2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
ben de özledim cancaazm eh işte bitti sayılır ama sildiğim yerleri yeni baştan silmesem iyi olacak galiba
ev miss gibi çamaşır suyu kokuyooo,halı silecem şimdi de kendime iş buluyorum,
eşimin okuduğu bir kitaptan bahsetmek istiyorum bir ara inşallah ama yanlış anlaşılmaktan korkarım
neyse gelecem vaveeem yakın zamanda tekrar aranızdayım,

Yok bitufulum artık onun yatağında yatmıyoruz, teoride mantıklı gibi ama pratikte çoh zahmetli :) Onun yerine gece 1'e kadar filan bizim yatakta uyuyor, mamasını yedikten sonra kendi yatağına geçiyor beyefendi. Bu arada sabah 5'i geçerken yattım, 9'da kalktım Hep bizim adam yüzünden, mübarek gece kuşu, nasıl olsa o oturur ben biraz yatayım diyorum, sonra kalkıyorum, gecenin koründe beraber yatıyoruz.

Burçaam hala devam ediyor o kahretsinler merak etme aynı tas aynı hamam Sen kaç mezunusun?

bir haftanın daha sonuna geldikkk amannnnnnnnn ne mutluyum çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizi çookkkk öpüyorruummmmmmmmmmmmm
nejat ustanın tabiriyle
büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden ortancaların alnından öperimmmmmmmmm

Purçak cadısı çok laubali hareketlerin var hiç sevmediğim tarzlar bunlar bilirsin seni ciddiyete davet ediyorum gelmezsen ben aldırıyorum

He bide şu şarkıyı armağan ediyorum..

Sen neymişsin be abi!
Peki peki anladık
En güzel sen gülersin
En güzel sen söversin
En güzel yemeği sen yaptın
En güzel kızı sen kaptın
En güzel tumbayı sen çaldın
En güzel şarkıyı sen yazdın
Peki peki anladık
Her şeyden sen anlarsın
Her şeyi sen bilirsin
En güzel grubu sen kurdun
En güzel ritmi sen buldun
En güzel okullarda sen okudun
En iyi kocayı sen kaptın
Peki peki anladık
Sen neymişsin be abi!

:86::87:

Ferdammm iyi bari sevindim ama üzüldüm saatlerin çok kötü bea bi düzene sokman lazım 5 te yatıp tekrar kalkmakta çok zordur..

Eylemm hoşgeldin annem ihmal etme bizi engin diyet bilgilerinle

Tubiş öyle yazıp merak ettirme adamı ne kitabıymış anlat bakem.

Çok yoğundum bugun 20 dk sonra çıkacam sayfayı dolduram bari eve gidince maraton başlıyo hiç bakamıyorum geceye kadar malum

Bu cok ii geldi tenk yuu yavrim. Taam bi daa hic biseyi desifre etmicem gel bi daa deneyelimm

Sabah rahmetli nejat uygurun mezarına uğradım mezar taşını bile espiri yapmışlar at resmi falan vardı..Allah rahmet eylesin

O de
Valla doğru diyorsun canım benim, zaten hayatım da o kadar düzensiz gidiyor ki ne işe yetişebiliyorum, ne evde ders çalışabiliyorum, ne ev işleri istediğim gibi oluyor. Her gün mükemmele yaklaşmasam da bari azıcık kokusunu alayım düşüncesi ve mücadelesiyle geçiyor ama nerdeee! Belki bizim paşa kreşe başlayınca biraz düzenim olur çünkü sabah bayağı erken evden çıkmam gerekecek. Çocukla da ilgili değil bu, eskiden de böyleydim ben tembel teneke

Eylem ce-ee yapıp kaçıyon bacım nasılsın iyi misin ben de senin bıdıkları öperim nanaklarından

Ferda kuzum 2008 mezunuyum bn.. ama en eksinli sene 2004tu.. bn katildgmdan diil de arada kaynadgmizdan sinifca bibet gazi yemisligimiz cok olmustu.. nasi bi yanmadir o bak hatrladm

Yalnız değilsin bebeğem hepimiz aynı dertten muzdaripiz..Bütün gün koşturup ortada dişe dokunur hiçbirşey olmaması insanı demoralize ediyor..bende sıkıyorum dişimi büyüdüklerinde düzelir elbet bu düzen..

Wawem cnm bnm,hirsini sarmalrdam cikaram cilgin anne,topigimizin en manken annesi nbion:)) bu bir formalite msji olup sana sevgim sonsuzdur. Stop

Ferda kuzum 2008 mezunuyum bn.. ama en eksinli sene 2004tu.. bn katildgmdan diil de arada kaynadgmizdan sinifca bibet gazi yemisligimiz cok olmustu.. nasi bi yanmadir o bak hatrladm

Benim mezuniyet 2004 bak yaşlı hissettim şimdi :) demek ki aynı yıl aynı merdivenleri arşınlayıp aynı amfilerde okuyup aynı gazları yemişiz :) Hayat işte nerden nereye :)

İnşallah canım öyle olur. Öptümm.

Benim mezuniyet 2004 bak yaşlı hissettim şimdi :) demek ki aynı yıl aynı merdivenleri arşınlayıp aynı amfilerde okuyup aynı gazları yemişiz :) Hayat işte nerden nereye :)

Yok be ferdam ne yaslisi.. iki lafin belini kirmak buraya kismetmis bak

Ooh haftaya perşembe tatil. Cuma sadece sinava gircem. Çok mutluyum.
Burcakcimm orda olsaydim coktaan buulusurduk ne güzel olurdu.
Yildonumumuzu kutlayanlara tesekkur ederim.
Şutu sagdim sonuçtan memnunum. Ama buzluga kaldiramadim. Byzdolabinda duruyor aksam icircem birini sagdim 125 cikti.iyi de mi.
Vave şurubun etkisi nasi gidiyor.

Ben de 2004 mezunuyum
Yaşlı degil yaaa
Tecrübeli olduk
Olduk biz olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…