2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
yok canım benimki de öyle, az naz etse hiç oyun yapıyım falan yok, hemen süt hazırlayıp biberonu dayıyo :KK53: biberon almaya başlamasa napıcaktık bilmiyorum. bugünlerde hiç iştahı yok. ne yapsam yemiyor, kilo da almıyor zaten :KK25:
canım iştahsızlık dönemseldir bide baksana çok hareketli maşallah Nasıl kilo alsın annesi

ben o yüzden 4 aylıkken sallanan ufak beşiği kullanmayı bıraktım. 6 aylıkkende korumalığı yükselttim, gerçi şuan bizim yatakta bizle yatıyor bunlara hiç gerek kalmadı :KK1: yatağı duvara yanaştırdım ya duvar tarafında ya aramızda yatıyor. zaten artık uyanıkken yataktan düşmüyor, yatağın uzerine bırakıyorum camdan bakıyor, canı sıkılınca inip mutfağa yanıma geliyor. :KK9: bi anda arkamda sessiz sessiz izlerken korkuyorum tabiii :KK33:
maşallah Mehmet Âkif'e :nazar::nazar: yatağınızda alçak di mi bizde baza varda oğlum zaten emeklemiyo ama yürümeye başlasa bile bizim yataktan inemez

[video=youtube;pF9AnT-4coI]https://www.youtube.com/watch?v=pF9AnT-4coI[/video]

şöyle düşmüş heralde o bebek :KK53:
ayy canım çok kötü yaa bizim beşikten de korktum artık yer yatağı şart oldu

............................................................

Son düzenleme:
canım iştahsızlık dönemseldir bide baksana çok hareketli maşallah Nasıl kilo alsın annesi

maşallah Mehmet Âkif'e :nazar::nazar: yatağınızda alçak di mi bizde baza varda oğlum zaten emeklemiyo ama yürümeye başlasa bile bizim yataktan inemez

ayy canım çok kötü yaa bizim beşikten de korktum artık yer yatağı şart oldu
kilosunu değil de yememesini takıyorum ya :18:
evet cok yuksek degil ayaktayken gogsune geliyo

oooof gerçekten çok sıkıcı günler:KK36: gezmeye eğlenmeye:KK33::KK35: sinemaya gitmeye alışverişe yani kısacası TATİLE İHTİYACIMIZ VAAAR:KK52:

[video=youtube;lWTejdhsyqE]http://www.youtube.com/watch?v=lWTejdhsyqE&feature=youtu.be[/video]

Kızlar duruşuma yollar gidişime hasta...

Son düzenleme:
Sagol repu teyzesi.. :) zaten ya kamyon soforu olcak ya da ramazan davulcusu.potansiyel var..

Bu arada benim egitimin onayi cikti carsamba ankaraya gidiyorum.hizli trenle gitcez utku beyle..insallah egitimi kabul ettime pisman olmam.. :)

Burcak tutku vave bituful ferda repu eylemsevcan fulya baltasar esra nerelerdesiniz kuzum... Sesimi duyan var mi...
Addddd..... Sen de... Nerdesin. :KK43:

Burcak tutku vave bituful ferda repu eylemsevcan fulya baltasar esra nerelerdesiniz kuzum... Sesimi duyan var mi...
Addddd..... Sen de... Nerdesin. :KK43:[/QUOTE
Elinde ben varim istersen cnm ama gecmisi okuyup hepinize cvp vermeyi bilemiyorum telden, bgn aylik rutin kontrolumuz vardi doktorumz 12-6 arasi emzrme dedi cok agliyo dedik o zmn 2 kalkisinin birinde emzir dedi uyku duzenini bu sekilde saglayabilirsn dedi acikcasi gozum yemiyo dun aksam yrm saat arayla kalkinca emzirmicem bu sefer dedim ama tekrr uyutmam 1 saati gecti daha cok yoruldum sbhta bole bi anlamsz ic sikintisiyla uyandim hernyse sizleri daha tam tanimadgm icin oyle kndimi anlatiyom arada terapi gibi geliyo burasi

Bu arada bzmkine alistrdk akmayan bsy oldugunda kasigi eline veriyoz kndi yiyor ama herseyi degl tabi muz koyuyoruz mesala daha hosuna gidiyo en buyuk eglencesi bu bu aralar yemeyi sevmeyen cocuklar icin denenebilir elinden beraber tutup kasigi,gerci binturlu sey denemisinzdr ama ben yazayim dedim bosken kayinvalidem bzde istda yasiyor bi hftaligina geldi artik biz dayanamiyoz gel brz bak dedik bzmkine 10 adam lazm herkesi bi saatte pert edio

Addddd..... Sen de... Nerdesin. :KK43:[/QUOTE
Elinde ben varim istersen cnm ama gecmisi okuyup hepinize cvp vermeyi bilemiyorum telden, bgn aylik rutin kontrolumuz vardi doktorumz 12-6 arasi emzrme dedi cok agliyo dedik o zmn 2 kalkisinin birinde emzir dedi uyku duzenini bu sekilde saglayabilirsn dedi acikcasi gozum yemiyo dun aksam yrm saat arayla kalkinca emzirmicem bu sefer dedim ama tekrr uyutmam 1 saati gecti daha cok yoruldum sbhta bole bi anlamsz ic sikintisiyla uyandim hernyse sizleri daha tam tanimadgm icin oyle kndimi anlatiyom arada terapi gibi geliyo burasi

Canim ac oldugundan mi emiyor, yoksa aliskanlik mi.. Sagip versen belki daha uzun sure uyur.
İcin neden sikildi.anlat sen, uzm psikilogumuz var bizim.. :) rahat olabilirsin sikma kendini.adin neydibu arada..

Bu arada bzmkine alistrdk akmayan bsy oldugunda kasigi eline veriyoz kndi yiyor ama herseyi degl tabi muz koyuyoruz mesala daha hosuna gidiyo en buyuk eglencesi bu bu aralar yemeyi sevmeyen cocuklar icin denenebilir elinden beraber tutup kasigi,gerci binturlu sey denemisinzdr ama ben yazayim dedim bosken kayinvalidem bzde istda yasiyor bi hftaligina geldi artik biz dayanamiyoz gel brz bak dedik bzmkine 10 adam lazm herkesi bi saatte pert edio

Masallah kuzuna 10 aylik mi oldu.. Pert ediyo derken cok mu hareketli yoksa huysuz mu..

X