2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Ruzaaaam masallah cok tatli bu ya şaka gibi önümüzdeki ay 1 yaşi doluyo:KK16:

Tutku bık bık etme iste aktif olmamiza nazar değdirdin işte sus:KK57:

Şu okuduğunuz kitapkarinda bölümünü yazicaksaniz yazin yazmicaksaniz hic yazmayin ulan merak ediyoruz simdi gideyim her bahsettiğiniz kitabımı alayim..anlatin iste ebelek gübelek yapip duruyonuz:95:

Merhaba kizlar. Vave gecmis olsun caniim. Gec oldu biraz. Uzgun smiley. Uc kurusa bes kofte olmuyo annem. Ugrastiriyolar, bazen uzuyolar cok maalesef.

Gunaydin kizlar.
4 gün evdeyim diye dun gece karar verdim uyku eğitimi vereyim dedim. Tabii ki olmadi agladi. Aglayacagini biliyordum da bu kadar çabuk pes edecegimi bilmiyordum. Ya sizce aglatmadan kendi kendine uyumak öğretilir mi. Ama yani gece gündüz. Uyku aralari değil. Var mi yapan. Bi arkadsimin kizi pepe izleyip uyuyordu. Actim ama i i fayda etmedi.
İkinci soru su. Gece emmesini kesmek için erken di mi. Normalde bi yas diyorlar galba.

Gunaydin kizlar.
4 gün evdeyim diye dun gece karar verdim uyku eğitimi vereyim dedim. Tabii ki olmadi agladi. Aglayacagini biliyordum da bu kadar çabuk pes edecegimi bilmiyordum. Ya sizce aglatmadan kendi kendine uyumak öğretilir mi. Ama yani gece gündüz. Uyku aralari değil. Var mi yapan. Bi arkadsimin kizi pepe izleyip uyuyordu. Actim ama i i fayda etmedi.
İkinci soru su. Gece emmesini kesmek için erken di mi. Normalde bi yas diyorlar galba.

Selam canim..
Oncelikle pepe olayi cok mantıksızmış ihtimal verme böyle seylere..malesef aglatmadan biraz zor ve memeden kesmeden..meme alan her bebek kalkiyo cünkü..benimki almadigi icin uyku egitimi 4.ayda verdim.yaklasik 1 ay ugrastim öyle kolay kolay olmuyo cünkü..gecede meme verme bu aylarda en gec 1 yasindan sonra kesilmesi gerekiyo..doktorlarin tavsiyesi..biraz daha sık disini memeyi biraktir önce ondan sonra ver istersen uyku eğitimini..

Kahvaltıyı artık bulamaç olarak vermemeye başladım ve güzel güzel yiyor. Ekmeği ufalayıp üstüne mama döküp ıslatıyorum, yanına da peynir, yumurta, duruma göre salatalık rendesi ve azıcık zeytin ezmesi. Tatlı olarak da cevizle karışık azıcık tahin pekmez veya kuru kayısı rendesi. Sizin verdiğiniz başka şeyler oluyor mu? Bir de ben artık ufak ufak süt vermeye başlamak istiyorum. Veren var mı? Öptümmmmmm

ferdamm... nasılsın canım? yakışıklım nasıl, iyi mi? öp yerime kocamannn...
tutkum... paşam çok yakışıklı çıkmıştı yine. aklıma geldi bişi yazmamıştım. çok öpüyorum onu...

ferdacım ben dün ilk defa süt denedim. ara ara az az vereyim de tadına alışsın artık diyorum. çünkü 11 ayı doldurdu. tadını sevdi, içti bayağı.. rahatsızlık da yapmadı. uyutmadan bir saat önce falan verdim. yatarken verirsem gaz yapar rahatsız olur diye.. sıkıntı olmadı çok şükür. yakın zamanda doktora da götüreceğim. kanına baktırmamıştım hem onun için hem gelişimi için. sorarım o zaman da.

Gunaydın kızlarr
Vave evet canım wulf dorn şizofren , psikiyatrist tide o yazmıştı onu okuyamadım da bu baya sürükleyici evde zaman pek olmuyor işyerinde aralarda okuyorum yarıyı geçtim güzel akıcı, merak uyandırıcı bi kitap.yalnız bi bölüm var yazıp yazmamakta kararsızım orayı okuyunca içim kötü oldu bi kaç gün.neyse sen okuda o zaman yazarım:)))
Ruzaaaaa afiyetle yicemm utkuyuuuu mmmmm. Çoook tatlı yaaaa Allah bahtını açık etsin...
Burçak bitifıl Ne nazarım değecek yaaaaaa sanki nee yazıyosanızzz:KK53: köşe yaZarımısınız makale mi yazıyonuz hıh:KK53:
Ferda ben sabh aç karnına keçi boynuzu pekmezi veriyorum tadı tatlı olduğu için çikolata sanıyor onu isteyerek yiyor.bende bulamaç yapmıyorum.gece hangş mamaya geçtiniz?? Süt sağıyormuydun sen?

