ben de şu an bir boşluk buldum yazıyorum bituful ya dün öğlen ve akşam kızm yine kendini kusturdu ne yapıyor seninki de mi öyle öğğ öğğ diye etrafta geziyor sonrasında yine böyle yaprak ağız dolusu kustu ağzından burnundan çıktı yine korktu ama bıktım halının üzerine kilim seriyorum allahtan bir sürü çamaşır sabahın köründe kalkıp makineye attım psikolojik mi ne anlamıyorum nette okuyorum ilgisini dağıtın diyor hafta sonu ağrıya gidecem çocuk doktoru varsa kontol ttireccem bıktım artık vallahi bıktım billahi bıktım yerim ben bu kızın ilgi çekme çabalarını bu ne yaaaaa ağlayıp zırlamak istiyorum bana bir akıl verin
vermem mi çünkü ondan çoık ben korkuyorum boığuluyor gibi oluyor sonrasında kızıyorum tepki vermemk elde değil repu ne yapacam bilmiyorum ayrıca ben de diyet yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum 2 kilo vermişim bel kısmımda vardı akşamları vakit bulursam 5 dakikayı bulmuyor ama plates topunda mekik bacak hareketi diyeceksinki 5 dakika mı sadece napayım ölüyorum yorgunluktan o bile beni gaza getiriyor öyle işte siz de kendinize dikkat edin hasta olmayın artık
Bizimki de kusmaya çalışıyor yemek yedirdikten sonra, parmaklarını boğazına kadar sokup öğürüyor, henüz kusmadı ama ben zorla elini çıkarıyorum. Neden böyle yapıyor anlamıyorum. :44:
bu arada 5 dk 5 dkdir vucut ona alisinca 10 dk yaparsin oyle oyle artirirsin. ham vucut icin 3 dk bile zor.
ben bu bahsettigim Sarkiyi 2. dkya kadar tamamlayabildim ilk gun simdi 3.5 dk kolay geliyor. ve dedigin gibi spor insani gaza getiriyor
sen beni gaza getirdin bile ben normalde 100 mekik ama yarım mekik plates topuna ayklarımı dayayıp öyle çekiyorum ancak çok yoruluyorum yavaş yavaş eskiye dönecem havalarda soğuk çıkıp gezemiyoruz bile zayıflarız değğil mi bir debbenim yaza kardeşimin düğünü var
günaydınn... :85:
sekizde uyuyan oğlum dörtte uykusunu almış şekilde uyandı ve altı buçuğa kadar ayağımdaydı. topuklarım sızladı, bacaklarım uyuştu, popom düzleşti.sonuç uykusuz ve mutsuz bir anne.
mutsuzluğum uykusuzluktan değil ama.. birşeyler var bu ara bende. anlam veremiyorum. ağlamak geliyor içimden sürekli. sanırım memleketimi özledim. gidip görsem gelsem düzelecek gibiyim.. bilmiyorum belki de ondan değil.. karışığım. :85:
yazılanları okuyorum fakat yazmak bile gelmiyor içimden. hepinizi öpüyorum... :85:
canım aynen öyle hissediyorum ben de okuyorum okurken şunları şunları yazayım diyorum sonra hepsini unutup yazmaktan vazgeçiyorum umarım bu durumumuz çabucak geçergünaydınn... :85:
sekizde uyuyan oğlum dörtte uykusunu almış şekilde uyandı ve altı buçuğa kadar ayağımdaydı. topuklarım sızladı, bacaklarım uyuştu, popom düzleşti.sonuç uykusuz ve mutsuz bir anne.
mutsuzluğum uykusuzluktan değil ama.. birşeyler var bu ara bende. anlam veremiyorum. ağlamak geliyor içimden sürekli. sanırım memleketimi özledim. gidip görsem gelsem düzelecek gibiyim.. bilmiyorum belki de ondan değil.. karışığım. :85:
yazılanları okuyorum fakat yazmak bile gelmiyor içimden. hepinizi öpüyorum... :85:
Erdemde gece neredeyse5-10 kez uyanır Bu gece 12 sen sonra uyumuşuz bi kalktım saat 6:30 bu kadar kesintisiz uyumasına alışık değilim ya o kadar çok korktum ki anlatamam hemen oğlanın odasına koştum dürttüm hareket ediyo mu nefes alıyo mu ateşi var mı diye kontrol ettim çocuk sadece uyuyodu ama benim yinede içim rahat etmedi tam uyanıncaya kadar endişe ile bekledim ya uykusumu düzeliyor bu gecelik bişeymiydi bilmiyorum ama ömrümden ömür gittikızlarcım. yazacak şeylerim çok idi. unutmadan başliim.
vaveyla neler oluyor? Allah hepimize akıl fikir versin inşallh en çok da çohoşlara:)
ruza bahar gelince ben de öle oluyorum. benimki havalarla ilgili. damlayla kahvaltı maceramız skcı bir şekilde devam ediyo. öutfak savaş alanı gibi. şu anda gidip onu toplamam lazım. ama canım yapmak istemiyo. bi çimen bulup uzanmak saatlerce yatmak isterdim.
