Çok geçmiş olsun canım ne kadar korursak koruyalım olacağı varsa oluyo bi şekilde bi yerlerden kapıyorlar hemencecik iyileşecek annesi sen hiç üzülme düşündüğümüzden çok çok güçlüler daha kolay atlatırlarSelam arkadaslar..Bi kac gündur berbat zamanlar gecirdim yazma şansim olmadi...Oğlum nerden kaptıysa 2.dünya savaşindan kalma bi hastalıga yakalandı..bahsediyodum burda kusma şikayetleri vardi ağız dolusu buna yogun ishal öksürük ve grip eklenince gittik doktora.neyse tahlil yapıldi falan amip kistli dizanteri teşhisi konuldu..tifo ve dizanteri niyeyse korktugum şeylerdi hastaligi çagirdim sanirim..obsesif ve kisisel temizlik takintim oldugundan dolayi oglum emeklemiyo, cunku onu daha dogru dürüst yere koymadim düşünün:) yani istediğim kadar korumak hic bir halta yaramiyo..çok canimı sıktı bu durum doktorlarimda sagolsun güzel korkuttu beni hemen ilac tedavisine başla bagirsagi delinir falan diye..neyse velhasil antibiyotik ve bi takim ilaclar kullaniyoruz simdi..iyi olucaz isallah..burdanda canım arkadaslarım özelden destek oldular sagolsunlar hepsinden Allah razi olsun..Rabbim hepimizin evlatlarini korusun dermansiz dert vermesin...öpüyorum hepinizi iyilesir iylesmez sahalara dönüyorum..
Aynen canım telden gazetelere bakabiliyorum ancak
umarım gece uyumuşsunuzdur bugün de çok iyi uyursunuz
çok kötü bir durum anlayabiliyorum uyku problemi benim şansım uyku problemi olmaması ama ben de yeme problemi yaşadım hala da ara ara yaşıyorum hele 6 aydan itibaren sürekli kusuyordu ya ne yesem çıkartıyordu artık pes etmiştim gün içinde neler yapıp tadına baktırıp öğürdüğünü bilirim forumda okuyordum onu yedirdim bunu yedirdim ben de deneyeyim diyordum her deneme hüsran bugün yine öğürerek kustu kuzum burnundan fışkırarak çıktı bir de korkuyor bana yapışıyor o korktukça ben korkuyorum pütürlü yiyemiyor oturarak yiyemiyor ama dert etmiyorum artık her bebek farklı şekilde gelişim gösteriyor inanır mısın kızım ilk dişini 5 ay 3 haftalıkken çıkardı memlektim Osmaniye tam sıcağa geldi tatildeydik bir de bizim oralar sıcak yazın klima kızımı bronşit ettim ciğerlere inmeden kurtardım neyse dişi çıkardı alttan iki tane sonraki diş üstten iki çıkacak ya benim kız köpek dişlerini çıkardı doktora götürdüm niye böyle diye demez mi güneş almayan çocuklarda böyle sıra değişebilir neyse vampir gibi gezdi kızım kaç ay şimdi ön iki diş çıktı ortalar boş dediğin gibi sağlıkları yerinde olsunda bizler herşeye katlanırız kızım uyuyor diye oh kadın da yatıyor demeyin ben sürekli kalıp onu kontrol ediyorum ya bir şey olursa diye günlük 4-5 saat yatıyorum onu izliyorum öyle hala inanamıyorum ben tam ümidi kesmişken geldi kızım hala inanamıyorum eşime sürekli ya bu bizim değil mi diye soruyorum kızımı çok seviyorum nasıl güzel bi duygu yine duygulandımMaşallah kızına Allah nazardan saklasın
