Ayy tam bu kilo muhabbetinin üstüne arkadaşım aradı spor salonuyla görüşmeye gitcekmiş durrrrrr benide bekle!!! dedim bende gelecem diyene zaman gidecem bi fikrim yok, muhtemelen yazılacam üyeliğim boşa gidicek gitmiyecem,neyse bari gidem salonu gezem değişiklik olsun :86:
ayşe cnm benimMerhaba kızlar nasılsınız :)
Ben hamdoslun iyiyim çalışıyorum Çağlayan adalet sarayında işe başladım temmuz ayında
kuzum büyüdü şu an yürüteçte bağırarak ağlıyo :) gece uyutmadı fln :) bu arada cuma ama evdeyım
süt iznim çünkü...inanın pc açmaya bile vaktım olmuyo çok yoruyo benı bu cadı
bi de yeniden üniye başladım ıkıncı unıye e ders de çalışıyorum...
hersey zamanla daha kolay oluyo ama zor olduğu zamanlarda yok değil kısmet böyleymiş deyip alışıyor insan
eşimi ruyalarımda hep tertemız mutlu ve rahat görüyprum hep gülüyor hep mutlu...iyi inşallah oralarda :)
sizler naıslsınız ben şu yaramaza bi bakayım uyusun :)
yaza erdek tarafına gelmeyi düşünüyoruz inşallah, belki de görüşürükbu arada profiline baktım:) sen de mi öğretmensin?
Olabilir ferdam sen bülede güzelsin..bende çok yiyorum ya mutlu oluyorum yerken dünyam kararıyo:86:
Bir dirhem et bin ayıp örtermiş bitufulum boşver biz böyle güzelizYaşasın yemek yemek!
Tamamen haklısın canım kendine biraz vakit ayır enerji depola. Dediğin hatun için de o kadar sıkma canını, oluyor işte öyle ömür törpüleri arada, inşallah en azından bu kadar yakın olmaya devam etmezsiniz. Bir de dışarı çıkacağın zaman önce kendin hazırlan sonra onu giydir daha rahat oluyor,kıyafeti giyince anlıyorlar herhalde, bir haller oluyor bunlaraBotlarını da işyerinde bırak, gidince hemen değiştiriverirsin Artık uzun bir süre eksikisi gibi rahat olamayacağız ne yapalım, dert etme bu kadar kendine. Ben de uyuyakalmasam akşamdan hazırlayacağım da maalesef kırk yılda bir yapabiliyorum
Tutkucan çok haklısın insan bunalıyo yarın çıkın gezin sinemaya gidin ohh mis gibi..bizim öyle izin alma şansımız yok oğlansız gitmedik hiçbir yere daha..durmuyolar artık çok zor hayat seninki bide yürümeye başladı zorlancaksın bi kaç ay( Allah yardımcımız olsun..iş yerindekileride boşver bende bi salakla çalışıyorum resmen ömrümü yedi sığ hareketleriyle napacan çekenez mecbur
Katiliyorum yasasin yimek yemek
Siz burda kilo muhabbetinde iken komsu da baga ne zaman vercen kilolari 10 ay oldu dedi. Bu konu uzerine kafa yormaktayim su annasil bir psikoloji o ilk kez karsilasmaim bu durumla mutlu olsun diye susuverdim
İyi aklamlarr
Tutku suçluluk hissetme sakın sen dinlenecek deşarj olup iyi hissedeceksinki kendini yavruna daha da faydalı olabilesin gez toz abart tadını çıkar
Vave ya çok komik olabiliyorlar bazen göz problemi yaşıyorlar heralde masmavi giyinmiş çocuğu kız sananlar mı doğumdan sonra kalmış göbeğime hayırlı olsun ikincimi diyenlermi masamda duran eşimle 2009 da çekilmiş fotomuza 2012 de bakıp ay oğlunuz mu diyenler mi ( ki geçen yıl zayıftım ve yaşımdan genç gösteriyordum) saymakla bitmez eczaneye türlü türlü hasta gelince ilginç diyaloglarda kaçınılmaz oluyor :))
Kiloda üstüme tanımam doğumdan 1 hafta sonra 68 iken 10 ay sonra yani şu an 79 um :)) ki 3 kilo vermiş halim ah o tahin pekmezler sütten çok kilo yaptı
tamam tamam canım kızma hemen doğumgünü yapıcımKizzlaaaaaaarrrr ne yapaniz
Bn iyiyim manisada bacimin yanina gittiydim orda da kiz kulaklarindan hasta oldu iltihaplamis antibiyotik kullaniyrz ama iyiyz cok sukur atlattik sayilir
Bituful gezentiyim dimi laaaa been anam beni ya sokakta yapti yada sokakta dogurduuuuuu
Gecmisi pek okuyamadim ama haminizi operim selerm yap la dogumgunu kaldir totonu yap hazirligini
Seviyaaaaam siziiiiiii
Tamam canım abone olayım ozamanSelermcim
Teşekkür ederim erdem şimdi daha iyi huysuzluğu geçti iştahı da nispeten açıldı ishalden korkmuştum değilmiş çok şükür vitamin acd kullanıyorum ama 2 gündür de verememiştim farklı besin de vermedim hapsettim çocuğu eve mikrobikde olamaz sudan bulaşmadıysa dişe yordum geçtim bende :)
Sende web görünümününü kullanıyosun? Web görünümünden mobil seçeneğini bulamadım ama konuya abone olduğum için yeni mesaj maili geliyor maildeki linke tıklayınca mobil görünümünde açtı kurtuldum bende ilkel milkel ama kolay :) beğenilmiyor burdan mesajlar oysa çook beğrndiklerim var
Diş için endişelenme vakti var daha hem nekadar geç çıksa iyi bence her ay 10 gün süren diş sancımız oluyorgerçi her çocuk bir olmaz siz kolay çıkarırsınız inşallah
Evde tek kalmaya korkuyordum erdem doğunca daha da korkar oldum neyseki bitti bu aralar görevler her seferinde istanbula taşınıyorduk çünkü anne evi bile olsa çocukla zor insan kendi evinin rahatlığını arıyor
Doğumgünü için biraz motivasyona ihtiyacın var sanırım erdemi düşün ilerde fotoğraflarla anlatacağın güzel bir anı hoş erkek olması ve muhtemelen senin erdem de oğlak heralde insanı düşündürüyor ama:)) herşeyin ilki özeldir güzeldir ilerde keşke dememek için yap bence
Ben bi tek diş buğdayına özeniyordum dişte çıkmayınca oda kaldımanken annelere fazla kilolarımdan takviye yapabilirim.ben zayıflayamıyorum da.her gün işe yürüyerek geldiğim halde hemde.ama adet olmadım henüz ondan olabilir diye düşünüyorum.
bebeklere DİŞ BULGURU YAPAN VARMI.nasıl yapıyorsunuz.ben çok hevesleniyorum ama doğum günüyle birliktemi yapsamki diye düşünüyorum bazen
günün tadını çıkar içinden ne geliyorsa bizim yerimize de onu yap cumartesi bizde 1-2 saatliğine çocuğu bakıcıya bırakıp gezicez inşallah çok heyecanlıyım çok:))Günaydın ocak anaları ve bebeklikten çıkmış fenaca gızanlarıııııııı:))
Moralim bozuk içim sıkkın kafam karışıkk...iş yerinde izinden döndüğümde sorun yaşadığım bi kız vardı.. ben 12 de çıktığım için iş konusunda bana yrdım etmek istememişlerdi falan filann..
Allahım uyuz oluyorum görünceee üstelik aynı odadayız bide eski olduğu için herkesle anlamlı anlamsız şaka yapmaya çalışmalarrrr... Salata yaaatöbe töbeee
Neysem sıkıntımın bi sebebide şudur ki benım oğlan çoook yaramazzz hiç durmuyor. Görenler kız bu ne yaramz hiç durmuyo Allah sabır versin diyo üzülüyrum bende...sbah ile gelcem giyinemıyorum bacagıma yapışıyo bırakmıyo( ı ııııı diye bağrınıyooo.3 gundur aynı kotu giyiyorum:)) çocukla uğraşmaktan giysi görmüyo gözlerim....
Hergun eve gıdınce şunu bunu yapcam diyorum akşam bi bakıyorum çook yorulmuşum ama elle tutulur bi iş yapamamışımmm... Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.çocugu parka götüreyım diyrum yarım saati geçiyor çıkmamız ki park karşımızdaaaaonu giydiriyorum kendım ondan kaçarak giyiniyrum çunku bırakmıyo peşimiii:)))
kafasında tam iyileşip ama aynı yerden tekrarlayan morlukla koşturuyor..:)) saçları ter su içinde kalıyor.mümkün değil oturupta bi oyuncakla oynasın(( 7.aylıktan beri aynı kiloda zatenn....
2 tane topuklu bot almıştım..iş yerinde giyerım diye 1 aydır spor ayakkabıyla geliyorum
Hayat zor anlayacagınızzz..
Ev hanımı olmak istiyorummaylık 3 bin limitli kartım olsun....
Yada patron olayım sabah 11 de gideyim 12 de paydos edeyimmm
Yarın izin aldım eşimde alcak oğlanı bırakcaz alışveriş ve sinema keyfi yapcaz kısmetseee..aslında ben yarını oğluma ayırayım tum gun onunla olayım dedim ama sonra düşündüm kendımede vakit ayırmam gerek?? Haksızmıyımmm???
Alışveriş konusunda benim eşimde uyumludur sever bana ve kendine bişiler almayıı....
doğum günü için bende çok kararsızım nerde nasıl kimlerle yapacagım konusunda..ama yüksk ihtimal evde annane babanne teyzeler bide bi kaç arkadaşla yapıcaz....
Ne geri zekalımı kadın ya insan çekemez çekemezde bu kadar mı belli eder ne diyebilirim diye düşünmüş bişey bulamamış öküzKatiliyorum yasasin yimek yemek
Siz burda kilo muhabbetinde iken komsu da baga ne zaman vercen kilolari 10 ay oldu dedi. Bu konu uzerine kafa yormaktayim su annasil bir psikoloji o ilk kez karsilasmaim bu durumla mutlu olsun diye susuverdim
ben çok sinir oluyorum öyle tiplere yaİyi aklamlarr
Tutku suçluluk hissetme sakın sen dinlenecek deşarj olup iyi hissedeceksinki kendini yavruna daha da faydalı olabilesin gez toz abart tadını çıkar
Vave ya çok komik olabiliyorlar bazen göz problemi yaşıyorlar heralde masmavi giyinmiş çocuğu kız sananlar mı doğumdan sonra kalmış göbeğime hayırlı olsun ikincimi diyenlermi masamda duran eşimle 2009 da çekilmiş fotomuza 2012 de bakıp ay oğlunuz mu diyenler mi ( ki geçen yıl zayıftım ve yaşımdan genç gösteriyordum) saymakla bitmez eczaneye türlü türlü hasta gelince ilginç diyaloglarda kaçınılmaz oluyor :))
Kiloda üstüme tanımam doğumdan 1 hafta sonra 68 iken 10 ay sonra yani şu an 79 um :)) ki 3 kilo vermiş halim ah o tahin pekmezler sütten çok kilo yaptı
Bir dirhem et bin ayıp örtermiş bitufulum boşver biz böyle güzelizYaşasın yemek yemek!