2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Dogumgunumde bi action yok balo salonundan vazgectim kaporami geri aldim..vajina seklindeki pastadanda yaptirmicam sezeryan seklini bulamadim cunku, digerleri bana hitap etmedi..evde anam babam usulu takilcaz..3-5 kisiyiz derken bi saydim 40 kisiyiz sadece benim annem babam digerlerinin hepsi kocamin tayfa bak sinir oldum simdi..Arkadasimi falanda cagirmicam ihtiyar heyetinin icinde ne isleri var..sirf foto olsunda ani kalsin diye yapilan bi d.gunu olcak yani..bi kac süsleme, pasta börek..aylar sonra biyıklari alinmis ben o kaddder

Piii surda vakit kaybedene kadar iki haber okusaydim genel kültürüm entel zekam artacakti..

Vave purcak ruza ferda tutku hicbirinizi özlememisim ilginc:86:

Ben seni özledim bebeem profil fotonu görmeden uyuyamıyorum

Selermcim hadi hayırlı olsun diyetin inşallah hedefine ulaşırsın.

Bizimkinin doğumgünü de muhtemelen 30 kişi civarında olacak. ve doğumgünü yaparsam mutlaka çağrılacak kişiler bu kadar. Evde koltuk sandalye derken rahat rahat ancak 15 kişi oturur fazlası sıkışıklık... Ya iki ayrı doğumgünü yapıcam pestilim çıkacak ya da başka bir mekanda yapıcaz. Başka yerde de hiç istemiyorum; ilk doğumgünümüzü evimizde kutlayalım istiyorum hem dışarda çocuklar uyutana kadar sefil oluyor. Fikir pek sıcak gelmiyor. Bilmeyyoomm

Son düzenleme:
Su sayfanin başında reklamdaki karınin memeleri sinirimi bozuyo..bizimki yere baka dursun o göklerde pehh pehh..

Soyle yap bebegem kaldir butun koltuklari sandalyeleri house party tarzinda herkes elinde kadehiyle bi el cepte boyunda fular takilsın ne dersin? bu arada 31 say bende geliyorum serviste sana yardim ederim kv basinin etini falan yerim seni överim..

evet vaveyla zabıt kâtibiyim atanamayan öğretmenim ales sonuçlarınıo bekliyorum yükse4k lisans yapacam gelirse tabi inşallah sonrada öğretmenliğe geçecem benim doğumgünü partisi annemler gelirse sadece onlarla yoksa hakim ve savcılarım gelmek istiyor ona göre bakacaz artık evet o ziyaretçi bendim ama şifre işini halledemedim teknoloji özürlü olunca ancak bu zamana nasip oldu

Ehe bizim kayınpederi filan düşünemiyorum öyle Valla süper olur ya hakikaten gelsenee Deranı da getirirsin oynarlar beraber servise yardım etmesen de olur o kadar House Party vericez tutarız üç beş eleman.

Ehe bizim kayınpederi filan düşünemiyorum öyle Valla süper olur ya hakikaten gelsenee Deranı da getirirsin oynarlar beraber servise yardım etmesen de olur o kadar House Party vericez tutarız üç beş eleman.

Derani getiriyim Adriana lima gibi girdigim partiden hayko cepkin gibi cikarim artik..onu goturmuyom ben biyere velet burnumdan getiriyo

ya benim evde küçük yemek odam bile yok yani artık ne yaparsak nasıl ağırlarsak bilmiyorum şimdi öğle tatili eve geldim dera hanımı emzirdim az sonra çıkıp gideceğim bir de benim de 3 kilo fazlalığım var boy 1-75 tam belli olmuyor ama göbek kısmında sıktığımda 2 parmaklık bir şey var o da gitse ocağın 15ine kadar iyi olur zaten şu an kaşlarımı uzatıyorum kuaföden 11 ocağa randevu aldım saçlara röfle yaptıracam iyi bir hazırlık içindeyim anlayacağınız yeni yaş yeni anne yeni hayat daha ne olsun aman keyfim çok yerinde

btuful kızımı oğluna vereyim adları uyuyor benim ki dera senin ki deran ne dersin bak ben çok iyi kaynana olurum düşün istersen

Ahaha cigdem cok mutlu olurum cok guzelmis ismi adiyla yasasin bi foto eklede özele göriyim gelin adayimi:86:

btuful kızımı oğluna vereyim adları uyuyor benim ki dera senin ki deran ne dersin bak ben çok iyi kaynana olurum düşün istersen

cıgdemduman buralarda yenısın belli yoksa bıtıfılın deranına asılmaman gerektıgını bılmen gerekırdı. bu seferlık affedıorum bi daa olmasın. yoksa tavrım bu kdr sempatik olmaz. deran nehırın. nehır onun fotografını görüp kikirdedi bile.

gelsin hemen koyacam ben de merekla bekliyorum kese siparişi vermiştim içine şekerlşer koyacaktım keseler tükenmiş aradılar onun yerine ne alsam magnet mi kavanoz alıp kendim mi süslesem ne bilem artık araştırmalara devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…