bizde öyle olmadı maalesef oğlumun kolik sorunu vardı ve 5 günlükken başladı 24 saat hiç uyumadığı sürekli ağladığı günler oldu gece uykusu nedir onu bile unutmuştum komşular tek tek bize yardıma geliyorlardı niye ağlıyo ne rahatsızlığı var diye kırkımdan sonra annem memlekete döndüğünde akşam eşim gelene kadar değil yemek yemek tuvalete bile gidemiyodum gecede neredeyse hiç uyumuyoduk akşam çocuğu eşime bırakıp 2 saat uyuyodum eşimde çocuğa kurutma makinası sesi dinletiyodu yardım için aldığım bakıcıların biri 1 hafta geldi yapamıycam diye gitti diğeri ilk günün aksamı arayıp gelemiycem hastalandım dedi bir günlük üçreti almaya bile gelmedi sonraki gelen de gitmedi ama neden ağlıyo neden uyumuyo neden emmiyo diye beni çıldırttığı için ben gönderdim çocukla malatya ya annemlere gittim bizimki yine uyuyamıyodu ama en azından ben biraz olsun dinleniyordum ordada komşular erdem ağladıkta susturamadığımızı düşünüp yardıma geliyorlardı bi tanesi çocuk gelişimi öğretmeniymiş 4 saat boyunca uğraştı uyutmaya sonra pes edip evine döndü giderkende kesin bi sorunu var diye diye gitti anneannem ben böyle çocuk ugörmedim Allah yardımcın olsun diye hergün dua ediyodu ya onun ve tüm akrabalarımın dualarından ya da oğlum üç buçuk aylık olduğu için kolik Ereğli'ye döndükten hemen sonra geçti 2 ay çok rahattım süperdi sonra ek gıda başladı bu seferde iştahsızlık sorunu başladı hani derler ya birine beddua edeceksen yemeyen bi çocuğu olsun de diye gercekten öyleymiş yaşayınca anladım bir sürü kitap okumuştum bi sürü şey yapacaktım ama yapacağım dediğim hiçbirşeyi yapamadım asla yapmam dediğim şeylerinde bir bir yapıyorum çocuk öyle bişey ki hiçbirşey planlandığı gibi olmuyo ama buna da çok şükür Allah çözümsüz dert vermesin mesleğim içabı öyle şeyler görüp duyuyorumki Allah hepimizin yavrusunu korusun varsın yemesin uyumasınlar
Selam arkadaslar..Bi kac gündur berbat zamanlar gecirdim yazma şansim olmadi...Oğlum nerden kaptıysa 2.dünya savaşindan kalma bi hastalıga yakalandı..bahsediyodum burda kusma şikayetleri vardi ağız dolusu buna yogun ishal öksürük ve grip eklenince gittik doktora.neyse tahlil yapıldi falan amip kistli dizanteri teşhisi konuldu..tifo ve dizanteri niyeyse korktugum şeylerdi hastaligi çagirdim sanirim..obsesif ve kisisel temizlik takintim oldugundan dolayi oglum emeklemiyo, cunku onu daha dogru dürüst yere koymadim düşünün:) yani istediğim kadar korumak hic bir halta yaramiyo..çok canimı sıktı bu durum doktorlarimda sagolsun güzel korkuttu beni hemen ilac tedavisine başla bagirsagi delinir falan diye..neyse velhasil antibiyotik ve bi takim ilaclar kullaniyoruz simdi..iyi olucaz isallah..burdanda canım arkadaslarım özelden destek oldular sagolsunlar hepsinden Allah razi olsun..Rabbim hepimizin evlatlarini korusun dermansiz dert vermesin...öpüyorum hepinizi iyilesir iylesmez sahalara dönüyorum..
uffff cok zormus hakkaten ya. siz orda kalici misiniz? allah kolaylik versin
kızlar merhabalar....ben geldim yeniden,
öncelikle bituful tatlım geçmiş olsun Deran'a Allah derman versin bir an önce, zor günlerdir eminim, atlatırsınzı hemen inş. öpüyorum canım.
çiğdem duman yenisin sanırım hoşgeldin bebişin bi ömür hiç üzmez seni böyle inş., Erzurum, Ağrı, soğuk muhabbeti geçmiş yakın buldum kendime seni birden:13: nerelerden kimlerdensin, Erzurum da hangi hastaneye dr a götürüyorsun?
