2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Çok geçmiş olsun canım ne kadar korursak koruyalım olacağı varsa oluyo bi şekilde bi yerlerden kapıyorlar hemencecik iyileşecek annesi sen hiç üzülme düşündüğümüzden çok çok güçlüler daha kolay atlatırlar
bizdede geçmeyen ishal var ben kendimce tedavi ediyodum rota falandır diye rahattım da Pazartesi bezini götüreyim bari bi dışkı testi falan yaptırayım

Aynen canım telden gazetelere bakabiliyorum ancak
umarım gece uyumuşsunuzdur bugün de çok iyi uyursunuz

Yok canım nerdee uykusuz her gece yorgunum ölesiye :) bugün gündüzde mızmızdı geceyi düşünemiyorum bile siz napıyosunuz ana oğul biraz toparlanabilmişsinizdir inşallah

çok kötü bir durum anlayabiliyorum uyku problemi benim şansım uyku problemi olmaması ama ben de yeme problemi yaşadım hala da ara ara yaşıyorum hele 6 aydan itibaren sürekli kusuyordu ya ne yesem çıkartıyordu artık pes etmiştim gün içinde neler yapıp tadına baktırıp öğürdüğünü bilirim forumda okuyordum onu yedirdim bunu yedirdim ben de deneyeyim diyordum her deneme hüsran bugün yine öğürerek kustu kuzum burnundan fışkırarak çıktı bir de korkuyor bana yapışıyor o korktukça ben korkuyorum pütürlü yiyemiyor oturarak yiyemiyor ama dert etmiyorum artık her bebek farklı şekilde gelişim gösteriyor inanır mısın kızım ilk dişini 5 ay 3 haftalıkken çıkardı memlektim Osmaniye tam sıcağa geldi tatildeydik bir de bizim oralar sıcak yazın klima kızımı bronşit ettim ciğerlere inmeden kurtardım neyse dişi çıkardı alttan iki tane sonraki diş üstten iki çıkacak ya benim kız köpek dişlerini çıkardı doktora götürdüm niye böyle diye demez mi güneş almayan çocuklarda böyle sıra değişebilir neyse vampir gibi gezdi kızım kaç ay şimdi ön iki diş çıktı ortalar boş dediğin gibi sağlıkları yerinde olsunda bizler herşeye katlanırız kızım uyuyor diye oh kadın da yatıyor demeyin ben sürekli kalıp onu kontrol ediyorum ya bir şey olursa diye günlük 4-5 saat yatıyorum onu izliyorum öyle hala inanamıyorum ben tam ümidi kesmişken geldi kızım hala inanamıyorum eşime sürekli ya bu bizim değil mi diye soruyorum kızımı çok seviyorum nasıl güzel bi duygu yine duygulandım

Bitufulcum geçmiş olsun tekrar ilaçlarını kullanınca toparlayacak cankuşun sen hiç üzülme

kızlar merhabalar.... ben geldim yeniden,

öncelikle bituful tatlım geçmiş olsun Deran'a Allah derman versin bir an önce, zor günlerdir eminim, atlatırsınzı hemen inş. öpüyorum canım.

çiğdem duman yenisin sanırım hoşgeldin bebişin bi ömür hiç üzmez seni böyle inş., Erzurum, Ağrı, soğuk muhabbeti geçmiş yakın buldum kendime seni birden:13: nerelerden kimlerdensin, Erzurum da hangi hastaneye dr a götürüyorsun?

uffff cok zormus hakkaten ya. siz orda kalici misiniz? allah kolaylik versin

inşallah bu yaz tayin isteyecez artık yeter o kadar bıktık ki özellikle çocuk olunca her şeyden yoksun oluyorsun o nedenle olanakların ve medeniyetin olduğu bir yere gidelim diyoruz bakalım kısmet ayrıca 4 yıldır buradayım yani düşünün

hoşbuldum hiçbir anneyi üzmesin bebişleri ben aslen Osmaniye kadirlidenim ancak ağrı Eleşkirt ilçesinde yaşıyorum erzurumda buhara hastanesinde faruk sungura götürüyorum doğumuda orda yaptım memnun kaldım doktorumda iyi böyle işte

