2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
1 saat oyun oynadiktn sonra tekrr uyutma cabalarina basladik hic niyeti yok gibi hala ustelik bgn bi kere uyumasina ragmen bu saat olmus nasl uyumz bu cocuklar anlamiyorum ya besiginde tutunup kalkmaya calisiyo emmiyoda artik son yrm saatr uyusun diye kac kere emzrdm belli degl kusacak sutten artik

Selam canlarim..
Dun cook uykusuz bir gece gecirdik.grip ogluma da gecti maalesef.. :KK43: 12 de ben yattim o uyandi.gece uce kadar ayagimda salladim.burnu tikandi yine.serum siktim en son 3,5 tu mama yedi, atesi cikacak gibiydi, cok gerindi.yarim olcek peditus verdim.uyku tulumunu da cikardim.sonra biraz rahatladi uyudu.tulum hic terletmedi ama cok memnun kaldim.ates riskinden giydirmeye korktum iyilessin giydiririm. Bugun butun gun mizmizdi.Allahtan burnu akmaya basladi da acmaya ugrasmiyoruz.off cocuklar hasta olmasin ne olur.. :KK43:
Gunduz esimle is yaptik yine..:) o supurdu ben toz aldim o sildi.. :) masallah kocama ya.. Cok gelisme var... :)

Cok kalin degil canim.ici de giyili ondan oyle duruyor.tesekkurler teyzesi..

Bitufl cok guldum yine sana...

Oy masallah..daha iyi olacaklarinsallah...:))

Benimki bir defa acik kalinca okumustu.kizdim, o da son oldu..:))

gecmış olsun cnm yaa.. bu kış böle hastalıklarla gecıcek heralde:KK43:

1 saat oyun oynadiktn sonra tekrr uyutma cabalarina basladik hic niyeti yok gibi hala ustelik bgn bi kere uyumasina ragmen bu saat olmus nasl uyumz bu cocuklar anlamiyorum ya besiginde tutunup kalkmaya calisiyo emmiyoda artik son yrm saatr uyusun diye kac kere emzrdm belli degl kusacak sutten artik

Keyfi de yerindeyse maalesef yapacak pek bir şey yok canım :KK50:. Uyandığında oyun oynamazsan kızıyor mu, karanlık odada dursan, çok uyaran olmazsa iyice açılmazsa belki daha kolay dalar diye diyorum.

Selam canlarim..
Dun cook uykusuz bir gece gecirdik.grip ogluma da gecti maalesef.. :KK43: 12 de ben yattim o uyandi.gece uce kadar ayagimda salladim.burnu tikandi yine.serum siktim en son 3,5 tu mama yedi, atesi cikacak gibiydi, cok gerindi.yarim olcek peditus verdim.uyku tulumunu da cikardim.sonra biraz rahatladi uyudu.tulum hic terletmedi ama cok memnun kaldim.ates riskinden giydirmeye korktum iyilessin giydiririm. Bugun butun gun mizmizdi.Allahtan burnu akmaya basladi da acmaya ugrasmiyoruz.off cocuklar hasta olmasin ne olur.. :KK43:
Gunduz esimle is yaptik yine..:) o supurdu ben toz aldim o sildi.. :) masallah kocama ya.. Cok gelisme var... :)

çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır
terletmemesine çok sevindim umarım lcw de bulurum yarın hemen alayım

Bu ara Farid Farjad'ın adını çok duyuyordum, Youtube'dan bir açıp bakayım dedim. Off fenaymış fena!!! Aç dinle sürün :KK43:

bnm onu dinleyınce içim bı fena oluo,ağlayasım fılan gelıo,üzülcek bişiler buluyor zıhnım,uzak duruyorum,korkuorum:KK50::KK50:

bnm onu dinleyınce içim bı fena oluo,ağlayasım fılan gelıo,üzülcek bişiler buluyor zıhnım,uzak duruyorum,korkuorum:KK50::KK50:

Sorma, bizimkinin fotolarına bakıyordum, bu büyüyüp evlenince ben nasıl görmeden durucam diye ağlamaya başladım :KK52: İlk anda şok etkisi yapıyor da yavaş yavaş alışıyorsun galiba :44:

Iyi geceler ve iyi pazarlar diyim artik saat 1.30.:86:

Ruzacim gecmis olsun 7 defa hasta olmasi normalmis 1 kis boyunca bebislerimizin, biz limiti doldurcaz heralde..Bizim burnumuz hep tikali sadece agzindan nefes Aliyo bi care bulamadim bu ise..aspirede yapiyorum bisey yok ama tikali,doktor normal diyo..

1 haftadir zor uyuyoruz bugun 11.30 u buldu herkesin bi ortak problemide bu heralde..

Ferdam hic sasirmadim öyle dusunmene, daha cucugun yatağıni ayiramadin:KK53: hakket nasil ayrilcaz ya..off cok cekiyorum bu gelinden şimdiden cok dertliyim:86:

Esen kalin memitolariniza dikkat edin:92::103:

Son düzenleme:
Sorma, bizimkinin fotolarına bakıyordum, bu büyüyüp evlenince ben nasıl görmeden durucam diye ağlamaya başladım :KK52: İlk anda şok etkisi yapıyor da yavaş yavaş alışıyorsun galiba :44:
Bizim oturduğumuz ilçenin bazı kesimlerinde soba yanıyor evlerde havada bir is kokusu birden düşündüm bu doğalgaz denen mucize ne zaman biter diye eşime sordum birden panikle karışık hüzün kapladı içimi çocuklarım torunlarım neyle ısınacak o yıllarda ne yiyecek ne içecek vs şeyler düşünmeye başladım yani gelini askerliği vs atladım direkt oğlumun konforunu dert ettim kendime hey allahım
Selam canlarim..

