herkese merhaba
bugün işte yoğun bi gün geçirdim sonra diyetisyene gittim yarın diyete başlıyom hadi hayırlısı
Şu ikinci çocuk işin de ben de kararsızım bi kızım olsun istiyodum ama oğlumda maşallah kız gibi çok sevimli :)) bana yetiyo ama oğluşumun bi kardeşi olsun isterim kardeş gibisi var mı yavrumun da bu duyguyu tatmasını çok isterim hem de büyüdüklerinde birbirlerine destek olurlar neyse daha çok düşünmek lazım
Vave purcak ruza ferda tutku hicbirinizi özlememisim ilginc:86:
Su sayfanin başında reklamdaki karınin memeleri sinirimi bozuyo..bizimki yere baka dursun o göklerde pehh pehh..
Ben seni özledim bebeem profil fotonu görmeden uyuyamıyorum
Selermcim hadi hayırlı olsun diyetin inşallah hedefine ulaşırsın.
Bizimkinin doğumgünü de muhtemelen 30 kişi civarında olacak. ve doğumgünü yaparsam mutlaka çağrılacak kişiler bu kadar. Evde koltuk sandalye derken rahat rahat ancak 15 kişi oturur fazlası sıkışıklık... Ya iki ayrı doğumgünü yapıcam pestilim çıkacak ya da başka bir mekanda yapıcaz. Başka yerde de hiç istemiyorum; ilk doğumgünümüzü evimizde kutlayalım istiyorum hem dışarda çocuklar uyutana kadar sefil oluyor. Fikir pek sıcak gelmiyor. Bilmeyyoomm
Purçak Purçak nerdesin hayırsızzz
Soyle yap bebegem kaldir butun koltuklari sandalyeleri house party tarzinda herkes elinde kadehiyle bi el cepte boyunda fular takilsın ne dersin?bu arada 31 say bende geliyorum serviste sana yardim ederim kv basinin etini falan yerim seni överim..
Ehe bizim kayınpederi filan düşünemiyorum öyleValla süper olur ya hakikaten gelsenee Deranı da getirirsin oynarlar beraber servise yardım etmesen de olur o kadar House Party vericez tutarız üç beş eleman.
Gunaydin ahaliii
Biz hastaydik 3 umuz cocuklar ve ben. Pek takip edemedim. Bugra hala hasta ve atesi cikiyor surekli.
Eti dutku nerelerdesin gozum seni ariyor her okudugumda :86:
btuful kızımı oğluna vereyim adları uyuyor benim ki dera senin ki deran ne dersin bak ben çok iyi kaynana olurum düşün istersen
Gunaydn kızlarrr
Formu takip edıyorum ama aktif yazamıyorum.
Ruzammm buyuk gun yaklaşıyor az kaldıııı. Resımlerı bekliyoruzz..
Bende sadece aile arasında yapmayı düşünüyorum.. Toplam 5 hane olacak yaklaşık 20 kişi. Mesela ben magnet yaptırmayı düşünuyorum 5-6 tane bastırsam yeter dimi tek tek herkese vermenın bi anlamı yok. Gecen teyzemin gelini ; diş bugdayı yapmadın artık bizde doğum gününde egleniriz dedi. Aslında çok samimiyiz çağırmayı isterım ama hepsi bağlantılı onu çağırırsam diğer gelınleri kızlarını hatta beni bebeklerinin doğum günlerine çağıranlarıda çağırmam gerek ki buda en az 50 kişi ve evim bu kadar kişiyi almaz yane zor olur bebeklilerle...
Burak dün gece yıne çok uyandı. Yaşam kalitem aynı sizin gibi çokk düştü(( ama ikinci çocugu düşünüyorum:)) kızım olur inşşş..
Çiğdem aldıklarının resimlerini görmek isterim fikrimiz olsun.
Repuu hazırlıklar nasıl gidiyo? Sen gelenlere hatıralık ne vericeksın? Eğer pc de fotosopla bişiler yaptıysan bi atsana akifin resmini kaldırıp burağın resmini koyarım belkim
Ahaha cigdem cok mutlu olurum cok guzelmis ismi adiyla yasasinbi foto eklede özele göriyim gelin adayimi:86: