bugun de ben burdayım kimsecikler yok,hain domdomlar nerdesınız
pitifil benı ne kaar sevdiğini gözlerının sürekli benı aradıını herkes bilsin istedim,herkes benı sevsın,herkes benı özlesin,herkes herkesss
narsıstık ruhum yara aldı tamır etmem lazım ilgiye ihtiyacım var
ferdacıgımm yerim senın yanaklarını
yelda kibar hatun ben de bursadayım benımle de buluş
esracan cok hamaratsınn yoksa en hamarat sen mı olmak ıstıosun o koltuk dolu annem
ruza kuzum egıtım nasıl gecıyor, utku hasta oldugu için mı uyumuyor sıkıntısı ne ki yavrucagın acaba.. özledm senı ilk gözağrım
tutku gez tozz ohh miss valla,hiç vıcdan azabı duyma bu sıpalar gece on kere uyanırken bıze acıyolar mı sanmıorum
hem bıraktıgın kişiler de yabancı dııl gözü gb bakarlar buraga
bı de hiç üzülme bı saatlık yol nedır kı hem bızım fareler gunden gune buyuyor farklılalşıyor,şimdi senınkı yenı yürümeyı ogrendı ya ondan bole çılgınlar gb koşturuo,yürümenın de normal bı aktıvıte oldgunu farkedınce raatlıcak yavaslıcak
dun nehırı yalnız bıraktım yaklaşık 45 sanıye kdr bı baktım merdıvenlerde 9. basamağa kdr tırmanmış,allahım aklımı oynatıorum sandım onu orda görünce,pire gb bıdır bıdır hala cıkmaya çalışıodu ben onu merdıvenlerde yakalayınca
merdıven cıkmanın aslında salak bı aktıvıte oldugunu bı farketse ben de raatlasam, ne bılıım asıl güzel olan aktıvıtelerın uyumak filan oldugunu farketse mesela
selerm bend de performans bıdı bıdısından var organızasyon şirketıne mı versem dogum gunu şeysını dıorum hem bızım köy cok asortık kaldırır,hem de kv ye hava atmak için 3 yıllık malzeme cıkar
bakacam artık duruma
kocam gıttı kahrolsun eğitimler yaşasın tam bagımsız kadın hakalrı,ıstanbul unıversıtesı fen edebıyattan mezun olmamdan mutevellıt o kdr cok bu sloganı duydum kı bırı kahrolsun dıye bı cumleye başladıgında bole bi şekilde tamamlayasım gelio,bilinçaltım cok sakat. mutsuzum kederlıyım
ama içimde bılmedıgım de bı enerji var hayrolsun
eve gıdınce temzılık yapam madem ,temızlıge kanalıze edem enerjımı