- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Selam kızlar
Ruzaaa anacığını öZlediysen kaç gel canım güneş de var antidepresan niyetine . Yerim utkuyu biz hergece öyleyiz ya ayağımda ya da çekyatta yanımda yatağıma hasret kaldım vallahi öperim sizi
Bitifulcum masum ilaç yoktur canım ama hekim gerekli gördüğü takdirde kullanılabilecek güvenli ilaçlardır . Yeğeniminde kusması vardı ilk başta reflü olduğu düşünülerek motilium kullandılar ama baktılar ki psikolojik ( prematüre doğduğu için ablam ısrarla yediriyor yeğenimde istemiyor ve öğürüyor ) bıraktılar onlarda . Bizim oğlanında son 3 kusması yiyip bittikten sonra gaz çıkarırken zorlanıyormu yada gaz çıkarırken ağzına geliyorda boğazınamı kaçıyor birden öksürüp kusuyor öğürme falan yok haftada bir sıklıkta oluyor böyle
Repu geçmiş olsun hoşgeldin boşver canım insanın asabını bozuyolar bdv okuyunca psikolojim bozuluyo tahamülsüzüm
Yelde mutfaktaki hallerinizi okuyunca sesli güldüm aynı biz ya bu kadar olur mama sand. Oturtuyorum sıkılana kadar sıkılınca şarkılar danslar işimi bitirmeye çalışıyorum . Mutfak dış kapıya yakın duyanlar ne düşünüyordur kimbilir hakkımda :))
Ferda hoşgeldin özletiyorsun kendini
Çiğdem yeğenimde çok öğürür yukarda bahsettim o öğürünce dikkatini dağıtıyolar ortam değişikliği değişik oyuncak vs baya önlüyolar hatta ablamın dr arkadaşı tanık olmuş şaşırmış baya kusmayı önleyebiliyprmusun diye :) ama bunu yaparken panikleme veya belli etme yoksa bunu çok kullanır bide az az sık sık yese öğürdüğünde midesi çok dolu olmayacağı için kusamaz belki
Bu gece iste kaçıyoruz yine hava güzel olursa gezme planım var trafik yıldırmazsa tabi
Vave 9 da kahvaltı yapabiliyosan süper bence biz 8 gibi uyanıyoruz anca onu tekrar yatırdığımda yiyebiliyorum .
Çalışan analar kurutma makineniz yoksa bu haftasonu gidip alın bence zamandan ve ütüden tasarruf . Bu kadar rahat olduğunu bilsem ilk evlendiğimizde alırdım .
memleketten donunce kurutma makinasiyla bulasik makinasi alicam karar verdim.