herkese selam belki 1 yıl olmuştur girmeyeli en son ne zaman girdim hatırlamıyorum. Bodoslama giricem konuya çünkü geriye doğru okuyup konu takip edeyim dedim çok kopmuşum kusura bakmayın:)
İnşallah herkesin çocuğu sağlıklı ve mutludur. Bizim kız da iyi cadı cadı geziniyor. 1 yıldır bakıcımız vardı ayrılıyor artık yaşlıydı zaten yoruluyordu bir de yalnız başına dışarı çıkarmasına izin vermiyorduk onu çok takıyordu. Sen bilirsin dedik fakat şimdi de bakıcı telaşı.
Yatılı bakıcı aradık bulduk anlaştık 600 dolar artı 30 tl haftasonu parası fakat kendisi 2 gün sonra aryıp parayı arttırmak istedi tepem attı yok dedim kaldı o da. şimdi yine bakıcı telaşı acil durum olarak annem geliyor bulana kadar idare etmeye çalışacağız (annem şehir dışında normalde).
Ben çalışıyorum evim ve işim arası çok uzak (gerçekten uzak 40 km ve İstanbul trafiği düşünün). İşten ayrılacağım sanırım artık. İş çocuk trafik hayat çok yoruldum artık enerjim bitti buraya kadarmış sanırım. Daha yakın bir iş bakmayı düşünüyorum bir süre bekleyip. Doktoraya başlayacağım bu arada kabul edildim. Belki sadece doktora yaparım ama bu da maddi olarak bizi sarsacak.
Kafam bir dünya kızlar, hayatı sorguluyorum artık. Resmen herşey çok saçma geliyor. Boşvermişlikten ölücem. İstanbul'dan çok sıkıldım gitmek istiyorum da nereye . köy hayatı tavuk inek köpek. bunların hayalini kuruyorum bu yaşta.
Sizler ne durumdasınız. Çalışmaktan vazgeçen, vazgeçemeyen, bakıcısı iyi olan olmayan neler yapıyorsunuz?
Herkese sevgiler.
Selamlarr
Repucum dün aceleyle yazamadım geçen söylediklerin için teşekkür ederim tatlım, birebir beni anlattın, burda birbirimizi böyle tanımış olmak çok güzel..Geçmiş olsun sanada çok daha geçen gün yine hastaydın benmi yanlış hatırlıyorum, dikkat et kuzum kendine..eşinide boşver
Saron sosyal şartlarını bilmiyorum ama işin iyiyse biraz daha yol ara bence.Mesela bakıcıya verdiğin paraya tam gün çok güzel kreşler var düşünmezmisin?? Daha iyi olur her yönden kuzun için..Arkadaşları olur canı sıkılmaz bi orta yol bulmaya çalış bence işten ayrılmak son seçeneğin olsun..
Purçakk purçak adı beynimde tın tınnn tınılar oluşturan gadın seni seviyorum, bunlardan hayır yok sen çık bi pazar gel annem biz kolkola gezek dizdize oturakkiraz konusu.......neyse susuyorum
Bitıfılllll bizimkide anne demiyordu son 2 gündür arkamdan falan adde diye sesleniyor valla öyle mutlu oluyorum ki anlatamam yaaaa bide tam anne dese :)))) neyse buna şukur yinede çocuk 4 aydır bana dede dedi:)))
Ya repu gülme:)) baksana adde derken bile bi dede ye kayma var. Unutmaz inşallah.:)))) adde deyince bitifıl dediği gibi sürekli evet annecimmm efendım annemmm diyorumm:))))
Akşam kv kp geldi eşim spordaydı. Kv içeri girer girmez oğlum nerde dedi uyuz oldum eşim için diyor.ya oğlum demesi normalde böle garip oluyo yani 8 yaşında çocuktan bahsedıyormuş gibi 30 yaşında adam için oğlum nerde falan .sanki ben onun olan bişeyi almışımda onu görmeye gelmiş gibi hani benım oğlum nerde diyo. Ya ismiyle hitap et gelince nasılsın oğlum falan de yani. Giderken de hadi oğluşum kendine iyi bak dedi. İlerde bu kadar bastırılmış duygularım olmaması için şuan burağa istediğim kadar söylüyeyimde gelin beni boğazlamak istemesinn
Kv Burağı baya bi sıktı kp dediki böle sıkarsan tabi sevmez seni :)))) bende hemen içeri gittim hala sıkıştırıyor dedim ki e sen böle sıkarsan sevmez tabi seni. Rahatlığı seviyor o dedim
Purçakkkkkkkkk
Vaowwwwww
Neler yazmışsın ölee .maaşımı böle ulu orta yazmasan çok sevınırdım , oraya eşimin aldığı 4000 ni eklemeyi unutmuşsun o yüzden 6000 kenara atıyoruz doğru:))
Seni sevdiğimi bilirsin bendeki yerin çok ayrıuyuz oluyorum sana:))
Ayrıca biz nerden bilebiliriz sizde kiraz varmı? Kiraz zamanı ne zamandır diye?
