2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Fulya inş istanbula çıkar tayınınız. Bnım bıldığım eczacılar diıplamalarını kullandırıp ayda belli bi gelir sağlayabılıyolar.bzim mahallede vardı mesela eczacının 2 bebesi vardı hiç gitmezdi tukkkana güvendiği birilerini koymul işin başına ona 3 bın gbi bi para veriyolardı galıba.öle bişi yapabılırsın arada uğrayabılırsın...mesleği bırakmana üzülürüm bi eczacı kolay olunmuyor bizimde aile bağlarımız çok kuvvetli bzim eşler akşam yemeğe gelir sabahtan akşama kadar çalar oynarız.babamda biz varız diye gitmez biyerlere sohbet eder bana masaj yapar ohhh
Vaveee kıskan bacımm kıskan çatlaaaaa o pamuk cildini yüzücem:))
Bi kaç sivilce çıktı yüzümde geçmek bilmiyor karma/yağlı bi cildim var nitrücina :)) almıştım yeni sanırım yaramadı cildime bitkisel bişiler buldum elma sirkeli tonik falan onu yapacammm
Ferdammm benım de öle oturulcak fazla yer yok.aile içi sınırıyla kutlayacaz gibin.bnde senın gibi 2 kere uğraşmak istemıyrum..
Sizin doğum tarihi kaçtı?
Ruzaaaaa sesın çıkmıyorrrr

komik kız herkese mavi boncuk dagitiyo nehir istemem katil eder oğlumu

4807. sayfaya bak kızım orada bir deşunu unutma benim kzım annesi gibi tam bir leopar düşkünü syakkabıları tokaları yelek bluz yani bituful iyi düşün gideri var hani ay kendimi add gibi hissettim bir an içimdeki aşufte karı çıktı

hehe çok ii ya

Eneeee gordum cok datluymus ya masallah..kokoşşş leoparin azi guzeldir fazlası kibariye gibi yapar adami dikkat etmek lazim riskli bi moda

görüşmeye gırıorum gelınce bunların hesabı sorulacak

şekerim iyinin iyisi var güzelin güzeli var yani çocuk bir tane nehir gördü diye başka kız olmadığını mı düşünecek hem şimdi büyüdü bebeler mantıklı davranır deran seninki duygusal bir boşluktu kızına yüz verdi valla ben buldum isimler de uyuyor karışmam sana soruşturma açarım bak haaaaaaaa

Konus cigdem eferin

Gelenler bana versin ya burda her ota b.ka kart verme aliskanligi var. Dogumgunu gecmis olsun dugun nisan nikah yeni bebek tesekkurler sempati noel yeni yil paskalya cadilar byrami evlilik yildonumu vs vs herseyi kart vererek kutluyolar yani. Markette herseye uygun kart bulunuyo. Ben de mehmet akifin fotolariyla tesekkurler karti hazirliyorum. Matbaada bastiricam tebrik karti seklinde

Cigdem valla kusura bakma ama urperdim. Biz burda bizbize paylasiyoruz sanalim sen kirkyillik konulara iki dkda hakim ol. Daha kimler okuyo acaba bizi bu arada hakkaten bu add zillisi nerde bakalim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…