çok kötü bir durum anlayabiliyorum uyku problemi benim şansım uyku problemi olmaması ama ben de yeme problemi yaşadım hala da ara ara yaşıyorum hele 6 aydan itibaren sürekli kusuyordu ya ne yesem çıkartıyordu artık pes etmiştim gün içinde neler yapıp tadına baktırıp öğürdüğünü bilirim forumda okuyordum onu yedirdim bunu yedirdim ben de deneyeyim diyordum her deneme hüsran bugün yine öğürerek kustu kuzum burnundan fışkırarak çıktı bir de korkuyor bana yapışıyor o korktukça ben korkuyorum pütürlü yiyemiyor oturarak yiyemiyor ama dert etmiyorum artık her bebek farklı şekilde gelişim gösteriyor inanır mısın kızım ilk dişini 5 ay 3 haftalıkken çıkardı memlektim Osmaniye tam sıcağa geldi tatildeydik bir de bizim oralar sıcak yazın klima kızımı bronşit ettim ciğerlere inmeden kurtardım neyse dişi çıkardı alttan iki tane sonraki diş üstten iki çıkacak ya benim kız köpek dişlerini çıkardı doktora götürdüm niye böyle diye demez mi güneş almayan çocuklarda böyle sıra değişebilir neyse vampir gibi gezdi kızım kaç ay şimdi ön iki diş çıktı ortalar boş dediğin gibi sağlıkları yerinde olsunda bizler herşeye katlanırız kızım uyuyor diye oh kadın da yatıyor demeyin ben sürekli kalıp onu kontrol ediyorum ya bir şey olursa diye günlük 4-5 saat yatıyorum onu izliyorum öyle hala inanamıyorum ben tam ümidi kesmişken geldi kızım hala inanamıyorum eşime sürekli ya bu bizim değil mi diye soruyorum kızımı çok seviyorum nasıl güzel bi duygu yine duygulandım
Çiğdem d vitaminini düzenli kullanıyormuydun ? Dönem döner her bebekte bazı sıkıntılar çıkabiliyor yemek uyku hastalık vs dediğin gibi sağlıkları iyi olsun canları sağ olsun Allah çözümsüz dert vermesin yeterki
Bende oğlum uyuduğu zamanlar yatamıyorum günde 5 saat uyusam iyi valla
Maşallah kızına Allah nazardan saklasın
bizde öyle olmadı maalesef oğlumun kolik sorunu vardı ve 5 günlükken başladı 24 saat hiç uyumadığı sürekli ağladığı günler oldu gece uykusu nedir onu bile unutmuştum komşular tek tek bize yardıma geliyorlardı niye ağlıyo ne rahatsızlığı var diye kırkımdan sonra annem memlekete döndüğünde akşam eşim gelene kadar değil yemek yemek tuvalete bile gidemiyodum gecede neredeyse hiç uyumuyoduk akşam çocuğu eşime bırakıp 2 saat uyuyodum eşimde çocuğa kurutma makinası sesi dinletiyodu yardım için aldığım bakıcıların biri 1 hafta geldi yapamıycam diye gitti diğeri ilk günün aksamı arayıp gelemiycem hastalandım dedi bir günlük üçreti almaya bile gelmedi sonraki gelen de gitmedi ama neden ağlıyo neden uyumuyo neden emmiyo diye beni çıldırttığı için ben gönderdim çocukla malatya ya annemlere gittim bizimki yine uyuyamıyodu ama en azından ben biraz olsun dinleniyordum ordada komşular erdem ağladıkta susturamadığımızı düşünüp yardıma geliyorlardı bi tanesi çocuk gelişimi öğretmeniymiş 4 saat boyunca uğraştı uyutmaya sonra pes edip evine döndü giderkende kesin bi sorunu var diye diye gitti anneannem ben böyle çocuk ugörmedim Allah yardımcın olsun diye hergün dua ediyodu ya onun ve tüm akrabalarımın dualarından ya da oğlum üç buçuk aylık olduğu için kolik