Yok canım, bir ara sağıyordum işyerinde öğlenleri sadece; onun dışında gece uyumadan önce ve sabah uyandığında emiyor. Şu an öğlenleri de boşveriyorum biraz ama sütümün azaldığını hissediyorum :KK43: Gece SMA veriyorum maaşallah onu yiyor, Bebelac'ı ağzına sürmüyordu.

ferdamm... nasılsın canım? yakışıklım nasıl, iyi mi? öp yerime kocamannn...
tutkum... paşam çok yakışıklı çıkmıştı yine. aklıma geldi bişi yazmamıştım. çok öpüyorum onu...

ferdacım ben dün ilk defa süt denedim. ara ara az az vereyim de tadına alışsın artık diyorum. çünkü 11 ayı doldurdu. tadını sevdi, içti bayağı.. rahatsızlık da yapmadı. uyutmadan bir saat önce falan verdim. yatarken verirsem gaz yapar rahatsız olur diye.. sıkıntı olmadı çok şükür. yakın zamanda doktora da götüreceğim. kanına baktırmamıştım hem onun için hem gelişimi için. sorarım o zaman da.

Sağol canımmm :KK16: İyi çok şükür bizimki, son gördüğümde babannesiyle kavga ediyordu :KK9: Ben de yavaş yavaş deneyeyim o zaman şurda bir yaşına ne kaldı zaten... Vay bee büyüdüler adam oldular yaşına giriyorlar bıcırıklar ne güzel yaa :emir_bebek::emir_bebek:

Bituful sen sallamiyo muydun derani? Sanki ole hatirlafim da ondan. Yani simdi yattiginda kendi kendine uyuyo mu. Bi de Nadi yaptin. Yani aglafigibda yanina gittin mi gidip ne yaptin?

Cancazim gündüz salliyorum ama gece sallamiyorum..ya ben yanina yatıp pişpişpişpiş nidalariyla uyuttum:KK1: ..ilk gun 3 saat falan surmustu ama şöyle bisey var o zaman 4 aylikti donmuyodu bile daha kolaydi simdi olsa alistirabilirmiyim bilmem durmuyolar cünkü yerlerinde..hayatta yanimda durup dinlemez sanki ama bi dene istersen pepeyi bile denemissin sonucta:KK53: uzan yaninda bi müddet sonra yorulup uyur..e
Ama ugrasman lazim hemen pes etme ..

Bende azar azar tattircam sütü..sonra ek gida olayi gibi olur kafayi yerim..bisey olmaz eskiden ilk gunden itibaren sulandirip veriyolardi inek sütünü..böyüdüler sıpalar

benı de gaza getırıonuz ben de vercem bu gidişle sütü:KK53:
zate ii uyuycagına dair bı ınek sütü umudum var,o da olmaz da hayal kırıklığına ugrarsam nası toparlanırım bilemıorum yareppim:KK33:
bı kac gun gırmezsem bılın kı ınek sütü verdım o iş de tutmadı ve ben deprasyaaanndayım:KK33:

$8697783791427_0_304x424.jpg

KIZLAR BU MONT NASIL? acillll cevap yazın bakemm.... :KK52::KK52::KK52: bak yoksa trip atarım. :63:

Bituful bi soru daha:)
Peki sen dedin ya artik gece meme verme diye. Sen gece mama mi veriyosun yani biberon yoksa o da mi yok. Uyaninca bakiyo bi şey yok uyuyo yani. Ona ne kadar surede alistrdin

Bituful bi soru daha:)
Peki sen dedin ya artik gece meme verme diye. Sen gece mama mi veriyosun yani biberon yoksa o da mi yok. Uyaninca bakiyo bi şey yok uyuyo yani. Ona ne kadar surede alistrdin

Oda yok canim kendiliginden bırakti..zaten az icerdi biberonla sadece 1 defa 70-80 cc bisey 2 haftadir onuda icmiyo..uyanca emzigi veriyorum tekrar daliyo..hic icmemesi dahada olumlu etkiledi uykusunu bu arada..12 saate yakin ac kaliyo deli..ben bile acikiyorum yiyorum gece:KK53:

Ruzacim gule guoe kullansin paşam..

Purcak seninki biberon aliyomu sutu nasil vercen bardaklami len

Oglum bana aciyo galiba..fıtıklarim ver gecede sallasam ölürum..şu an ayagimda salliyorum resmen agrilarla..uyusa bide:KK43:

Ruzacim gule guoe kullansin paşam..

Purcak seninki biberon aliyomu sutu nasil vercen bardaklami len[/QUOhTE]

Bnm kizm ole seyleri kullanmio teyzesi suyu ihlamuru hatta ayrani filn da hep bardakla icio.. ama devam sutunu bardakla da icmio mesela bakem sutu beencek mi..

ben sut vermeye basladim ikigundur iciyor bi rahatsizlikta olmadi benim sipa mamayi cok yedi artik yeter dedim :KK37:

X