2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
eee kızla şimdi denize giren varmı ya biz şimdi yarın tatil için yola çıkıcaz ama kafam çok karışık :18:
 
selam kızlar bebeği 1 hafta geriden giden var mı? benim ki 1 hafta geride...onu ilerletmemiz için yememiz gereken besin felan var mı biliyor musunuz?:44::44:
 
eee kızla şimdi denize giren varmı ya biz şimdi yarın tatil için yola çıkıcaz ama kafam çok karışık :18:

Gamze merhaba,ben de 10 haftalık hamileyim.Doktorum denize girebilirsin ama çıkınca kuru kalmaya dikkat et,güneşlenme,... dedi.Ben yüzdüm ama ne olur ne olmaz diye sırt üstü yüzdüm kendimi yormadan.Ama sen mutlaka doktorunla konuş.Her hamilelik farklı ne de olsa.
 
Ben hic guzel beslenemiyorum bu mide bulantilarim yuzundn. Hele yogurt, peynir sut aklima gelincebile kusacak gibi oluyorum. Elevit ve folik plus kullaniyorum. İnsallah yetiyodur 7 temmuzda doktor randevum var umarim sorun cikmaz...sizler duzenli gida alabiliyor musunuz, mide bulantilari ne alemde? Bir gunde basladi benim bu durumum tam 1 aylikken. Bir gunde de gecer diyorlar, gecen var mi???
 
eee kızla şimdi denize giren varmı ya biz şimdi yarın tatil için yola çıkıcaz ama kafam çok karışık :18:

valla biz dün denize gittk bütün gün yüzdüm valla.havuz mikrop kapma açısından daha riskli ama temiz bir denizde sorun olmaz inşallah.hatta bugünde gidelim dedi çocuklar ama pazar gün kalabalık oluyo ben tenha yerleri tercih ettiğim için gitmedim ama hafta içi ilk fırsatta gidicem.
 

arkadaşım niye güneşlenme dedi ki analamadım ben yarın havuza gidecektim yüzmem ama güneşlenirim diyordum :18: güneşlenmek de mi yasak? :18:

kızlar bir de deodorant kullanan var mı bu dönemde benim terim kötü kokar ben yazın pudralı deo lardan kullanıyorum ama dün aklıma geldi deri yoluyla kana karışıp bebeğe zarar verir mi sizce siz nasıl ürünler tercih ediyorsunuz?
 
kızlar iigeceler nasılsınız
sizinde mi uykunuz kaçtı
biz birazdan yola çıkcaz 3ü biraz geçsin eşimi uyandırcam,uyumaya korktum uyuyakalırız die nette vakit geçiriorum

İyi yolculuklar canım tatile çıkıyorsunuz herhalde hayırlı gidip gelin.
 

Bende az önce kustum yatıyorum bunu soracaktım ne yapacağız böyle ben doğru dürüst hicbirsey diyemiyorum iki tane bi de bizimkiler çok yoruyor ilaç kullan diyor bazıları ama doktor onermedi diye kullandirmiyor eşim kullanan varmı acaba
 


canım benimki günü gününe uymuyor seninle gebelik takvimimizde aynı ama herkes değişik işte.benim böyle çoook fena olmadı ki midem çook hassastır.ona rağmen aç kalınca daha çok oluyor ama midem böyle nasıl desem hiç bir şey getirilmese aaaaa acıktım demem 2 kilo vermişim.kusmuyorum ama canım bir şey istemiyor.aslında bu haftalarda yavaşlaması gerekiyormuş 12.haftaya çok az kaldı...iştahım artsın istirorum bende.zorla yemeye çalışıyorum yemekten sonra hemen uzanınca hafifliyor.düzenli beslenmek bu dönemde çokta mümkün değil sanırım.
 
Ben de 1 kez kustum simdiye kadar ama iste hicbirsey yemek istemiyorum herseyden tiksindim. Sadece marul yiyorum yikayip tirtil gibi. insallah dediginiz gibi olur da 12 haftada gecer artik yoruldum. İs bir yandan istanbulun trafigi bir yandan bu bulantilar. Hickimseyle gorusemiyorum hicbiryere gidemiyorum. Evde uyuyorum haftasonlari. Dun aksam 6 da uyudum sabah 9 da uyandim mesela...allahtan annem geldi bisiyler yapip yediriyo azcok ama yetersizzzz. Allah sabir versin valla hepimize, hicc kolay degilmis bu is. İnsallah cabucak gecer bu skintilar da su hamileligin tadini cikartiriz!
 

Göbiş açıkken UV ışınları çok kolay bebeğe ulaşabiliyormuş.Bir de bu dönemde damarlar genişlediği için sıcak da bunu tetiklermiş ve Allah korusun tansiyon,emboli,v.s. riski artabilirmiş.Ama dediğim gibi sen kendi doktorunla mutlaka görüş.Şemsiyenin altında otur bence.
 



mrb canım... ya bende doktoruma sormuştum gir dedi... bugüne kadar bununla ilgili endişelerim yoktu açıkçası ama bugün komşumuz aradı resmen beni onun bi tanıdığı denize girmiş 1 hafta sonra düşürmüş bebeğini, allahım korusun yarabbim oda korkuttu işte ya.mikrop kapmış kadın
 



yok ya denize girsem havuz umrumda değil girmesemde olur :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…