ay-se gözünü sevem ver şu randevuyu bağa
al cnaım heme ıptal edıyorum
jinekolojı 2 polk 22 hazian
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay-se gözünü sevem ver şu randevuyu bağa
al cnaım heme ıptal edıyorum
jinekolojı 2 polk 22 hazian
KiZlar ii haber ikili test sonucum ii çıkmış hiç bir sorun yokmuş allah ima şükürler olsun :))
kızlar bu geniz akıntısı beni mahfediyo sizde de var mı? daha beter bulandırıyo midemi
tamam hallettim allah razı olsun
kızlar bileniniz varsa nolur bu vapur yolculuğu bebişe zara verirmi çok sallıyomu vapur şimdi tatile vapurla gitmemiz lazım
eğer düşük gibi bi tehlike yoksa bişey olmaz inşallah.ben cuma günü 16 saat otobüs yolculuğu yaptım annemlere gelirken.allah ın izniyle bişey olmadı.
kızlar doktoru cinsiyet tahmininde bulunan olmadımı hiç.oğlumda 11+3 te yüzde seksen erkek demişti.haftaya ense ölçümü için gidicem.12 haftalık olcak.tahminde bulunur belki cinsiyet için.
canım düşük tehlikesi yok çok şükür ama ben henüz 9 haftalığım sen otobüs yolculuğunu 11 haftalıkken yapmışsın...cinsiyet işini hiç sorma meraktan kudurcam niyeysese ya elimde değil napıyım merak ediyorum.....ama 12. haftada öğrenen çok bildiğim insanlar var gösterirse bence öğrenirsin ama herkes için geçerli olmayabiliyo işte
maşallah size. bizde aynı şeyleri yaşadık yavaş yavaş alışıyorsun ikiz bebek fikrine . yalnız olmadığıma sevindim gurupta :) çoğul gebelik riskli gebelik kategorisinde değerlendiriliyor zaten. ama endişelenecek birşey yok sadece kendine daha çok dikkat etmen lazım bol bol ayaklarını uzatıp istirahat etmek gerekiyor . progestan verdi mi doktorun peki birde kaçıncı haftada bebişler
merhaba arkadaşlar umaım hepiniz iyisinizdir meleklerinizde keyiflidir :))
ayşecim çok geçmişş olsun verilmiş sadakan varmış canım Allaha emanet olun inşallah meleğinle birlikte yatak odanı aşağıya taşımaya karar vermekle iyi etmişsin canım ilerisi içinde rahat olur ..
demetçiğim canım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım üzülmemeye çalış bende geçen aylarda aralık anneleri grubundaydım tam ümidimi yitirmek üzereydimki yeniden hamileyim ve sadece 1 ay farklan ben senin kısacık bir zaman sonra arkamıza takılacağına eminim canım Allah gönlüne göre versin inşallah ..
kızlar ne oluyor burda bakalım:)))
slm annişleeerrrr... nasılsınız bebelerimiz nasıl??? biz çok iyiz şükür yarın 10.haftamıza adım atıyoruz çok heyecanlıyım dr a gittiğimde inş. bende görücem bebişimin hareketlerini... kızlar mide bulantısı çekip de 9-10.haftalarda azalan varmı?? bende hala devam ediyo ama çok rahatsız edici diil geçecek sanırım inş. bu başka bişeyi işaret etiyodur.ne bileyim allah korusun kalbi filan dursa bi işaret olurdu dimi
facede grupmu açıyosunuz? beni de unutmayın heeeeeeee....
bacular dün köprü bakımları bizi perişan etti
öğlen de yürümüştüm yorulmuşum galiba bir gittim wc ye akşam üstü 16.00 gibi lekelenmem olmuş tabii panik yaptım dr u aradım ama onun bana geri dönmesi 2 saati buldu lekelenmeden ziyade bel ağrın sorun dedi 1 saat yat geçmezse ağrın ya da kanama olursa acile gel aksi halde sabah bana gelin dedi, neyse dediklerini yaptım gece yarısı karnıma bir sancı girdi soğğuk soğuk terledim ama panik yapmadım uyudum sabah korka korka gittik dr çok şükür bebek iyi kese falan normal 9+6 dedi gelişimi de iyiymiş ama sen kendini yoruyorsun galiba ondan oluyor dedi 10 gün dinlendirelim seni dedi, valla sevindim... denize girmek yürümek yasak bir daha olursa kullanırım diye progestan verdi,şimdi dinleniyorum ...
dua edin bize kızlar...