Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin meldam cok samimi nickin var buraya yaz bosver aralik sayfasini..Anlat kendini biraz yeni kanlara ihtiyac var
Bugun geyik yapcak kimseyi bulamadim zaman is yoktu zaman cok yavas gecti.Neyseki cikacam birazdan bi solukta oglanla bogusurken gece olacak
arkadaslar annem diyorki emdigin icin temiz olur 5 6 gunde yapmasi normal diyor oglumu emzirmedigim icin acemmi oldum bu konuda oylemi olur gercekten:44::44:
Tesekkur ederim cnmParis annen dogru soyluyor tecrubesine dayan.Bu arada yanindami kim vardi yaninda dogumda?
Meldam iyiki dogdun bea nice yaslara.ne guzel citir anne olmussun.biri ciraklik biri ustalik döneminde olmus:86: calisan calismayan farketmiyo annelik zor sadece gercekten..Umarim sorunsuz bi ergenus olur kolayca atlatirsiniz o dönemi
Gittik cnm eko falanda çekildi yapısal dendifatih de ağlarken bazen katılıyor ama nefessiz kalmadı hiç emhamdülillah. doktora götürdünüz mü hiç bu konuda
cnm anne sütü alıyorsa ve mama hiç almıyorsa normalmiş ama çok uzun sürerse repunun söylediklerini uygulayabilirsin bide çok uzun sürerse burda biogaia diye ilaç var bağırsak florasını düzenleyip kabızlığa ve ishale iyi geliyo orada benzer bişey varsa onuda kullanabilirsin yan etkiside yokarkadaslar kizim kakasini 5 6 gunde bir yapiyor cok rahatsiz yapana kadar dun 5.gundu fitil versim yapmadi bugun yine verdimm yine yapmadi ne yapicam ben ya
Cidden öyle ya hala aklım çıkıyo ben alışamadım o da düzelemedi sende ne kadar sürmüşinternetim cok yavas telden giriyorum cok yazamiyorum. farkli kultur hem guzel hem de cok zor.
bana ozel ihtimam gosterdikleri halde zorlaniyorum.
oglanin da sivri sinekler ve yemek yememe disinda keyfi yerinde.
selermcim katilan bebek cok zordur. ben de oyleymisim benim oglan asiri sinirlenince katiliyor sadece ama aklim cikiyor. evet belki degisiklikten yemiyordur bilmiyorum surekli emmek istiyor.
canim 1 cay kasigi halis zeytin yagi icir. yarim saat sonra da zeytin yagina bulanmis kulak cubuguyla poposunu uyarabilirsin. benimki bu sekilde cubugu bir iki dondurunce kisa bir zamanda yapiyordu. ama dikkatli ol mutlaka cok icine girmesin kulak cubugu.
hala yüzüne üflüyorum geçse rahatlıycamParis anne sütü alan bebekler kabız olmaz gibi bişey hatırlıyorum şimdiden unuttum bunları.Bizimkide hep 4-5 günde bir yapardı 6.ayına kadar.doktor demekki hepsini sindiriyor demişti endişe etme bence fitil içinde 1 hafta bekle derim bundan sonrası için..o değil gaz rahatsız ediyodur bence onu bitkisel şurup rezene falan ver.
Ebruli80 yaz arada
Offf bizimkide eskiden ağlarken çok katılır, morarırdı az üflemedim yüzüne ilk aylar.. çok zor..Kızdığı bişey olunca yine şiddetli ağlıyor ama katılmıyor artık, onla ilgilenmiyorum başka şeylerle ilgileniyorum hee bundan ekmek çıkmaz diyor sakinleşiyor. Tabi ağlatma kısmım mantık çerçevesinde olan şeyler, mesela parmağını prize sokmaya çalışıyo falan..alıyorum elinden ve kızıyorum. Az değiller biliyolar ellerindeki kozu..
Dün yine bi tenceremin cam kapağını kırdı, evdeki bütün tencereler kapaksız artık 1 sn içinde nasıl beceriyolar anlamıyorum doğa üstü güçleri var
hoşgeldin cnmkimse yazmıyorsa boş bulup ben yaziim
benim 28 aralık doğumlu bir oğlum var aralık tarafına mı ocak tarafına mı yazsam derken yıllar geçti
katılma nöbeti konusunu görünce yazmadan duramadım böylece giriş yapmış oldum o nöbetler demir eksikliğine bağlı oluyor
Bikaç gündür evdeki gizli kameraları izliyorum ve hergün içim gidiyo neredeyse işi bırakıcam izin alsam mı diye düşünüp duruyorum
öyle büyük şeyler görmüyorum belki bakıcının yaptıklarını ben de yapıyorum ama onun yaptıkları bana Batıyo bide bazen erdemi boynunu bükmüş sessiz sessiz otururken görünce çok üzülüyorum içim gidiyor neyse tekrar izlemeye döneyim
ebruli tşekkür ederim canım biliyomuşsun gibi yazmışsın babasındada nefrolojik sorunlar var zaten cahilce yediriyomuşum ama kestim buraya yazdıktan sonra Allah göstermesin hastalıklardan korusun bebeklerimizi senin ne sıkıntısı var büyük filanmı doğdu.İnş ciddi bişeyi yoktur.Can ben mart annesiyim.sizide okuyorum altta adimi gouyosunuzdur zaten :)))
Benim oglumun bobrekleriyle ilgili sikintisi vardi o yuzden nefrolog a gidiyorduk.yumurta konusunda uyarmisti.fazla protein iceriyor diye.yani 2 yunurta sarisi 1 ySindaki bebek icin cok fazl gibi.yinede siz bilirsiniz tabiki.soylemeden edemedim.