- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Ooo 200 günde çokbende öyle olacam heralde ya geçen arkadaşın bebeğinin mevlütüne gittim daha 15 günlüktü arkadaşın tayinleri çıktı gitmeden hemen yapayım demiş gittik bebişi verdi kucağıma biraz tut ben misafirlerle ilgileniyim dedi bebiş kucağımda kalakaldım ya ama muhteşem birşeydi bazen hamilelik takvimime bakıyorum artık 200ün altına düşelim diyorum şimdilk hedef o dört gözle onu bekliyorum :)
Bende çok merak ediyorum 2 hafta sonra özele gidicem o zaman belli olur sanırım 14 hafta bitmiş olucakevet ama bende sabırszlaşyrum allahın gücne gtmesin ama onu kucama almak için gün sayıyrm resmen bide cinsiyet tabi meraklardayım :))
benimki zıplamıyordu uyuyordu herhalde ama kalbi artık çok kuvvetli atıyordu
Estağfirullah canım bu blogda işin büyük kısmı sana ait olur tabiki böyleşeyler.sabah doktorumu aradım beni bı telaşlandirdi aklım başımdan gitti valla hemen gel hemen gel dedi evden nasıl çıktığımı anlayamadım.Allahıma binlerce şükürler olsun bebeğim gayet iyi günde 3 tane progestan verdi ve bir hafta istirahat et dedi 1 ay sonra çağırdı.ama 2li testten hiç bahsetmedi medipol sema Hanım'a gidiyorum acaba taraftar değilim testte anlayamadım heyecandan sormayida unuttum. Neyse artık bı gün arar sorarım.Allah kimseyi karnindaki bebğiyle imtihan etmesin çok zor çok zor.progestan acayip baş dönmesi yaptı kullananlar Allah yardımcı olsun 3.5 yasında bı kızım var ama peşinden koşmayahalim yok napıcaz bilmiyorum.
benimki zıplamıyordu uyuyordu herhalde ama kalbi artık çok kuvvetli atıyordu
kızlar dün gece eşimle tartıştım ve öle ayrı yattık ve baya üzdüm kendimi....gecede rüyamda bi erkek çocuğu doğurmuşum ve emziriydum çok mutluydum rüyamda gülerek uyandım nerdeyse ...rüya tabirlerine baktım bebekten kurtulmaya falan diyo ya canımı sıktı benim bu rüya yorumları ben hayra yoruyorum ama( rüyada bebeğini emziren oldumu hiç
canım maşallah ufaklığa Allah nazardan saklasın meleklerimizi :)
canım çok şükür seninde kanama alanın küçülmüş gözün aydın :)
ya ben şu bebeğin kalp atışlarını dinleyebiliyoruz ya bir cihaz var ondan almak istiyorum 1-2 hafta daha geçsinde inşallah alacam ondan sizler ne düşünüyorsunuz kızlar bir fikriniz varmı bu konuda
canım maaşallah size.çok hoşuma gitti.ay ben de bebeğimin hareketlerini biranevvel görmek istiyorum.haftaya kontrolüm var.11.hafta bitmiş olacak.inşallah gittiğimde görürüm.
ya kızlar şu ikili üçlü testleri birtek ben yaptırmıcam galiba.aslında merak ediyorum siz allah korusun olumsuz bir sonuç çıkarsa bebeği aldırırmısınız.yoksa sadece içiniz rahat etsin diyemi yaptırıyonuz.ben yaptırmıyacağım.kafamı karıştırmayayım boşuna.bazen bişey olmadığı halde şüpheli falan çıkıyor.sizin düşünceniz ne bu konuda.yaptırma amacınızı merak ettim yani.
ya kızlar şu ikili üçlü testleri birtek ben yaptırmıcam galiba.aslında merak ediyorum siz allah korusun olumsuz bir sonuç çıkarsa bebeği aldırırmısınız.yoksa sadece içiniz rahat etsin diyemi yaptırıyonuz.ben yaptırmıyacağım.kafamı karıştırmayayım boşuna.bazen bişey olmadığı halde şüpheli falan çıkıyor.sizin düşünceniz ne bu konuda.yaptırma amacınızı merak ettim yani.
