- 5 Ocak 2011
- 1.449
- 802
selam bebittolar...
bacım gün gece hiç uyumadık. utku bey ayağımdayken ben de telefonda takıldım öylee..
bitufulum ben geçtim tek uykuya. yani utku bey uyumadığı için mecburen geçmiş bulunduk. öğle 2 gibi uyuyor. evdeyse 2-2,5 saat evde değilse en fazla bir saat.. gece de 8-9 ya da 10 da uyuyor. gece mama için 2 defa kalkıyor. ağrı sancı varsa hiç uyumuyor..
evet kimsecikler yazmıyor yine.. çok ayıp..
ben de kıvançla karşılıklı çay içmek istiyorum. olabilir mi bitufulll... olursa kesin geliriz.
sen de başkalarıyla kendini kıyaslayıp durma.. boşverrr....
ruza noruyon gece kusu
bacım gün gece hiç uyumadık. utku bey ayağımdayken ben de telefonda takıldım öylee..
Günaydın arkadaşlar bir sorum var. Gündüz tek uykuya geçen varmı aranızda? bildiğim 2 kişi var onların dışında merak ettim varmı diye. Varsa zormu akşam kaçta yatıyolar.Aslında 1 ay önce geçecektim tek uykuya ama sabah çok erken kalktığı için hep erteliyodum. Ama ikinde vakti uyutmak işkence oldu artık uyumuyor bende 2 saat boşuna salladığımla kalıyorum.Napsam dirensemmi geçsemmi acep? Gerçi tek uyku benim için daha iyi olur daha fazla görürüm kuzumu
bitufulum ben geçtim tek uykuya. yani utku bey uyumadığı için mecburen geçmiş bulunduk. öğle 2 gibi uyuyor. evdeyse 2-2,5 saat evde değilse en fazla bir saat.. gece de 8-9 ya da 10 da uyuyor. gece mama için 2 defa kalkıyor. ağrı sancı varsa hiç uyumuyor..
Anladım kızlar sağolun biraz daha direniyim olmadı geçeriz yapcak bişey yok..Belki geç çıkmaya başlamamla alakalı bi durumdur.
Tutku özledim seni kp maceralarından uzak kaldığımdan beri hayat çok sıkıcı lütfen anlat biara. Men dakka dukka hepinizi öpüyorum:97:
Burasıda çok ruhsuz böyle giderse girmeyecem bidaha benim için bi sosyal medya sayfası daha kapanmış olacak ebediyen.
Hava çok güzel içim kıpır kıpır h.sonu için bol gezmeli doğal ortamlı plan yapmalı.
Bursa tayfası bahara az kaldı İstanbul yolcusu kalmasın.:103:
evet kimsecikler yazmıyor yine.. çok ayıp..
Bitifılll istanbula gelince nereye götürecen bizi:)?? Bebekte bi kahve ısmarlıyayıp kanyonda çağatay ulusoyla görüştürme sözü veriyonnu
Sıkılma annem niye sıkılıyon hem 3,5 çıkmaya da başlamışsın ohh vallaa
Benım nisanda bitiyorr(
Burda doğum izninden tartıştığım bi kadın var dı ya o DGS ile bi üst öğrenimi bitirdi bi havalar bi taftalar allam yaa kpss kazanım memur oldum kurtuldum dedim. Yine bi yarış başladı şimdi DGS hazırlan kazan okul bitir bu kadından aşağı kalmamaya çalışş offf offff
ben de kıvançla karşılıklı çay içmek istiyorum. olabilir mi bitufulll... olursa kesin geliriz.
sen de başkalarıyla kendini kıyaslayıp durma.. boşverrr....