Ahaha cigdem cok mutlu olurum cok guzelmis ismi adiyla yasasinbi foto eklede özele göriyim gelin adayimi:86:
cıgdemduman buralarda yenısın belli yoksa bıtıfılın deranına asılmaman gerektıgını bılmen gerekırdı. bu seferlık affedıorum bi daa olmasın. yoksa tavrım bu kdr sempatik olmaz. deran nehırın. nehır onun fotografını görüp kikirdedi bile.
kız ekledim ya fotolarını silindi mi bak geçmişe bir
4807. sayfaya bak kızım orada bir deşunu unutma benim kzım annesi gibi tam bir leopar düşkünü syakkabıları tokaları yelek bluz yani bituful iyi düşün gideri var hani ay kendimi add gibi hissettim bir an içimdeki aşufte karı çıktı
görüşmeye gırıorum gelınce bunların hesabı sorulacak
herkesın neden bıtıfılı sevdgını hıc anlamıorum. bence çok saçma
şekerim iyinin iyisi var güzelin güzeli var yani çocuk bir tane nehir gördü diye başka kız olmadığını mı düşünecek hem şimdi büyüdü bebeler mantıklı davranır deran seninki duygusal bir boşluktu kızına yüz verdi valla ben buldum isimler de uyuyor karışmam sana soruşturma açarım bak haaaaaaaa
Eneeee gordum cok datluymus ya masallah..kokoşşşleoparin azi guzeldir fazlası kibariye gibi yapar adami dikkat etmek lazim riskli bi moda
şekerim biz tepecikli sebayat değiliz şehrin tarz kadınıyız bilyoruz yani şuanda üzerimde leopar var
Gunaydn kızlarrr
Formu takip edıyorum ama aktif yazamıyorum.
Ruzammm buyuk gun yaklaşıyor az kaldıııı. Resımlerı bekliyoruzz..
Bende sadece aile arasında yapmayı düşünüyorum.. Toplam 5 hane olacak yaklaşık 20 kişi. Mesela ben magnet yaptırmayı düşünuyorum 5-6 tane bastırsam yeter dimi tek tek herkese vermenın bi anlamı yok. Gecen teyzemin gelini ; diş bugdayı yapmadın artık bizde doğum gününde egleniriz dedi. Aslında çok samimiyiz çağırmayı isterım ama hepsi bağlantılı onu çağırırsam diğer gelınleri kızlarını hatta beni bebeklerinin doğum günlerine çağıranlarıda çağırmam gerek ki buda en az 50 kişi ve evim bu kadar kişiyi almaz yane zor olur bebeklilerle...
Burak dün gece yıne çok uyandı. Yaşam kalitem aynı sizin gibi çokk düştü(( ama ikinci çocugu düşünüyorum:)) kızım olur inşşş..
Çiğdem aldıklarının resimlerini görmek isterim fikrimiz olsun.
Repuu hazırlıklar nasıl gidiyo? Sen gelenlere hatıralık ne vericeksın? Eğer pc de fotosopla bişiler yaptıysan bi atsana akifin resmini kaldırıp burağın resmini koyarım belkim