- 21 Ağustos 2013
- 1.071
- 678
tekrar geçmiş olsun bituful sevindim benim kızımında yine iştahsızlığı başladı yermiyor sürekli öğürüyor bir de elin ağzına sokup kendini kusturuyor ye ben sizi baştan beri takip ediyorum kimin neler geçirdiğini buluştuğunuzu her şeyi biliyorum şimdi işe gidiyorum doğumgünü için parti malzemelerini verdim ilgilenen olursa paylaşacam kurabiyeleri haftaya veriyorum kıyafeti de haftaya verecem bakalım beğenecek misinizSelam canlarrr...oglum daha iyiydi bugun.. cok sagolun temennileriniz icin..istahsiz gunlerimize geri döndük yalniz binbir zorlukla yiyoruz..Bende depresyondayim yine..2.cocuk mevzusu gundemdeydi aman Allah korusun dedim ebediyen kapattim:86: Allah isteyenlere versin..
Eylemcim gecmis olsun gözün aydin..
Selerm hadi hayırli olsun isallah gider kilocuklar..
Hakketen forumun hepsi erkek yelda ile purcagin nasil kız cikmis aradan
Repu,gökce,yasemin,yelda kısacasi hepinizi 54:
Cigdem nasıl gorunuyoduk uzaktan foruma baya hakimsin sevdim seni
Yasemincim al benden de o kadar canım annem yeğenime bakıyor zaten kv desen evde bintane işi olur hep onların yanında da olsam yine kendim bakıcam da bir telefon uzaklığında olmaları rahatlatacak beni . Çünkü burda her bunaldığımda kimseyi çağıramayacağımı bilmek veya ha deyince gidememek kahrediyordu beni
İkinci çocuk benim neyime diyorum ama oğlum bir kardeşi hakediyor diyorum sonra . 2 tane ablam var iyi ki de varlar kardeş gibisi yok valla
Fulyacm benımde iki ablam varr.abla candır yaaa:)) çok şükür Allaha her anında yanımdalar her cts annemde kahvaltıya toplanırız çoluk çocuk gır gır şamata çok eğleniriz...ablanlarda farklı şehirdelermi?? Sen eczaneyi devredicem diyordun.bırakıyormusun çalışma hayatını? Yoksa senın adına başkasımı çalıştıracak?
Fulyacm benımde iki ablam varr.abla candır yaaa:)) çok şükür Allaha her anında yanımdalar her cts annemde kahvaltıya toplanırız çoluk çocuk gır gır şamata çok eğleniriz...ablanlarda farklı şehirdelermi?? Sen eczaneyi devredicem diyordun.bırakıyormusun çalışma hayatını? Yoksa senın adına başkasımı çalıştıracak?
herkese merhaba
bugün işte yoğun bi gün geçirdim sonra diyetisyene gittim yarın diyete başlıyom hadi hayırlısı
Şu ikinci çocuk işin de ben de kararsızım bi kızım olsun istiyodum ama oğlumda maşallah kız gibi çok sevimli :)) bana yetiyo ama oğluşumun bi kardeşi olsun isterim kardeş gibisi var mı yavrumun da bu duyguyu tatmasını çok isterim hem de büyüdüklerinde birbirlerine destek olurlar neyse daha çok düşünmek lazım