2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

Bence de öpüp başına koy canım kırk yılda bir çıkar

ilk doğum gününü ruza mı yapacak lütfen arkadaşlar hazırlıklarınızdan bahsedin bizde sizden fikir almış olalım değil mi nede olsa ilk doğum günü kız heycanlanıyom ben

İki ki gündür ara ara okuyorum alıntıladım ama yazamadım ruzacım galiba ilk defa senden uzun olucak :)))
oooof gerçekten çok sıkıcı günler gezmeye eğlenmeye sinemaya gitmeye alışverişe yani kısacası TATİLE İHTİYACIMIZ VAAAR
Aynen canım aynen öyle:))
Bu arada benim egitimin onayi cikti carsamba ankaraya gidiyorum.hizli trenle gitcez utku beyle..insallah egitimi kabul ettime pisman olmam.. :)
Iyi yolculuklar canım

Ruzacım oğluna bayıldım bayıldım çok tatlı maşallah
fulyacım çok zor bi durum benim eşimde doğumdan bi hafta önce doğumdan sonrada her ay bi hafta sehir dışında göreve gitti başlarda tek başıma çok zorlandım ama sonraları yalnız olmak iyi bile geldi:)))

Fistik kadinlar kulubu gecmisi okudum.
Vave galba dis. Her cocugn farkli heralde. Fulya da baska anlatmis. Bizimkinin sadece beyazliyo. Sonra mavi bi noktacik sonra seffaflik. Ve dis geluyoo.
Fulya benimki her diste bir gun ishal olur. Bence de damacanadan olmaz.
Bugun cocuklarla okuldaki yani minyaturke gittik gezmeye. Cok guzelmus istanbulda olup gutmeyen varsa tavsiye ederim.
Ya bituful senden gorup ben de cocugu parka goturuyorum. Salincaga bayiliyo ya. Sagol bunu bana ogrettigin icin:)
Ya dogungunune ben de cok ozeniyorum. Ruza ne zaman seninki. Aralikta di mi.
Kuzlar sut sagcam. Ama ne zaman sagcam hic bilemiyirum.benmki biberon emmiyo. Sut yazik olcak diye korkuyirum. Gece emiyo gunduz emiyo. Napsam

Eyvallah bacım ne demek
Minyaturk cok güzel bende cok seviyorum cucuklar büyüsede ellerinden tutup götürüp gezdirsek..
Gunduz 1 kere bile sagsan yeter mama falan yaparsin bulamaclara eklersin.

Piii bu saatte ilk defa bakiyom ziyaretci akimindan baska kimse youhh..

Selerm alintilariin güzelmis oku oku bitmemis banada bi selamcik vereydin

Bende bi gun bi alinti yapcam guinnes rekorlar kitabina gircem oku oku bitmeyecek.:86:

Yine grip oluyorum galiba hay aksi bi düs yakamdan beaa:2:

Bu arada alisveristen nefret ederim bizimkide cok sever tum tükkanlara girer ben 2.de pofflarim o yüzden kimse alisverise cikmaz benle..bizim evde roller değüşük..o yüzden kızmayin adamcayizlere:97:

Pariss dikkat et kendine tut azcik daha icinde erken daha:)

Tuğbacım hoşgeldin
pariscim nasılsın kızına söyle daha çok erken anne karnının tadını çıkarsın
add nerelerdesin özledik senii

Aynı durumdayız genelde sağdığım süt dökülüyor ama yinede azalmasın diye öğle arasında sağıyorum(2 gündür sağamasamda)
canım ya okuyacak çok şey olunca alıntıladım sanıp arada kaynamış yoksa selamsız geçermiyim seni
bide 2000 tl olan yere ohaaa yaa

doğumgününe bişey yapasım yok bazen 2. Yaş gününü güzel kutlasak birincisi bizim için olucaksa çocuğu uyutup bakıcısına bırakıp yemeğe falan mı gitsek babasıyla ikimiz sakin sakin kutlama falanmı yapsak diyorum bazen de yapmadığım için sonra pişman olurum güzel bi kutlama yapayım diyorum yani ne yapacağımı hiç bilmiyorum

Son düzenleme:
Esterabim ayip yahu nerelerdesin hosgeldin..

Selerm bakiciniz yatilimi? Kimse yoksa etrafinizda yapma..icinizden geliyosa yapin..

Addddddddddd hakket nerdesin gezenti avm güzeli

Esterabim ayip yahu nerelerdesin hosgeldin..

Selerm bakiciniz yatilimi? Kimse yoksa etrafinizda yapma..icinizden geliyosa yapin..

Addddddddddd hakket nerdesin gezenti avm güzeli
Yok canım yatılı diil 1-2 saatliğine rica edicim
iş yerinden arkadaşlar var eğer doğumgünü yaparsak aileler akrabalar ve arkadaşlarda gelir ama hepsi il dışından gelecek bide kar kış olucak yollar nasıl olacak kimseye zahmet vermek istemem eee gelmeyin de diyemem bakalım doğum günü yapmak konusunda epey bi baskı var üzerimde ama bana zor geliyo aslında bende performans anksiyetesi var o yüzden istemiyom bahane uyduruyom galiba bide tam o zamanlar kardeşimin doğumu var belki çerkezde ikisini birden kutlarız

Kizzlaaaaaaarrrr ne yapaniz

Bn iyiyim manisada bacimin yanina gittiydim orda da kiz kulaklarindan hasta oldu iltihaplamis antibiyotik kullaniyrz ama iyiyz cok sukur atlattik sayilir

Bituful gezentiyim dimi laaaa been anam beni ya sokakta yapti yada sokakta dogurduuuuuu

Gecmisi pek okuyamadim ama haminizi operim selerm yap la dogumgunu kaldir totonu yap hazirligini

Seviyaaaaam siziiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…