyende ben değildim sanki napayım kovayla uymuyomuş burcum hem alt tarafı 3gün erken gelse oğlak olcak ay canım abim dicemde kaynanacığım ay babamda hepsi oğlak :))
 
aynı benim gibisin sende :)ilk haftalardan itibaren söylemişti dr ,benimde sonradan ocak ayında doğmıcak galiba dedim :)
ben bol bol oğlak burcunu okuyordumda :))))ama yine değişmiyor yine oğlak :))
ben 2 gündür annemde kaldım ,ohhhh hayat varmışşş,kadıncağız yaptı durdu,bende yattım durdummm:))
eve bi geldim sanki tatile gitmişim ,halbuki evdede tüm gün yan gelip yatıyorummm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…