ya şu aileler neden hep oğullaırını sömürürler anlamam he bizimkinin ailesinde de var o ama bende onlara para yedrcek göz yok valla uyanık ol biraz canım seninde bebeğin oluyo bak biliyorum eşin bunların farkında değil ama sen ona anlatarak bence durumun farkına vardırmaya bak.zülme herşey olucana varır bebiş e yazık
benim dr um 2 li testi istemediği için yaptırmadım;fakat yaptırılması gerektiğini düşünüyorum.allah korususn allah herkezin vbebeğini sağlıklı dünyaya getirmesini nasip etsin,1 ay sonra gideceğim 3 lü test vereceğini söyledi..allah korusun valla çok ama çok stres ve gerelimli olucağını düşünüyorummm..
birde burda neden ocak anneleri ile ilgili 2. bir konu var ?
Kızlar bende uyusma Oluyor normalmi sizde oluyormu
Yada neden oluyor bilen varmı? Özellikle hareketsiz kalınca
ayşee kuzum senle ben kalmışız napıyosun kuzu sıcaklarda bastı ben ölü gibiyim valla hiç dinlenemiyorum sanki ya bide bişi dicem ben yüksek yastıkta yatamıyorum boynym ağrır dümdüz bi yastıkta yatarım hatta yastıksız bile diyebilirim ve sırt üstü yayılarak uyurum ama şimdi sırt üstü yan beni bacaklarımdan çekiyomuş ve karnımın içi çekiliyomuş gibi hissediyorum sendede oluyomuu yan yatmaktan yanlalarım ağrıdı daha 6 ay var napcam bilmiyom
netred canım ıkıncı konu ??????
bende de oooluuyo canım daha cok kolumda oluyo :S
valla sıcakalr mahvedıyo yaa .ben de kendıme gelemıyorum bi türlü
canım ben yukskete yatıyorum rahmın yuksleıp mıdenı sıksıtırdıkça anlıycaksın reflu olma sıkıntısı var çok
yuksek yastıkta yatmak en ıyısı evet o deidğin rahmın büyüdüğü için oluyo gerghınlık olması normal :)[/QUOTE
ya yüksekte ya<tıyorum derken ;beliniizn altına yastık mı koyuyorsunuz?
Kızlar bende uyusma Oluyor normalmi sizde oluyormu
Yada neden oluyor bilen varmı? Özellikle hareketsiz kalınca
uyusma nerende oluyor ki? Bende uyusma yok, hani bacagimi altima kivirip uzun sure oyle oturursam olur tabii ki ama o her zaman olur zaten.
Doktor falan degilim ama mantik yuruterek kansizligin var mi diye sormak istiyorum. Soyle ki: uyusma genelde el kol bacak gibi uzuvlara yeterli kan gitmeyince oluyor (bacagini altina kivirdiginda damarda kan akisi azaliyor mesela). Hamilelikte de vucudun kan ihtiyaci cok artiyor, icerdeki minik parazitlere(!) yoneliyor kan akisi cunku. Senin kan hacmin azsa ve bebege yonelmisse belki uzuvlarina az gidiyordur. Ozellikle de hareketsiz kalinca kalp atisin (pompalama) yavaslar, bu da kan hareketini etkileyebilir. Mantikli akil yurutmeye calistim, bir doktoruna mutlaka sor randevunda, ihmal etme. Kansizlik varsa demir hapi falan verirler.
ya yüksekte ya<tıyorum derken ;beliniizn altına yastık mı koyuyorsunuz?
ayyyy ne garip bir geceydi yaaaa.kabus gördüm rüyamda kanamam vardı..koşuyorum yoruluyorum kanamam oluyor.doktora gitmeye çalışıyorum.taş gibi uyandım...kasıklarım nasıl ağrıyordu uyandığımda sıcak sıcak ovdumda geçti...kafayı yiycem yakında...iyki burası var ya kafam dağıldı biraz...
Günaydın tatlı anneler :) Nasılsınız bu sabah?
Pazar günü olduğu için mutluyum.
Uzanıyorum ohh mis.
Hepinize hayırlı günler diliyorum.
Huzur dolun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?