canım iştahsızlık dönemseldir bide baksana çok hareketli maşallah Nasıl kilo alsın annesiyok canım benimki de öyle, az naz etse hiç oyun yapıyım falan yok, hemen süt hazırlayıp biberonu dayıyo biberon almaya başlamasa napıcaktık bilmiyorum. bugünlerde hiç iştahı yok. ne yapsam yemiyor, kilo da almıyor zaten
maşallah Mehmet Âkif'e yatağınızda alçak di mi bizde baza varda oğlum zaten emeklemiyo ama yürümeye başlasa bile bizim yataktan inemezben o yüzden 4 aylıkken sallanan ufak beşiği kullanmayı bıraktım. 6 aylıkkende korumalığı yükselttim, gerçi şuan bizim yatakta bizle yatıyor bunlara hiç gerek kalmadı yatağı duvara yanaştırdım ya duvar tarafında ya aramızda yatıyor. zaten artık uyanıkken yataktan düşmüyor, yatağın uzerine bırakıyorum camdan bakıyor, canı sıkılınca inip mutfağa yanıma geliyor. bi anda arkamda sessiz sessiz izlerken korkuyorum tabiii
ayy canım çok kötü yaa bizim beşikten de korktum artık yer yatağı şart oldu[video=youtube;pF9AnT-4coI]https://www.youtube.com/watch?v=pF9AnT-4coI[/video]
şöyle düşmüş heralde o bebek