2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352

Ayşe cim gözün aydın.. İçimiz her güzel haberinle rahatlıyor.. Şu bebiş bir doğsun da görelim,şimdiden meşhur oldu.
Artık TV ye mi çıkarırsın, davet edersin ziyarete mi geliriz bakalım..
 

ben ne yapıcam bilemiyorum zaten boyun fıtığım var düz yatmayınca geçmiyor
son aylar diye biliyorum bende bebek zor nefes alıyormuş diye duydum..
 

böyle doktor dostlar başına...bende bulucam böylesini inşallah azimliyim :)
 
canım inşallah hayırlı sonuçlarla dönersiniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah. İçini ferah tut

ınsallah canım :) içim çok rahat cidden ınsallahh bebısde ıyıdır :)

ayşecim çok sevindim cnmmm bak herşey temiz çıkıyo maşşalla akşam bi doktorunada göster bakalım ne dicek inşallah bu kez bebeğini sağlıklı sıhatli alıcaksın kucağına :))

evet hersey temız cıktı :) normal bi insan mısım mutant değilmişim eheueheu ınsallah cumlemız canım

Ayşe cim gözün aydın.. İçimiz her güzel haberinle rahatlıyor.. Şu bebiş bir doğsun da görelim,şimdiden meşhur oldu.
Artık TV ye mi çıkarırsın, davet edersin ziyarete mi geliriz bakalım..

sağolun canım biliyorum onun ıcın hemen haber verıyorum :)

valla ben de çok merak ediyorum doğsada bi görsek alengirli bebiş kendi gelmeden namı geldi

buyrun dciem ama hepiniz yenı doğum yapmışolcaksınız kızzz neysem bi video ayarlarız o zaman gelsınde :)
 
Ayşecim bence bebeğinin kalbinde hiç bir sorun olmayacak ben buna inanıyorum canım,sağlıcakla alıcaksın inşallah bebeğini kucağına...
 




maşallaaaaaaaah sizi kimse durdurmaz ayşecimm
 
kızlar hayırlı akşamalr mesai bitti ben cıkıyorum eşimle buluşucaz hadi :) öptüm hepinizi
 
bende çok severim yayla çorbasını.yapayım bari.
beimde devam ediyor ama koyu değil su gibi.
aminnn canım... cok sevindim hayırlısı olsun.. kız haberleri de gelmeye başladı heralde dengelenecek erkek-kız sayısı :))
ben de cok merak ediyorum artık yaa daha da 20 gün var off

hayırlı olsun prensesin....
 

oh iyi canım ya çok sevindim senin adına onu da atlattırsınız siz inşallahhhh
 

Ohh ohh maşallah ayşecim ne güzel iyi haberlerin hep devamı geldi gelecekte daha inş...En sonunda da en güzelini bebeğini kucağına alacaksın inş...Bugünde iyice aydınlatır inş Dr un yine güzel haberlerle dönersin cnm....
 
Ayşecim çok sevindim canım. Çok şükür...

Esracım hayırlı olsun cinsiyet haberin :) Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah.
 

Çok sevindim Ayşecim, Allah'a şükür sorunlar tek tek çözülüyor, inşaallah sonunda hiçbir problem kalmadan bebişini kucağına alacaksın.
 
Kızlar bana bir akıl verin. Karnımın altında bir doluluk var sanki idrara sıkışmışım gibi. İki dakika önce tuvalete gitsem de aynı. Bir de üşüttüm, dünden beri öksürüyorum, gece öksürürken karnımın bir yeri o kadar sızladı ki. Şimdi de ara ara bir-iki saniye sızlıyor. Arada sarı, koyu kıvamlı akıntım da var. Yarın doktora gideyim diyordum ama pazartesiyi beklersem istediğim yere gitme açısından daha iyi olacak. Beklesem mi yarın gitsem mi?
 

aaaa galiba hamilesin sen :))))))))))))))
canım benim bunların hepsi normal.. hele ki o doluluk hissi, eğildiğinde, çömeldiğinde ya da normal dururken bunu hissetmen cok ama cok normal. rahim büyüyor, bebeğin büyüyor.. bu iyiye işaret yani , bende de var o doluluk hiissi.. :)) sızlamalar da normal takma kafana hiç birşeyi :))
 

Pardon hamilelik belirtileri kısmına yazacaktım yanlış olmuş Sağol canım ya, ben açıkçası enfeksiyondan şüphelendim, afedersin üşütmüş gibi sürekli tuvalete taşınıyorum. Birkaç gün beklesem zararı olur mu acaba enfeksiyon varsa?
 

idrarda koku var mı ya da akıntıda, sarı renkse akıntın ve kokuluysa, enfeksiyon olabilir.. cok su iç diyebilir ancak :)
 
idrarda koku var mı ya da akıntıda, sarı renkse akıntın ve kokuluysa, enfeksiyon olabilir.. cok su iç diyebilir ancak :)

Akıntıda koku yok da sarı renkli. Antibiyotik verir belki diye düşündüm. Enfeksiyon böbreklere sıçrayabilir filan diye okudum birkaç yerde, o yüzden endişe ettim. Ama madem ilaç vermesi zayıf olasılık, birkaç gün beklemenin de zararı olmaz herhalde.
 
ayşecim canım ya bana yaptırma darken sen yaptırmak zorunda kaldın diye nasıl üzülmüştüm hele dün yaptırmıcam diye imza attım diyince sen sevindim dedin ya canım bak rabbim de bugün bizi sevindirdi inşallah minik savaşı kazanacak hepimiz kayıpları olanlar hep korkuyoruz bugün bana nasış gidiyo diye soruyolar anlamıyorum ki büyüyodur inşallah diyorum bebişi görüyorum ohafta iyiyim sonar düşünmücem diyorum ama hep korku aslında çok rahat bi hamilelik geçiriyorum ama o korku hep içimde canım şimdi kalp delikliği çogu bebekte eskisi kadar büyük bi sorun değil çoğu bebek te busorun oluşuyo ağır bile olsa 2 3 yaşta kapanıyor inşallah o sorunu da atlatır bebiş güçlü o annesinin kuzusu kızı dicektim ama hayırlısı

ya bizde gitcektik ama bu hafta kaldı babiş olmak istiyo bu hafta izin alamadı özelde hemen bakılıyo ama tıpa kalsam ayda 1 zor görürdük kuzuyu sağlıklı olsunlarda yarın tsh için kan değerimi almaya gidicem bu sıcaklarda klima açık donuyorum kapayınca pişiyorum ay klimadan da çalışırken nefret ederdim adamda sağolsun vantilatörümüzü kırdı klimadan çok seviyodum onu

laptopu benim kocada kucağına alır hemen yastık veririm bebişleri pişiriyosun diye kızardım ama kanapeye koyunca bile okadar ısınıyoki hep sehpaa da zor eğil eğil

bide kuzucukların cinsiyetini öğrenenler hayırlı olsun ay zaman geçmiyor diyoruz ama haftalara bakıncada koşturuyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…