Ruzacım çok geçmiş olsun üzüldüm :KK43: çabucak atlatır inşallah bizde misafirlikteydik bugün misafirin oğlu hastaydı :) acıdım çocuğa dakka başı hapşuruyor burnunu çekiyordu tahriş oldu bırnu silmekten yavrucağın gidip gelip de erdeme bakıyordu hatta bir kere elini erdemin eline sürdü aklım çıktı bişey diyemedim :KK43: annesi uzaktan bebeğe yaklaşma diyordu ama çocuk işte anlamaz sinir oldum kadına da inşallah bulaşmaz bize zaten iştahsız 5.6. Dişler geliyo heralde huysuz bide hastalanırsa yandım dün gece nerdeyse hiç uyumadık ayağımdsn koyar koymaz uyandı babası denedi olmadı sabahı zor ettik :KK43:

Keyfi de yerindeyse maalesef yapacak pek bir şey yok canım :KK50:. Uyandığında oyun oynamazsan kızıyor mu, karanlık odada dursan, çok uyaran olmazsa iyice açılmazsa belki daha kolay dalar diye diyorum.
Yok cnm keyfi yerinde sukurde o odada durup tekrr uyumasi icin saglm aglmasi lazm denedim daha once ama artik pes ettim babamiz aglamaya dayanamayip gelip aliyo zaten bzmkide ogrendi gelip alincagini uyur mu hic sipa

Selam canlarim..

Ruza gecmis olsun oglun bzmki gibi toplu herseyi yiyo gozukuo ben bzmkinin cok fazla hasta olmamasini(maasallh diyim)yemesine bagliyodum ama onunla alakali deglmis demk ki bide su ayaginin altina viks surmk iyi geliyomus diye okudum biyerlerde ama bzmkiler icin erkn mi acaba doktora sormk lazm tabi cok kucukler daha

iyi hafta sonlarıııı
umarım herşey yolundadır hayatınızdaaa...
biz artık 10 aylık olduk sayılır ama hala diş yok bu ne biçim iş yaaa
bizim oğlan diş çıkartmıcakmı aceppp

Eylemcim bizde de diş yok bi belirti kızarıklık tümseklik beyazlama hiç yok bizim dişlerin çıkmaya hiç niyeti yok
Bu sabah oğlum bizim yataktan düştü etrafı çele cevre çevriliydi emeklemiyoda nasıl yaptı da düştü anlamadım ama 60-70 cm sen kafa üstü düştü göz çevresi morardı yarım saat ağlamıştır çok korktum hala da korkuyorum bi daha bizim yatağa yatırmıycam yatıran arkadaşlar sizlerde aman dikkat edin hiç olmadı yere bi yatak atıcam orda yatsın okadar korktum Allah yavrularımızı korusun
bide bizim bakıcı yarın gelemiycekmiş işten izin aldım yarın evdeyim ama böyle durumlarda oğluşu bırakabileceğim biri olsa çok iyi olurdu burada tanıdığım herkes çalışıyo keşke yakınlarda bi akrabam falan olsaydı:))

Selerm geçmiş olsun canım ben de yaşadım aynısıni uyutmata çalışırken kendi yatağımda emzirmistim gözleri yarı kapalı uykulu halde yanıma yatirdim ondan önce ben dalmış gitmisim pat diye bi ses o zaman daha küçüktü ne ağladı anlatamam ben de bi o kadar korkmustum bi daha küpe oldy bana yanıma hic almıyorum sadece eşimle aramiza yatiriyoruz tek basima yatarken yanım boş oluyo aramızda yatınca da pek keyifli oluyo beee

Selerm çok geçmiş olsun korkma melekler koruyor gerçekten onları geçen hafta da benim kuzu düştü bizim yataktan aklım çıktı bizim baza var birde biraz daha yüksek :KK43: ders oldu 1 sn bile koymamak gerekiyomuş ışık hızıyla dönüyor yumurcaklar üzülme olur böyle kazalar hepimiz düşe kalka büyümüşüzdür

merhaba canlarım....
sizleri çok özledim ama bir türlü fırsat bulamıyorum salı günü evimdeyim inşallah,
öpüldünüz:KK54:

Ruzacim gecmis olsun. Peditus atese mi veriliyo. Ben hic almadim onu.

Selerm ya cok kotu oluyo insan dusunce. Ben de benimkini dusurdum oyle. Uyuyoduk. Sabah once pat diye bi ses sonra aglama ile uyandim. Gecmus olsun uzme kendini.
Benim cocuk on aylik olmadi daha ama bikac gun var. Hala emeklemiyo. Ama siraliyo. Bakalim napcak. Herkesinki emekliyo mu.

Arada bnmde yanimda yatrdgm oldu oglumu ama yanina yastik koydum yastikla bnm aramda yatmis oldu yani allhtn smdiye kdr bsy olmadi dikkatli olmk lazm yinede tutunup kalkiyo surekli bi kere koltukta siralarken kayip sirtustu yere carpti kafasi,cok korkuyo insan allh korusun yavrularimizi kazalardn uzak tutsn onlari

Ruzacim gecmis olsun. Peditus atese mi veriliyo. Ben hic almadim onu.

Selerm ya cok kotu oluyo insan dusunce. Ben de benimkini dusurdum oyle. Uyuyoduk. Sabah once pat diye bi ses sonra aglama ile uyandim. Gecmus olsun uzme kendini.
Benim cocuk on aylik olmadi daha ama bikac gun var. Hala emeklemiyo. Ama siraliyo. Bakalim napcak. Herkesinki emekliyo mu.

Bizmkide emekliyo emeklese brz kndikndine oyalanir enerjisini atar diye dusunuyom ama yok acaba bu saatten sonra emekler mi yoksa direk yurucekler mi acaba

X