Ereğli'ye döndükten hemen sonra geçti 2 ay çok rahattım süperdi sonra ek gıda başladı bu seferde iştahsızlık sorunu başladı hani derler ya birine beddua edeceksen yemeyen bi çocuğu olsun de diye gercekten öyleymiş yaşayınca anladım bir sürü kitap okumuştum bi sürü şey yapacaktım ama yapacağım dediğim hiçbirşeyi yapamadım asla yapmam dediğim şeylerinde bir bir yapıyorum çocuk öyle bişey ki hiçbirşey planlandığı gibi olmuyo ama buna da çok şükür Allah çözümsüz dert vermesin mesleğim içabı öyle şeyler görüp duyuyorumki Allah hepimizin yavrusunu korusun varsın yemesin uyumasınlar
çok kötü bir durum anlayabiliyorum uyku problemi benim şansım uyku problemi olmaması ama ben de yeme problemi yaşadım hala da ara ara yaşıyorum hele 6 aydan itibaren sürekli kusuyordu ya ne yesem çıkartıyordu artık pes etmiştim gün içinde neler yapıp tadına baktırıp öğürdüğünü bilirim forumda okuyordum onu yedirdim bunu yedirdim ben de deneyeyim diyordum her deneme hüsran bugün yine öğürerek kustu kuzum burnundan fışkırarak çıktı bir de korkuyor bana yapışıyor o korktukça ben korkuyorum pütürlü yiyemiyor oturarak yiyemiyor ama dert etmiyorum artık her bebek farklı şekilde gelişim gösteriyor inanır mısın kızım ilk dişini 5 ay 3 haftalıkken çıkardı memlektim Osmaniye tam sıcağa geldi tatildeydik bir de bizim oralar sıcak yazın klima kızımı bronşit ettim ciğerlere inmeden kurtardım neyse dişi çıkardı alttan iki tane sonraki diş üstten iki çıkacak ya benim kız köpek dişlerini çıkardı doktora götürdüm niye böyle diye demez mi güneş almayan çocuklarda böyle sıra değişebilir neyse vampir gibi gezdi kızım kaç ay şimdi ön iki diş çıktı ortalar boş dediğin gibi sağlıkları yerinde olsunda bizler herşeye katlanırız kızım uyuyor diye oh kadın da yatıyor demeyin ben sürekli kalıp onu kontrol ediyorum ya bir şey olursa diye günlük 4-5 saat yatıyorum onu izliyorum öyle hala inanamıyorum ben tam ümidi kesmişken geldi kızım hala inanamıyorum eşime sürekli ya bu bizim değil mi diye soruyorum kızımı çok seviyorum nasıl güzel bi duygu yine duygulandım
Iyi diyelim iyi olalım canım ya oğlumun ishali burun akıntısı ve çok seyrekte olsa öksürüğü devam ediyo pişiği geçti benimde sesim kısık baş ağrısı yüzde dolgunluk geniz akıntısı ve öksürük var sanırsam sinüzite doğru gidiyom ama genel durumumuz ikimizinde iyiYok canım nerdee uykusuz her gece yorgunum ölesiye :) bugün gündüzde mızmızdı geceyi düşünemiyorum bilesiz napıyosunuz ana oğul biraz toparlanabilmişsinizdir inşallah
hepinize mbr ben şubat annesi olacakken erken doğumla ocak annesi oldum ve bu sebeple sizleride ara ara takip ederim ben oğlum konusunda çok sıkıntılı günler geçirdim bir sıkıntıda 20 gün önce fıtık ameliyatı oldu olsun herşeye binlerce şükür çok yaramaz hiç durmuyor dişimiz daha yok 24 ocakta 36 haftalık doğdu hepiniz nasılsınız bebişleriniz nasıl bu arada ağrı muhabbeti geçmiş ben tam ağrının merkezindeyim şuan hava buz gibi oğlum hiç soğuğa dayanamıyor 3 ay çok şiddetli bronşıt olduk burun tıkannıklığından çok çektik anlataçağım o kadar şey varki
