iyi geceler arkadaşlar.. tutku hoşbuldum tşkr ederim :) kızlar ben azcık dert yanıcam müsadenizle.. ya siz çocuklarınıza nasıl yemek yediriyorsunuz Allah aşkına.? kızım genelde iştahsız.. onun haricinde 1 aydır doğru düzgün bişi yemiyordu,şu iki gündür hiçbişi yemiyo..
öle 4-5 saat falan değil,kız 6-7-8 saat aç kalıyor yinede bir yemek kaşığı pilav yiyor(örn.) hergün çorba yaparken bi umut bu sefer yer inş. die ama yok,ağzını kilitliyo daha açmıyo.. öğlen uyumadan emiyo,onunla akşam ediyo.. iki gündür ağlıyorum resmen.. napıcamı şaşırdım.. :2: bide çokk hareketli,bi dk. oturmuyo biyerde sürekli koşuyo.. e açç.. gitgide zayıflıyor.. nerden buluyo bu enerjiyi anlamıyorum..
onun haricinde kızım zeki ve çokk bilmiş bir kız.. söylediğim herşeyi anlıyor,işine gelirse yapıyor,işine gelmezse ı ıhh diyor ve kafasına göre takılıyor.. bildiğiniz papağan.. bana anneemm,babasına babadım yada eedaldımm(erdalcım),ananesine annennemm,dedelerine dededimm yada yine isimleriyle hitap ediyor.. bizim mahalle çocuk kaynıyor,hepsini tek tek tanıyor ve isimleriyle sesleniyor.. bütün komşu teyzelere isimleriyle sesleniyor.. hatta 2-3 ay önce ben bi şeye şaşırıp oh my god demiştim,o da peşimden o my daad dedi,o günden beri neye şaşırsak öle söylüyoruz.. :) bide şu kardeşi abisinin parmağını ısırdığı video varya oo charlie,Reyyanda benim parmağımı ısırdığında söylemiştim yine 3-4 ay önce ve çatlak kızımda peşimden hemen doodii demeye başladı,halada yapar güleriz
gözle görülür orgalarını tanıyor,şaşırmadan gösteriyor(ağız,burun,göz,kulak,saç,el,ayak,parmak,tırnak,göbüş,meme,popo
)
hayvanların çıkardıkları sesleri biliyor,kuş görünce guuss,köpek görünce ovv ov,kedi görünce piti piti :) hatta geçen arabanın altında bir kedi gördü ve beş dakika eğildi bay bay yaptı,millet halimize gülüyor :) en düzgün söylediği hayvan maymun (mayymuumm) şeklinde..
büyükleriyle namaz kılıyor,yani kılmaya çalışıyor.. küçük bi seccadesi var hemen onu serip Allah diyor :) sokakta el tutmuyor ve malesef yürümeyi bilmiyor,sürekli koşuyor.. parkta salıncak artık kesmiyor,kaydırağın yüksek bölümüne kendi çıkıp,büyük kaydıraklardan kayıyor :) sokakta 3 saat dursun yinede yorulmak bilmiyor eve gelirken ağlaya ağlaya giriyor..
bende geçenlerde birden ona kadar saymayı öğreteyim dedim,ikiden sonra üçç demeye başladı bizimkide,üçü çok sevdi :) aklıma gelenler bunlar he bu arada enn büyük özelliğide inanılmazzz inat..
Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın,bizi onlarla imtihan etmesin inş.