Kendini atmışsın köye ohhhh ne ala memleket hem organik yaşayacan hem zengin olacan garip bi hayatın var
Eşine söyle bankayı soysun ve bizi yurtdışına çıkarsın paraları bize verip dönsün
9 ocak yazmışsın tatil için? Kayak yapmayamı gitceniz:)))
Ruzaaaaaa
gidelimm bu burçak gızanlarının köyüne.Leğende götürelim kiraz toplayıp eve götürürüzz
Repu ne cektın şu kocadan yawwww
3 maymunu oyna görme duyma artık napacannn mecbuuurrr:))
Metabolizman düşük sanırım çok sık hasta oluyorsun. Bi istanbul tatlili iyi gelir sana:))
Bitifıllll nasssın çilekeş anaaaa
Bizim burak tek başına pek oyun kurmuyor onun işi benımle sürekli birlikte oynanmamızı balkona çıkmamızı istiyor. Söylediğim herşeyi çok güzel anlıyor.gecen şaşırdık bitane kitabı var orda kırmızı bi araba var onu görünce koşa koşa kendi kırmızı arabasını getirip resmin üstüne koydu ıh ıhhh dedi:)))
Banyoyuda bazen beraber yapıyoruz o beni yıkıyor ben onu yıkıyorum.çok eğleniyor.kendi yaşıtlarından çok 4-9 yaş aralığı onu daha çok mutlu edıyor. Bana inanılmaz düşkün bu çokta iyi bişey değil çünkü benım kendime vaktım kalmıyor. çok yoruluyorum( yemeği uyuması alt açması giydirmesi oyunu , herşeyi bana bakıyor.babasıyla oturup oyun oynuyolar ben uzanıyorsam hemen gelip elimi tutuyor benımde oynamam için. Ama aynı tepkıyı babası için yapmıyor:))
Parka gidiyoruz elinde top oldugu halde başkalarının toplarına saldırıyor salıncağı hiç sevmiyor kumda oynuyor yada kaydıragın merdiven kısmıyla ilgileniyor.
Yemek aslında gayet iyi yiyor öğlen uyurken 200 gece yatarken 200 ve uyandığında bi kere 100 cc süt içiyor. Sabah hala yumurtalı bulamaç öğlen çorba akşamda ne yemek varsa ondan ve bi kase yoğurt yiyor.
Çilek kiraz karpuz ve dut bunlara bayılıyor önüne koyuyorum kendi kendine yiyor. Tek derdi,hepsini birden ağzına tıkıyor olması. Bobibonu çok sevıyor bide.
Göbeği afrikalı çocuklar gibi şişiyo bazen:))) ama buna rağmen kilo almıyor 10.5 kilo hala 4 aydır aynı kiloda. Çok hareketli olduğu için sanırım.
Genel olarak aktif ve biraz aceleci bi tavrı var bana cekmiş sanırım:))
Hala otobüs ve arabalarda sıkıntı yaşıyoruz sıkılıyor yere inmek istiyor. Bağrıyor. Bazen çom sinirli çıkışlar da yapıyor.
Bizde böle çok yazdım yineee öptüm hepiniziii
Saron hoşgeldin maddı sıkıntın yoksa bırak işi ikinci bebeyide yap gez bol bol keç kere gelcez şu dünyaya :))) sıkıntıya gerek yok:))
maddi durum iyise birak isi ev hanimliginin keyfine var. gelsin patlak misirlar kahveler, gunler ve bitmeyen diziler
benim oğlan çok güzel annn-ne ve bab-ba diyor ama keyfi isteyince
nereye gidiyoruz diyince kağğ-ka (parka)
kuş görünce gag-ga diyor
başka hiçbişi demiyor. yaşıtı kızlar takır takır konuşuyor napalım oğlan anası olduk artık
onun dışında koşuyor, top oynuyor(futbol) merdivenleri yuruyerek inip çıkıyor, bardaktan yarım bıraktığımız çayları hiç dökmeden içiyor, telefonda tablette istediği oyunu bulup oynuyor, fotolara videolara bakıyor (malesef) parkta merdivenleri çıkıp kaydıraktan kayıyor.
bir ara gel bye alkış çak vs hep yapıyordu şimdi ne dersem diyeyim alkış yapıyor. kafa tam gitti. sanırım fiziksel aktivite olarak ileride ama zeka olarak geriden geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?