- 3 Nisan 2011
- 317
- 13
canım iyi yapıyorsun sebze çorbasını. ben de benzer yapıyorum ona özel yaptığımda.içeriğinde sakınca olacak bişey yok. kendi yediklerimizden de yiyor. pilav, etli yemekler, ıspanak yemeği vs.
kilon normal gibi. ben de 56 yım. boyuma göre 60-65 olmam lazım ama iyi sanki böyle. boyun ne kadar
Estarabim kayinvaliden gelecekti de mi Balıkesirli miydi. Ben de bandırma liyim da ondan:)
meraba canımmEsterabim hoşgeldin canım
Fistik kadinlar kulubu gecmisi okudum.
Vave galba dis. Her cocugn farkli heralde. Fulya da baska anlatmis. Bizimkinin sadece beyazliyo. Sonra mavi bi noktacik sonra seffaflik. Ve dis geluyoo.
Fulya benimki her diste bir gun ishal olur. Bence de damacanadan olmaz.
Bugun cocuklarla okuldaki yani minyaturke gittik gezmeye. Cok guzelmus istanbulda olup gutmeyen varsa tavsiye ederim.
Ya bituful senden gorup ben de cocugu parka goturuyorum. Salincaga bayiliyo ya. Sagol bunu bana ogrettigin icin:)
Ya dogungunune ben de cok ozeniyorum. Ruza ne zaman seninki. Aralikta di mi.
Kuzlar sut sagcam. Ama ne zaman sagcam hic bilemiyirum.benmki biberon emmiyo. Sut yazik olcak diye korkuyirum. Gece emiyo gunduz emiyo. Napsam
Nerdesin bacım yav durup durup seni soruyoruz. Fıstığıma çok geçmiş olsun, hava değişimi filan etkilemiştir belki.Kizzlaaaaaaarrrr ne yapaniz
Bn iyiyim manisada bacimin yanina gittiydim orda da kiz kulaklarindan hasta oldu iltihaplamis antibiyotik kullaniyrz ama iyiyz cok sukur atlattik sayilir
Bituful gezentiyim dimi laaaa been anam beni ya sokakta yapti yada sokakta dogurduuuuuu
Gecmisi pek okuyamadim ama haminizi operim selerm yap la dogumgunu kaldir totonu yap hazirligini
Seviyaaaaam siziiiiiii
vave boyum 1.70 herkes normal olduğunu söylüyo ama eski giydiğim pantolonlar bile bol gelmeye başladı kendimi çökmüş bitmiş tükenmiş gibi hissettiriyoherhalde demir kan nebiliyim vitamin filan eksik olabilir veya hızla eksiliyo haftasınu bi gitcem bakalım nolcak
Kızlar huhuwwww Günaydın
Hepinizi öpüyorum
Yağmurlu bursa bugün
Tam uyku havası
Evde olanlar minislerinizle beraber uyuyun
Yasemin ve vave gadınları kara listemdesiniz haberiniz olsun:104: çabuk kilo alıp benim kadar olun:125: ne o len manken gibim dolanıyonuz emzikli emzikli..
Yatu dis bulgurunu ilk defa duydum dis bugdayi denmiyomu ya:86:
Vave alacağusun bacim ya beni zayiflatcan ya sen alacan..
Hain purcak nerdesin!!!
Günaydın yavru ceylanlar..
Add geçmiş olsun çok hassas kulacıkları kuzuların bizde çekiyoz..
Merdivenci kadınımız var hani oğlanın kıyafetleri veriyorum dediğim..onunda 6 aylık oğlu var..çok şeker ya ne zaman görse beni dert yanıyo , uyumeyo abla yemeyo abla diyip duruyo bayılıyorum konuşmasına:86: nereli acaba bak hiç sormamıştım bugune kadar bi soriyim gördüğümde
Yazacak bişey bulamadım bugun idare edin:86:
Yasemin ve vave gadınları kara listemdesiniz haberiniz olsun:104: çabuk kilo alıp benim kadar olun:125: ne o len manken gibim dolanıyonuz emzikli emzikli..
Günaydın ocak anaları ve bebeklikten çıkmış fenaca gızanlarıııııııı:))
Moralim bozuk içim sıkkın kafam karışıkk...iş yerinde izinden döndüğümde sorun yaşadığım bi kız vardı.. ben 12 de çıktığım için iş konusunda bana yrdım etmek istememişlerdi falan filann..
Allahım uyuz oluyorum görünceee üstelik aynı odadayız bide eski olduğu için herkesle anlamlı anlamsız şaka yapmaya çalışmalarrrr... Salata yaaatöbe töbeee
Neysem sıkıntımın bi sebebide şudur ki benım oğlan çoook yaramazzz hiç durmuyor. Görenler kız bu ne yaramz hiç durmuyo Allah sabır versin diyo üzülüyrum bende...sbah ile gelcem giyinemıyorum bacagıma yapışıyo bırakmıyo( ı ııııı diye bağrınıyooo.3 gundur aynı kotu giyiyorum:)) çocukla uğraşmaktan giysi görmüyo gözlerim....
Hergun eve gıdınce şunu bunu yapcam diyorum akşam bi bakıyorum çook yorulmuşum ama elle tutulur bi iş yapamamışımmm... Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.çocugu parka götüreyım diyrum yarım saati geçiyor çıkmamız ki park karşımızdaaaaonu giydiriyorum kendım ondan kaçarak giyiniyrum çunku bırakmıyo peşimiii:)))
kafasında tam iyileşip ama aynı yerden tekrarlayan morlukla koşturuyor..:)) saçları ter su içinde kalıyor.mümkün değil oturupta bi oyuncakla oynasın(( 7.aylıktan beri aynı kiloda zatenn....
2 tane topuklu bot almıştım..iş yerinde giyerım diye 1 aydır spor ayakkabıyla geliyorum
Hayat zor anlayacagınızzz..
Ev hanımı olmak istiyorummaylık 3 bin limitli kartım olsun....
Yada patron olayım sabah 11 de gideyim 12 de paydos edeyimmm
Yarın izin aldım eşimde alcak oğlanı bırakcaz alışveriş ve sinema keyfi yapcaz kısmetseee..aslında ben yarını oğluma ayırayım tum gun onunla olayım dedim ama sonra düşündüm kendımede vakit ayırmam gerek?? Haksızmıyımmm???
Alışveriş konusunda benim eşimde uyumludur sever bana ve kendine bişiler almayıı....
doğum günü için bende çok kararsızım nerde nasıl kimlerle yapacagım konusunda..ama yüksk ihtimal evde annane babanne teyzeler bide bi kaç arkadaşla yapıcaz....