bu arada bende yüzmeye başlamayı düşünüyorum, doktorlar havuzu önermiyorlar genelde oda temiz olup olmadıgına dikkat edin diyorlar yoksa yüzmeyi cok öneriyorlar özellikle normal dogum için. Deniz için sakıncalı bişi söyleyen duymadım.
Bence Temiz deniz olduğu sürece sorun olmaz biz ptesi Heybeliada'ya gittik çok temizdi çok eğlendik tekrar gidicem insgünaydın yeni annişler ve bebişler ,ya kızlar kaç gündür kafam karıştı tatile gidicez yüzmeye ama çevremdeki insanlar hayır falan diyorlar sizce tehlikelimi ben daha denize giremedim :)
günaydın kızlar
ay gecelere kadar sohbetmi edionuz siz? pesss ben saat 10 dedimi uyuyom hemen uykum geliyor, bravo ayakta kalana valla.
günaydın yeni annişler ve bebişler ,ya kızlar kaç gündür kafam karıştı tatile gidicez yüzmeye ama çevremdeki insanlar hayır falan diyorlar sizce tehlikelimi ben daha denize giremedim :)
günaydın kızlar
ay gecelere kadar sohbetmi edionuz siz? pesss ben saat 10 dedimi uyuyom hemen uykum geliyor, bravo ayakta kalana valla.
günaydın canım :) doktorun ne diosa onu yap bence mıllete kulak verme :)
günaydın cnaım ısten gelınce 3 saat uyu sonra 11-12 ye kadar ayaktasın sonra hhop sabaha kadar 7 saat daha uyu nası ama
günaydın yeni annişler ve bebişler ,ya kızlar kaç gündür kafam karıştı tatile gidicez yüzmeye ama çevremdeki insanlar hayır falan diyorlar sizce tehlikelimi ben daha denize giremedim :)
ay alemsiniz işten gelince yemek bulasık işiniz yok anlaşılan. yok anacım erken yatmayı seviyorum ben nedense tavuk gibi herkesler ayaktayken uyumak cok hosuma gidiyor :)
evet haftayı bugün yarılıyoruz kaldı 2 gün tatile
gunaydın kızlarr
ben de temmuz ortası gibi gidicem tatile. kızımda 7 aylıkken yuzmustum bi sakıncası yok yani
kızıma cis egitimi vermeye calısıyoruz. cok cok zormusbide ben calısıyorum
gunaydın kızlarr
ben de temmuz ortası gibi gidicem tatile. kızımda 7 aylıkken yuzmustum bi sakıncası yok yani
kızıma cis egitimi vermeye calısıyoruz. cok cok zormusbide ben calısıyorum
kızlar,
kızlarınız kac yasınca tuvalet egitimi vermeye calsıyorsunuz. benim oglanında vakti geldimi acaba bilemiyorum? aslında yaz ideal bu iş için dimi.
valla canım benım mıdem bualnıyo mutfagın onunden dahı gecemıyorum yemek bulaısk ısını eşim hallediyo :) :)
annem kızkarfdeısm sağoslunalr haftaad bi gelip temzılık yapıyoalr yemek yoksa yemek yapıyoalr Allah razı olsun
ben de haftasonu çamaşlır yıkayıp ütü yapıyorum o kadar bi de uzanıp ara ara uyyorum uyanınca kıtap okuyorum böyle :)
benimde kızım aynı durumda napcaz bilmiyorum inatla direniyor yaparken farkediyorum ama tuvalete gelmek istemiyor
kızlar,
kızlarınız kac yasınca tuvalet egitimi vermeye calsıyorsunuz. benim oglanında vakti geldimi acaba bilemiyorum? aslında yaz ideal bu iş için dimi.
Allah yardımcın olsun canım
oğlum kolay alıştı ama kakada sorun yaşadık bir dönem:
kabız olduğu için yapmıcam anne dedi yapmadıkça dahada sertleşti sancı yaptı vs derken atlattık
darısı sizin başınıza
ayyy nasıl imreniyorum annesine yakın oturanlara...
merhaba arkadaşlar benim kasıklarımda değil de tam ortada bebeşin olduğu yerde ara ara ağrı oluyo normal midir sizce bu? yaşayan var mı benden başka?
4.gun olacak bugun..sadece 1 kere yaptı klozete. lazımlıga da oturmak istemiyo. iyice inada bindirdi
benim kız ekim 2009 dogumlu. yani 32 aylık. gec bile kaldık
bizimkinin alısmaya niyeti yok.. dun hic kaka yapmadı tutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?