- 3 Nisan 2011
- 317
- 13
- 318
Esterabim milupa iyi diye biliniyor ama yeğenime kullandıklarında aptamilin içinden kapakla aynı yapıda parçacıklar çıktı 3-5 kutuda hemde . Kontaminasyona gel . Onlar oraya nasıl girdiyse başka neler girmez ki( aradım firmayı ürünlerin seri numaralarını verdim ve bunlarla ilgili araştırma toplatma yapılması gerekti eğer herhangi bir çalışma yapılmazsa bskanlığa şikayet edeceğimi söyledim ama sonra peşine düşemedim hamile kaldım bulantılar vs kendimde değildim . Diyeceğim o ki iyi marka diyip geçmemek lazım her an herşey çokabilir
oruç borçlarım derken hamilelikteki 30 günü mü bitirdin? Allah kabul etsin arkadaşım, ben de bitirebilsem...aç kaldım canım.doğru düzgün bişey yemedim bir de oruç borçlarımı tuttum. onun da etkisi var. 5 kilom var hala vermem gereken. diyete devam..
ne olacak okulda bi köşede bayılır kalırsın hemşehrim,birden kesme bu kadar..Ben de basliyorum su anda. Planim su. Sabah meyveli nesfit. Okulda sut. Aksam da ekmeksiz yemek. Evde ne varsa. Bakalim nolcak. Basarilar bana:)
bıtuful o ne yaa dehşet içinde izledim Murat ve diğerleri çok şanslısınız bunu umarım ilerde anlarsınız bebişler
Diğer 14 kubat için bişey demicem zaten bizde öyle bi gün yok ama 15 şubat eşimin doğum günü onada oğlumun 1 rakamı gibi kalpli bi 7 pastası yapmak istiyorum aslında 7 yıllık evliyizyuuuh baya olmuş yaw hala çok seviyorum Allahım ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?