2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Âmin canım
aynen öyleydim canım şimdi ise yesinde neyi nasıl yediği hiç önemli değil

Selerm çiğdem esterabim hazan ve telden girdiğim için göremediğim online bacılar öpüp kaçıyorum ben sağlıcakla kalın iyi akşamlar

selerm, fly naberr halime,nurefşani sizi tanımıyorum ama size de meraba...

Merhaba canım
çok tesekkür ederim geçecek insallah
soğuk konusunda da hiç korkma hasta eden soğuk değil mikrop bak bize burası sıcakta ne değişti bırak oğlumu ben bile hastayız sen çok terleyip soğumamasına dikkat et yeter bide hiç hasta olucak diye düşünme bile hani derler ya çağırma canım

Hosgeldin canım çok geçmiş olsun
Elle farketmiyosan kapanmıştırda sen yinede kontrolde bi göster içimiz rahat etsin
çok saol evet şimdi iyi geçiyormu inş gecer göbek fıtığı bizdede vardı kolik ti çok ağladığı için vardı ama gecti
bende en çok ondan korkuyordum bu ağlamaya fıtık olur diyodum şükür olmadı

estarabbim canım ağrıdamısın korkutmak istemem ama daha bu neki çok soğuklar gelmemiş

sarıkamıştayım, öyle daha başlangıç diyolar. akşamüstü dışarı çıktık -10 du, üşümedim. memlekette olsam - 10 da donar kalırım herhalde,daha kışın başında -10 -20 ise bakalım ilerleyen vakitlerde rekor kaçı görücez:26:ama havası çok kuru oğlanın burunları sürekli tıkanıyo....

toprağı nisan mayıs ayına kadar göremiycekmişsiz söylenene göre, mikroplar karın altından çıkamasınlar inşallah doğru diyosun kötüyü düşününce pat başında bitiyo...sen nerdeydin ?

İnşallah canım :)
Dinlenebilsen keşke hastayken çocuk bakmak çok zor hasta çocuğa bakmak daha da zor ikisi bir arada düşünemiyorum bile allah yardımcın olsun
Çok zor değil Allah yardımcı oluyo hastalığımdan beri oğluş gece 2-3 kere kalkıyor bide öyle fazla mızmız da değil bi şekilde halloluyor

Selerm çiğdem esterabim hazan ve telden girdiğim için göremediğim online bacılar öpüp kaçıyorum ben sağlıcakla kalın iyi akşamlar
Iyi akşamlar iyi uykular

evet kızlar bu daha başlangıç ocak 15 dedi,mi görün karı kaldırımlar insanboyu kar ama kar yağdığı zaman o kadar soğuk olmaz güneş çıktımı ayaz çekilmez şimdi her yer sis ve bütün ağaçların kuru dalları bembeyaz don olmuş evet nisanmayıs ayına kadar toprak görmek yok o kadar bunaltıyor ki insanı yeşile ve kahverengine hasret kalıyorsunuz en güzel tarafı soğuk hava insanı dinç tutuyor kızm memleket gitti sıcaktan yatamdı yazın kilo verdi ama buraya geldik tekrar eski haline döndü birde hava soğuk çocuğu dışarı çıkarmayayım düşüncesine kapılmayın ince ince kat kat giydirin kulakları kapalı olduktan sonra burada sıkıntı yok ama şöyle bir gerçek var buralara ilk defa gelmede herkes bir girp olur havasına alışmak zor oluyor ama ondan sonra bünye alışıyor eviniz kaloriferli se buhar makinesi şart çünkü aşırı soğuk olduğundan kaloriferler çok yanıyopr oda nemi kurutuyor

zonguldak ereğlideyim canım
oralarda nem çok az olduğundan soğuk daha az hissedilir

Ne kadar özen göstersek o kadar hassas oluyorlar ne yapacağımı şaşırdım bende Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin beterlerinden korusun yavrucağını

Selam canım öpüyorum

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, nerelerdeydiniz Allah bebişlerinizi sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.

Anaaaaam noluyo ya kimse hiç bişey yazmamışya nerdesiniz herkese noldu umarım iyisinizdir
Son bi kaçgündür anamdan emdiğim süt burnumdan geldi mız mız yemez uyumaz sadece kucakta gezmeye var başka hiç bişey onu mutlu etmiyo yaa ne zormuş bee bazen diyorum yazık onunda bu hayatta bi kardeşi bari olsun ama bu çileleri yıllar boyunca çekmek istemiyorum iki tane beraber büyütmek şimdi mantıklı gelmeye başladı ama hamilelik şu rezil durumumda içinde olmak istediğim son durum ya bir çocuk yeter deyip böylece çilemin biteceği günü beklicem yada kardeşide olsun deyip çileyi ikiye katlayıp erkenden büyütüp gidicem tabi oda olursa bu bile 5 yılda anca oldu şimdi başlasam 34 yaşlarında anca hamile kalcam herhal

aman birinci yolu açmıştır, aniden de olabilir ben de kızım olsun istiyorum. ama eşime inat yapmıcam başka çocuk

günaydın sevgili kk ailesi..
naparsınız.. ben temizlik falan filan işte.. iş hiç bitmiyor. oğlanın doğum gününe bir hafta kaldı hiçbir hazırlık yok temizlik dışında.

aman birinci yolu açmıştır, aniden de olabilir ben de kızım olsun istiyorum. ama eşime inat yapmıcam başka çocuk

ne oldu yine repum.. üzdü mü yine seni...

Is biter mi ya bosladiniz burayi bak bir derdim var a sardim.
Yok canim gundelik seyler, sinirlendirmedigi gun yok ki zaten :
Dogum gununu evdemi nyapirsun

Yasemin ayniyiz. Yalniz kalmasin diyorum. Ama bu uykusuzlugum nolcak. Ya gunduz cok zevkli geciyo. Ama gecelerimiz korkunc. Aynisi olursa bi de diyorum. Ama su anda esim de ben de bi tane yter diyoruz.
Ben de bugun kiyafet bakcam dogumgunune. Bandana tutu ve badi uclusu almak istiyorum. Alirsam paylasirim burdan.
Burda burcak disinda herkesinki de erkek. Nerelerde guzeller var kim bana soyliicek,:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…