Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnm onu dinleyınce içim bı fena oluo,ağlayasım fılan gelıo,üzülcek bişiler buluyor zıhnım,uzak duruyorum,korkuorum
piii farid farjad ağlatıyorsa başka isimler vereyim sizi dibe iteyim
Rucacım geçmiş olsun kuzuya öpüyorum inş. iyileşir hemen
Kimselet yok bu hayat cok bogucu,pufff
Bu sayf vaven polimik ihtiyacini karsilamio. Herkes cok sevgi dolu. Eksin lazim bizeDuydum ki başka topicler aciyomussun etme;
Başka kankeytolar bulup muhabbetin dibine vuracakmişsin gitme..
Yediin ictiin senin olsun burasi emzikli dolu. Nsptin anlatt ozel jayatima karisma die bik bik etme merak ettirme beniBugun oglumu bubasina biraktim vur patlasin cal oynasin eğlendim coh gözeldi ...tavsiye edilir atin babalarina gezin kızlar:86:
Yediin ictiin senin olsun burasi emzikli dolu. Nsptin anlatt ozel jayatima karisma die bik bik etme merak ettirme beni
gercekten çok zevkli oluyo ama artık ben aramızda da yatırmıycam çok korktum Allah korusun yavrularımızıSelerm geçmiş olsun canım ben de yaşadım aynısıni uyutmata çalışırken kendi yatağımda emzirmistim gözleri yarı kapalı uykulu halde yanıma yatirdim ondan önce ben dalmış gitmisim pat diye bi ses o zaman daha küçüktü ne ağladı anlatamam ben de bi o kadar korkmustum bi daha küpe oldy bana yanıma hic almıyorum sadece eşimle aramiza yatiriyoruz tek basima yatarken yanım boş oluyo aramızda yatınca da pek keyifli oluyo beee
Öyle gercekten Allah korusun yoksa neler neler olabilir bi daha olmaz insallahSelerm çok geçmiş olsun korkma melekler koruyor gerçekten onları geçen hafta da benim kuzu düştü bizim yataktan aklım çıktı bizim baza var birde biraz daha yüksek ders oldu 1 sn bile koymamak gerekiyomuş ışık hızıyla dönüyor yumurcaklar üzülme olur böyle kazalar hepimiz düşe kalka büyümüşüzdür
Ben de seni öpüyorum iyi eğlen bol bol hasret gidermerhaba canlarım....
sizleri çok özledim ama bir türlü fırsat bulamıyorum salı günü evimdeyim inşallah,
öpüldünüz
çok sağol canım ya bizimkide emeklemiyo buna rağmen yatağın başından ayak kısmına kadar yorganın üstüne çıkıp nasıl gitti ya da ben nasıl farketmedim hiç bilmiyorumRuzacim gecmis olsun. Peditus atese mi veriliyo. Ben hic almadim onu.
Selerm ya cok kotu oluyo insan dusunce. Ben de benimkini dusurdum oyle. Uyuyoduk. Sabah once pat diye bi ses sonra aglama ile uyandim. Gecmus olsun uzme kendini.
Benim cocuk on aylik olmadi daha ama bikac gun var. Hala emeklemiyo. Ama siraliyo. Bakalim napcak. Herkesinki emekliyo mu.
yanına iki yastık üstüste koyuyodum zaten yastığı ittirmiş ittirmiş düşüremeyince ayak kısmına kadar galiba sürünmüş? Öyle düşmüş aman sizde dikkatli olun biraz daha uğraşsa yastığı da düşürecekmişArada bnmde yanimda yatrdgm oldu oglumu ama yapnina yastik koydum yastikla bnm aramda yatmis oldu yani allhtn smdiye kdr bsy olmadi dikkatli olmk lazm yinede tutunup kalkiyo surekli bi kere koltukta siralarken kayip sirtustu yere carpti kafasi,cok korkuyo insan allh korusun yavrularimizi kazalardn uzak tutsn onlari
ne sayfası ne değişikliği ya burayı bırakmıyon di mi gitme ne oluryeni bir sayfa açıyorüm hayata yeniden başlicim taşınınca adresi bildirim. her türlü polemiğe eskiye yeniye açığım :86: zalim kader bakalım ağlarını bu sefer nasıl örecek
çok sağol canım yaSelerm çok geçmiş olsun insan ilk düşmelerde çok fena korkuyo bide morarmış yazık ben epeydir yerde yatırıyorum ordan bile çıkmaı başarıyo ama bebek bunlar düşe kalka büyücek ben şimdi hafif düşmelerde gülüyorum kalk hadi nolcak diye bırakıyorum kendi bi iki mızırdanıp kalkıp yoluna devam ediyo
Eki Görüntüle 863943
nilmoon hoşgeldin bebeğinede maşallah ne güzel iştahlı ve boğumlu bebeklere bayılıyorum