Çiğdem d vitaminini düzenli kullanıyormuydun ? Dönem döner her bebekte bazı sıkıntılar çıkabiliyor yemek uyku hastalık vs dediğin gibi sağlıkları iyi olsun canları sağ olsun Allah çözümsüz dert vermesin yeterki
Bende oğlum uyuduğu zamanlar yatamıyorum günde 5 saat uyusam iyi valla

kullanıyorum ama memlekete gidince kullanmadım düzenli ondan oldu zaten ben gündüz hayatta yatamam kızımın o nedenle akşamları yatması bana iyi oluyor çünkü ben tam bir tavuğum saat 10 dedimi yatağa girerim 5 saatlik uykuda beni idare ediyor

Selerm canım kader ortağım yemek konusunda aynı beni anlatmışsın ne kadar idealisttim tv yok tuz tatlı yok kızartma bisküvi yok ne kadar sağlıklı besleyecektim :) demekle istemekle olmuyormuş daha bir yaşında bile değiller ama bir bireyler artık nasılda yönetiyorlar bizi Allahım eksikliklerini göstermesin sağlık versin napalım az yiyiversinler tek sorun bu olsun

aa o güneş görmemekten mi olurmuş,!!!bizimki de 7 aylıktı alttan çıktı,iki diş, ben de üst önden beklerken on on beş gün önce yanlardan çıktı, burdaki dr a sormuştum,olur öyle demişti.bugün de önden bir tane patlamış.
ben de yamuk mu çıkacak emzikten mi olduki diye yorumlayaıp duruyodum kendi kendime... dvit e yükleniyim biraz bari,ben çok düzenli vermiyodum damlaları..

Yok canım nerdee uykusuz her gece yorgunum ölesiye :) bugün gündüzde mızmızdı geceyi düşünemiyorum bile siz napıyosunuz ana oğul biraz toparlanabilmişsinizdir inşallah
Iyi diyelim iyi olalım canım ya oğlumun ishali burun akıntısı ve çok seyrekte olsa öksürüğü devam ediyo pişiği geçti benimde sesim kısık baş ağrısı yüzde dolgunluk geniz akıntısı ve öksürük var sanırsam sinüzite doğru gidiyom ama genel durumumuz ikimizinde iyi
Erdemde umarım erkenden uyurda seni şaşırtıp dinlendirir

Son düzenleme:
hepinize mbr ben şubat annesi olacakken erken doğumla ocak annesi oldum ve bu sebeple sizleride ara ara takip ederim ben oğlum konusunda çok sıkıntılı günler geçirdim bir sıkıntıda 20 gün önce fıtık ameliyatı oldu olsun herşeye binlerce şükür çok yaramaz hiç durmuyor dişimiz daha yok 24 ocakta 36 haftalık doğdu hepiniz nasılsınız bebişleriniz nasıl bu arada ağrı muhabbeti geçmiş ben tam ağrının merkezindeyim şuan hava buz gibi oğlum hiç soğuğa dayanamıyor 3 ay çok şiddetli bronşıt olduk burun tıkannıklığından çok çektik anlataçağım o kadar şey varki

Hoşgeldin ve Geçmiş olsun hazan iyidir umarım şimdi yavrun
Kasık fıtığımı vardı ? Bizim göbek fıtığımız vardı dıştan kapandı gibi duruyor ama cerraha gitmelimiyiz emin olamadım yaşındaki kontrolde sorcam dr a

İyiyim esterabim sen napıyosun yavruşun nasıl erzurumdamısınız siz
iyiyim eşimle oğlumdan fırsat bulamıyorum girmeye bi gireyim dedim, yok, sarıkamıştayım canım.

çok geçmiş olsun canım,kış sizi vurmuş.uyusun da dinlensin iyileşsin sen de dinlen canım...

merabalar... geçmiş olsun şifa bulsun tüm dertleriniz inşallah.ben de yeni geldim buralara kışını ilk defa görüyorum, çok tırsıyorum çocuk hasta olacak diye...

çok saol evet şimdi iyi geçiyormu inş gecer göbek fıtığı bizdede vardı kolik ti çok ağladığı için vardı ama gecti

İnşallah canım :)
Dinlenebilsen keşke hastayken çocuk bakmak çok zor hasta çocuğa bakmak daha da zor ikisi bir arada düşünemiyorum bile allah yardımcın olsun

ben demin yazarken benimki zor seninki daha kolay demek istemedim umarım öyle anlamamışsındır bence anne olmak ne olursa olsun dünyanın en zor mesleği
pütürlü yeme konusunda da daha zamanı gelmemiş demekki hiç kafana takma eninde sonunda yiyecek şimdi değilse bile yakında
Kusmada cidden ayrı dert kızının korkmasına mı aç kalmasına mı üzüleceğini bilemezsin
Allah yavrularımıza sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…