iyiyim eşimle oğlumdan fırsat bulamıyorum girmeye bi gireyim dedim, yok, sarıkamıştayım canım.İyiyim esterabim sen napıyosun yavruşun nasıl erzurumdamısınız siz
çok geçmiş olsun canım,kış sizi vurmuş.uyusun da dinlensin iyileşsin sen de dinlen canım...Iyi diyelim iyi olalım canım ya oğlumun ishali burun akıntısı ve çok seyrekte olsa öksürüğü devam ediyo pişiği geçti benimde sesim kısık baş ağrısı yüzde dolgunluk geniz akıntısı ve öksürük var sanırsam sinüzite doğru gidiyom ama genel durumumuz ikimizinde iyi
Erdemde umarım erkenden uyurda seni şaşırtıp dinlendirir
hepinize mbr ben şubat annesi olacakken erken doğumla ocak annesi oldum ve bu sebeple sizleride ara ara takip ederim ben oğlum konusunda çok sıkıntılı günler geçirdim bir sıkıntıda 20 gün önce fıtık ameliyatı oldu olsun herşeye binlerce şükür çok yaramaz hiç durmuyor dişimiz daha yok 24 ocakta 36 haftalık doğdu hepiniz nasılsınız bebişleriniz nasıl bu arada ağrı muhabbeti geçmiş ben tam ağrının merkezindeyim şuan hava buz gibi oğlum hiç soğuğa dayanamıyor 3 ay çok şiddetli bronşıt olduk burun tıkannıklığından çok çektik anlataçağım o kadar şey varki
Iyi diyelim iyi olalım canım ya oğlumun ishali burun akıntısı ve çok seyrekte olsa öksürüğü devam ediyo pişiği geçti benimde sesim kısık baş ağrısı yüzde dolgunluk geniz akıntısı ve öksürük var sanırsam sinüzite doğru gidiyom ama genel durumumuz ikimizinde iyi
Erdemde umarım erkenden uyurda seni şaşırtıp dinlendirir
ben demin yazarken benimki zor seninki daha kolay demek istemedim umarım öyle anlamamışsındır bence anne olmak ne olursa olsun dünyanın en zor mesleğiçok kötü bir durum anlayabiliyorum uyku problemi benim şansım uyku problemi olmaması ama ben de yeme problemi yaşadım hala da ara ara yaşıyorum hele 6 aydan itibaren sürekli kusuyordu ya ne yesem çıkartıyordu artık pes etmiştim gün içinde neler yapıp tadına baktırıp öğürdüğünü bilirim forumda okuyordum onu yedirdim bunu yedirdim ben de deneyeyim diyordum her deneme hüsran bugün yine öğürerek kustu kuzum burnundan fışkırarak çıktı bir de korkuyor bana yapışıyor o korktukça ben korkuyorum pütürlü yiyemiyor oturarak yiyemiyor ama dert etmiyorum artık her bebek farklı şekilde gelişim gösteriyor inanır mısın kızım ilk dişini 5 ay 3 haftalıkken çıkardı memlektim Osmaniye tam sıcağa geldi tatildeydik bir de bizim oralar sıcak yazın klima kızımı bronşit ettim ciğerlere inmeden kurtardım neyse dişi çıkardı alttan iki tane sonraki diş üstten iki çıkacak ya benim kız köpek dişlerini çıkardı doktora götürdüm niye böyle diye demez mi güneş almayan çocuklarda böyle sıra değişebilir neyse vampir gibi gezdi kızım kaç ay şimdi ön iki diş çıktı ortalar boş dediğin gibi sağlıkları yerinde olsunda bizler herşeye katlanırız kızım uyuyor diye oh kadın da yatıyor demeyin ben sürekli kalıp onu kontrol ediyorum ya bir şey olursa diye günlük 4-5 saat yatıyorum onu izliyorum öyle hala inanamıyorum ben tam ümidi kesmişken geldi kızım hala inanamıyorum eşime sürekli ya bu bizim değil mi diye soruyorum kızımı çok seviyorum nasıl güzel bi duygu yine duygulandım