çimen demişken bituful sen çocuğu nerelerde öle kırlara bıraktın. bi sölesene. biz haftasonu malta köşküne gittik. beşiktaştaki. çocuk çok sevdi. uyuyakaldı hemen:)
bu arada benimkinin uykusu düzeliyoooo. herkese benden çay kaave. artık saat başı kovalamıyo. ya öle çok uyumuyo ama. 2 3 saat uyuyo yani. hele dün gece çok iyiydi. dün akşam çok hareketli bi oyun oynadık. kovalamaca. ben eşim çocuk hepimiz soluk soluğa kaldık. belkim de ondan uyumuştur bilmem. maşallah diyim de
son olarak daa saron sana yazıyorum. bilmiyorum girip de bi daha bu satırları okur musun ama. seni anladım ve biraz yardımcı olmak istedim.
bence her anne bazen böle kendini yetersiz ulvi gibi hissedebilir. bana çok oluyo. sabah kalktığımda dağınık ev tozlu sehpa görmek zaten düşük olan omuzlarımı daha da düşürüyo. bi de zaten hiçbirimiz süper uylu uyumuyoruz ne zamndır.
ben kendimce şöle taktik buldum. kzıım ayaktayken hiçbi iş yapmıyorum. her şeyi onla beraber yapıyorum. yemek yaparken ona elimde ne varsa tattırırım. en kötü ihtimalle cici bebe çubuk kraker veririrm. ve bildiğim btün çocuk şarkılarını hoplaya zıplaya saçma salak dans ederek yemeği yapıyorum.
o da benle toz alıyor. eline bez geçince başlıyo silmeye:) süpürgeyle yakalamaca falan oynarken iş bitiyo. o uyuyunca kitap okuyup cips yiyiorum. çünkü benim eğlence anlayışım bu. burdan o konuştuğunuz bilmem ne zararlı maddeesine de değineyim. bende bağımlılık yaptı bile yiyiyorum hep:)
çünkü saron zaten çalışıyorum ve eve yorgun geliyorum. ve benim dinlenmem lazım.
bu arada temizlik yaptığım gün yemek yapmam. buna bence bütün ailenin alışması lazım. düşarda da yemek yemek lazım:)
bir deee evde hep sulu yemek olmak zorunda diil. çocuklar daha küçük bi çorbayla idare ediyolar. biz eşimle televizyon karşısında kendimiz sucuk ekmek sosisli sandiviç yemeyi de seviyoruz. tabii kzıım uyyunca. hem de sanki sevgiliymişiz bekarmışız gibi bi serbestlik oluyo:) benden bu kadar çok yazdım gene
çok güzel bi fırsat canım ikiniz içinde çok eğlenceli olucaknisan ayindan itibaren cumartesileri sinemaya salilari havuza gidicez , anne cocuk seanslarinasayesinde sinemayi 1 pounda getirecem. oldum olasi animasyon sevmisimdir.
zaten birakacak kimsemiz olmadigindan yemege doktora falan beraber gidiyoruz. hatta isyerine toplantiya bile onunla gittim. yapisik ikiz gibiyiz bi calistigim saatlerde ayriyiz.
bu neee depresyonda herkes, ben de dahil. daha doğrusu çelişkiliyim bi mutluyum bi mutsuz... kocamla kavga etmiştik ya aslında standart ev kavgası idi ama annem tanık olunca kadının tansiyonu çıktı çok sinir oldum kendimize sonra. neyse bunu atlattık. okullar açılınca evde oğlumla olmaya çok alışmışım zor geldi. eve gelince iş güç az ilgileniyomuşum gibi geliyo, bi işi gücü bırakıp oyun oynuyoruz sonra işe dönüyorum oyunu bırakıyoruz yarım yarım işte. her sabah mutsuz çıkıyorum evden oğluşu bırakıyorum diye bi de bu ara aşırı anneci oldu. okula gidince de iyi hissediyorum iş güçle uğraşmak iyi geliyo. öyle karışık işte. bunları atlatmıştım bu ara nüksetti işte...
ailelerin bu tarz durumlara şahit olması üzücü bir durum. hep akıllarında acaba bunlar hep böyle mi diye kalıyor inş bir daha olmaz diyelim. kızım da aşırı düşkün oldu bize evden çıkarken ağlıyor kıyamıyorum ona ama napalım yapacak bir şey yok kendi açımdan
kızlar belki haberiniz vardır ama gazetede okudum milupa aptamilin yeni doğan maması pdf katkılı olan yüksek oranda tuz içerdiği için kaldırılıyormuş dikkatinize belik yakınınız arkadaşınız vardır kullanan yazık olmasın bebelere
aynisi bana da olmustu 5 saat kesintisiz uyuyunca oyle bir korktum kicanım aynen öyle hissediyorum ben de okuyorum okurken şunları şunları yazayım diyorum sonra hepsini unutup yazmaktan vazgeçiyorum umarım bu durumumuz çabucak geçer
Erdemde gece neredeyse5-10 kez uyanır Bu gece 12 sen sonra uyumuşuz bi kalktım saat 6:30 bu kadar kesintisiz uyumasına alışık değilim ya o kadar çok korktum ki anlatamam hemen oğlanın odasına koştum dürttüm hareket ediyo mu nefes alıyo mu ateşi var mı diye kontrol ettim çocuk sadece uyuyodu ama benim yinede içim rahat etmedi tam uyanıncaya kadar endişe ile bekledim ya uykusumu düzeliyor bu gecelik bişeymiydi bilmiyorum ama ömrümden ömür gitti
bı arada bizde öyle pratik şeyler yiyoruz haftanın 1-2 günü tost falan yiyoruz tv karşısında bencede çok eğlenceli oluyo
çok güzel bi fırsat canım ikiniz içinde çok eğlenceli olucak
Ayy çok özendim ya keşke burdada öyle bi fırsat olsa bide sinemada dururlar mı ki burda bizde gitsek bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?