2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
eve ultrason olayına bende fena takık durumdayım yani her gün göresim var ama ne yapalım kontroller ayda 1
 

kıyamam tabikide.iyiyken bizimde hastayken öldürelimmi yanirabbim evlatlarımızı korusun.çok zor bi imtihan.
belki önceden önlem alınacak bi rahatsızlığı olursa erkenden teşhis edilir belki.ne biliyim içim rahat etsin diye yaptıracağım.
sonucu beklemek bile çok zor.kızımdayken 3lü test yaptırmıştım sonucunu alana kadar insanın aklına binbirtürlü şey geliyo.
rabbime emanetiz.
 
maşallah maşallahhh
eheueheu valla evde bi ult makıansı olsa hıc fena olmazz :)
yaaa aslında olsa süpper olurduu :))) başından kalkmazdık valla heee ...
eve ultrason olayına bende fena takık durumdayım yani her gün göresim var ama ne yapalım kontroller ayda 1

keşke olsaa ama fiyat baya yüksek doktor 25 bin dolar oldugunu söledi :))
 

canım bende bir haftadır sıkıntıdayım.benzer bi olay.eşimin ailesi bizi sömürüyo,eşim kredi çekti kendi adına,bileziğimi verdi.
geçen cumaa bu yüzden eve icra geldi.o kadar stresliyimki anlatamam.halsizleştim içim daralıyo.evet erkeklerin gözü kör hala ailesinin saadetini düşünüyo,ama bende onun ailesiyim işte bunu göremicek kadar kör.tavır koyması gerekirken hala herşey aynı hazmedemiyorumm.üzülmememiz lazım ama olmuyo elde değilki(
 
bunlar gelip geçici olaylar kızlar.herşeyden önemlisi bebeğinizin sağlığı.onu düşünerek
kendinizi çok fazla üzmemeye çalışın.unutmayın önce bebeğimiz..
 
kızlar dün gece eşimle tartıştım ve öle ayrı yattık ve baya üzdüm kendimi....gecede rüyamda bi erkek çocuğu doğurmuşum ve emziriydum çok mutluydum rüyamda gülerek uyandım nerdeyse ...rüya tabirlerine baktım bebekten kurtulmaya falan diyo ya canımı sıktı benim bu rüya yorumları ben hayra yoruyorum ama ( rüyada bebeğini emziren oldumu hiç
 

ne diyeyim canım Allah ıslah etsin böyle insanları. bize de sabır versinde kendimizi yiyip bitirmeyelim. bizde kendimizi üzmek istemeyiz ama elde mi? tek çare sabır..
 



ya şu aileler neden hep oğullaırını sömürürler anlamam he bizimkinin ailesinde de var o ama bende onlara para yedrcek göz yok valla uyanık ol biraz canım seninde bebeğin oluyo bak biliyorum eşin bunların farkında değil ama sen ona anlatarak bence durumun farkına vardırmaya bak.zülme herşey olucana varır bebiş e yazık
 
canım maşallah ufaklığa Allah nazardan saklasın meleklerimizi :)
maşallah maşallahhh
eheueheu valla evde bi ult makıansı olsa hıc fena olmazz :)

canım çok şükür seninde kanama alanın küçülmüş gözün aydın :)
ya ben şu bebeğin kalp atışlarını dinleyebiliyoruz ya bir cihaz var ondan almak istiyorum 1-2 hafta daha geçsinde inşallah alacam ondan sizler ne düşünüyorsunuz kızlar bir fikriniz varmı bu konuda
 
Son düzenleme:

canım ben görmedim rüyamda öyle birşey ama sen meleğin seninle olduğu için çok mutlu olduğuna göre tabirde yazdığı gibi birşey düşünmeyeceğine göre eee o zaman hiç canını sıkma safsata zaten ben inanmam öyle rüya tabirine falan rüyalarımda hiç çıkmaz zaten ama bende bir defa rüyamda bir erkek bebek görmüştüm kucağımda emziriyorum falan o zaman hamile değildim tabii ama çok istiyorduk heralde bu ay hamile kalacam dedim :) fos çıktı tabi aylar sonra hamile kaldım :) lütfen üzülme sen bence meleğini düşünerek yatmışsındırda ondan öyle görmüşsündür bilinç altı yani :)
 
yaaa aslında olsa süpper olurduu :))) başından kalkmazdık valla heee ...


keşke olsaa ama fiyat baya yüksek doktor 25 bin dolar oldugunu söledi :))
Sen mı sormuştun canım SGK ya ben daha oncede gittim
Ama ilkte gitsen sorun olmaz bazısı 5.ayda gidiyor oda cinsiyet öğrenmeye
Dr olmaz demez muayene eder zaten sen haftanı söyleyince testi direkt yapıyorlar
Bu arada seker yükleme kaçıncı haftadaydi TR de olursam onuda SGK da yaptiricam


Rüyada bebek emzirmek çok iyi derler bizde canım
Erkek cocukta güzel haber derler yani güzel gelişmeler seni bekliyor haberin olsun:)
 
Perşembe hastaneye gittiğimde yeni doğmuş
Bebis gördüm annesi nasıl tutacağını şaşırmış:) kizimdada ben oyleydim
O kadar minikki cokta sevimli gözlerini acmaya çalışıyordu kızlar yolumuz daha çok uzun ama
Ben şimdiden sabirsizlaniyorum:)
 


ay canım benim ya evet bebeği düşünerek yattım baya üzldüm yatarken bişi olursa falan die düşünerek yattım hep sağol canım valla rahatladım ya
 



hadi canım ne güzel haberler verdin süpersin
 

evet ama bende sabırszlaşyrum allahın gücne gtmesin ama onu kucama almak için gün sayıyrm resmen bide cinsiyet tabi meraklardayım :))
 

bende öyle olacam heralde ya geçen arkadaşın bebeğinin mevlütüne gittim daha 15 günlüktü arkadaşın tayinleri çıktı gitmeden hemen yapayım demiş gittik bebişi verdi kucağıma biraz tut ben misafirlerle ilgileniyim dedi bebiş kucağımda kalakaldım ya ama muhteşem birşeydi bazen hamilelik takvimime bakıyorum artık 200ün altına düşelim diyorum şimdilk hedef o dört gözle onu bekliyorum :)
 

benimki zıplamıyordu uyuyordu herhalde ama kalbi artık çok kuvvetli atıyordu
 

Estağfirullah canım bu blogda işin büyük kısmı sana ait olur tabiki böyleşeyler.sabah doktorumu aradım beni bı telaşlandirdi aklım başımdan gitti valla hemen gel hemen gel dedi evden nasıl çıktığımı anlayamadım.Allahıma binlerce şükürler olsun bebeğim gayet iyi günde 3 tane progestan verdi ve bir hafta istirahat et dedi 1 ay sonra çağırdı.ama 2li testten hiç bahsetmedi medipol sema Hanım'a gidiyorum acaba taraftar değilim testte anlayamadım heyecandan sormayida unuttum. Neyse artık bı gün arar sorarım.Allah kimseyi karnindaki bebğiyle imtihan etmesin çok zor çok zor.progestan acayip baş dönmesi yaptı kullananlar Allah yardımcı olsun 3.5 yasında bı kızım var ama peşinden koşmayahalim yok napıcaz bilmiyorum.
 

canım maaşallah size.çok hoşuma gitti.ay ben de bebeğimin hareketlerini biranevvel görmek istiyorum.haftaya kontrolüm var.11.hafta bitmiş olacak.inşallah gittiğimde görürüm.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…