2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

yaaaaaaaaa repu niye öyle diyosun kız neyaptım anam yazıyosunuz okuyorum hafızaya da kaydediyorum daha ne olsun ben en kötü günlerimde bile burayi okuyup rahatlıyordum kocaya kızdım kadınlar kulübü yalnız kaldım kadınlar kulübü burada tanımadan sevdiğim merak ettiğim sanal arkadaşlarım oldu onları okuyup güldüm üzüldüm sen ferda burçak vaveyla bituful add, tutku, eylem,kağan laledevri selerm daha aklıma gelmeyen nice insan hepinizi biliyorum ürperme yani ben insanım

Repucum nassın iyi misin öperim
iyiyim canım sen nasılsın? oglanın sümükleriyle meşgulum. hiç boyle bir nezle olmamıştı. çeşme gibi akıyor.
yakışıklımız fatih nasıl ?
kitap okur gibi okumuşun bizi neyse hoşgeldin.

bituful sen hergün yaz bu foruma, esprilerini kahkahayla takip ediyorum. sen yazmayınca forum cansız, ferda ve ruza yazmayınca boş, burcak yazmayınca entrikasız, selerm yazmayınca amaçsız, tutku yazmayınca dedikodusuz kalıyo bak add yazmadı, kaç zamandır haşna fişnasız kaldık. adını yazmadıklarım siz yokken de eksik kalıyoruz
ben yazmayınca da kocanızın kıymetini anlamıyosunuz ona göre

Siyah pantolon yeşil kazak, sabah geç kalıyorum nooolur diye yalvardım kocama ütüledi sağolsun süper ütü yapar ara sıra bu yeteneği sergilemek lazım

ne kocalar var ya rabbim. yazmayın şyle şeyleri beklentileri yukseltiyosunuz

cıgdem ben bıraktım bıtıfılı sana . hayrını gör ole gorundugu gb muhteşem bırı fılan da dııl.

ha ben cok sevıorum onu o ayrı ama kusurlarıyla sevıorum,herkes bnm gb sevebılır mı bılmem

Çok geçmiş olsun canım. Burun tıkanıklığı fena Fatih ne yapsın orayı burayı dişliyor eline ne geçse elee diye kulağına yapıştırıyor çok telde konuşuyoruz galiba Doğru diyorsun bu ara biraz boşladık burayı canlandırmak lazım ecük Hakikaten ADDD tam kayboldu ya :44:

çabuk pes ettin be güzelim leopar giyiyorum diye leoparım demedim parçalamam yani yine de teşekürler farkında olmak da güzel neye niyet kime kısmet

Ahahaaa repum süpersin ya bende sizin maceralari severek takip ediyorum .. inan bugun isim azdi yazdim yoksa ozluyorum sizi..aha cikacam birazdan gidecem eve pohun kusmugun icinde kaybolcam sonra internet hakgetire..

cigdem burçak forumda erkek kıtlığı mı var? illa ciks isim mi olması lazım?
mehmet gibi fatih gibi devletli isimler varken yaptığınız kavgaya bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…