songül 7-8 haftalık usg kagıdın varsa cinsiyet tahmini yapabiliriz
bu forumda görmüştüm bebek kesenin sagına yakınsa kız,soluna yakında erkek oluyormuş.bayada tutan olmuş okudugum kadarıyla
Dikkat et canım,korumalıklara tutunarak in gerekirse:)
İlk hamileliğimde bende belediye merdivenlerinde ayağımı incitmiştim,annem yanımdaydı allahtan yoksa yerdeydimD
bende annemi çağırdım yarın gel yardım et diye.dediğin gibi camlar açık evler toz oluyor.balkonlar bile rüzgardan batmış
doğuma kadar idare edicez canım.yarı temiz yarı pis geçinip gidicezD
doğumdan sonra zaten ev işine yetişemicemiz için alıştırma olmuş olur bize
oğlun kaç yaşındaydı?birde kardeş istemiş olsa bile bebek gelince var olan bir düzen değişeceği için ilk günler biraz zorlanabilirsiniz
inş..bunuda kolay atlatırız.....
bunu hiç bilmiyodum akşam eve gidince bakıyım ben bir ben de bütün erkek kız hurafelerini okumaya başladım meraktan basenimde hafif büyüdü gibi acaba kızımıı olucak diyee düşünmeye başladım
o hurafelere hiç inanmıyorum.bence sende cok takılma.
Son adet tarihin , adet döngün ve hamile kaldıgın tarihi yada ilişki günlerini yazarsan tahminde bulunabilirim :)
var canım :) dünki ult resmı 9+5
o bebısın üstündekı yuvarlakımsı sey kolu ayakalrı d abellı oluyo görebilene :)
Eki Görüntüle 447412
Eki Görüntüle 447412
maşallahh
tam 9 haftalık resim lazımdı.inşallah gönlündeki ve saglıklısı hayırlısı olur bebegin
maşallah yaa ben cumartesi günü gidiyim alıyım görntüyü atıcam sanaa
aysecim eger seninki erkekse benimkide erkektir kız. aynı pozisyondaydı cünkü :) hadi bakalım
evet istanbuldayım anadolu yakasındayım bende şimdi bi yer daha buldum istanbul laboratuvar diye aynı gün ultrasyon resmin var 2 li test 55 lira kendi doktorunda yaptırıp götürebiliyorsun sanırım ben öyle yapıcam İletişim - İstanbul Laboratuvarları – Akredite Klinik Laboratuvar – 444 7522 ( LAB )
canım bende anadolu yakasındayım doktorumdan çok memnunum başlangıçtaki tahlilleri 250 liraya yapınca hastanem, tereddüt ettim biraz pahalı geldi şimdi aradım ikiliyi sordum 42 muayene + 52 ikili test dediler bunada şükür bari kendi dr um baksın orda yaptırmayı düşünüyorum.
birde tahlillerde çıkan küçükken kızamıkçık olmadığım için dikkat etmem gerekiyormuş varmı sizde de böyle bişey ilk defa duydum.kan değerlerim çok düşük günde 2 tane gyno ferro sanol verdi aç karna.
Eki Görüntüle 447412
canım benımkı yalnızca bir tavsıye ama ikili test ultrason incelemesi ve 23-25 haftalarda yapılan
2. düzey ayrıntılı ultrason incelemesi eger ki farklı doktorlara yaptırılırsa iyi olur farklı bi gözün görmesi
en güzelidir...doktorunun normalde göremeyecegı şeylerı görürü belkı cunku ultrason demek aynı zamanda tecrube ve gözlemleme işi.
dün ben bekelrken ıcerıde 23 haftalık bı kaıdn vardı dr kadına bebegın kalbi delik doğana kadar kapanadabilir ama
farklı bi dktora veya mumkunse perinatologa gozukup ayrtınılı yaptırmasını tavsıye etti...emın olabılmek ıcın
daha öncekı gebelıgımde de doktorum söylemsıtı böyle ayrıntılı testelrm ıcın farklı bı doktorun görmesı daha iyi yoksa
ultrasonda bizde alırız ense kalınlıgı sıkıntı değil demişti....ikili testı ben devleytte yaptırıcam inşallah o gunelr gelırse 23-25.
haftaalrda da daha oncekı gebelgıımde gıttıgım kk dan arkadasın tavsıye ettiği bi hastane var 29 maysı hast.
perinatolojı bolumu var orada 60 tl ye yaptırmıstım tabii 2010 yılıydı ucret değişmiş olabilir ama çok memnun kalmsıtım
ve adam yarım saat bebegı ınceleyıp bızede göstermsıtı eşimle beraber izlemıstık çok güzel bişeydı....istanbullulara tavsıye ederım...
Slm kızlar nasılsınız bakalım
Önceki sayfaları okuyodum yeni bitti.Genelde 2li 3lü testler ve cinsiyet konuşulmuş.Hani ben cumartesi gitmiştim ya enson Dr a sordum cinsiyet için dur daha ne bu acele dedi güldü acele deilde belli oluomu die sordum dedim.Dr cincel organını bile tamamen 16.hafta sonunda tamamlamış olur dedi.En sağlıklısı o zaman söylenmesi dedi.Bide 2 li 3 lü testi sordum ne zaman yapılacak yada yapılması şartmı filan die kesinlikle isticem dedi ama 2li 3 lü deil sadece 4 lü test yapıcaz dedi.Ben ilk defa duydum 4lü testi biraz öncede araştırdım biraz daha detaylı bir testmiş diğerlerine göre ama yine riski belirtiyomuş...Hayırlısı olsun artık....
maşallah bebişine ne güzel gelişiyor. ben 9+2 de görmüştüm en son ellerini seçmiştim ama ayaklarını seçemedim kasık ağrısı için gittiiğimden sağlığına takılmıştı aklım hareketleri başlamış deyince içim rahatlamıştı. yazamadım daha önce merdivenlerden allah bakmış. ikinizinde iyi olmanıza sevindim. aklınızda bulunsun ayetel kürsü, felak, nası devamlı okuyun nazara karşı.
ayşecim çok teşekkür ederim bu konuda pek bi bilgim yok açıkçası ne yapıldığına dair ama anladığım kadarıyla ultrasondaki ölçümlerde tecrübenin önemli olduğunu vurguluyorsun canım bir dr arkadaşımız cerrahpaşada bir prof bize yardım edebileceğini söylemişti bu seçeneği düşünüyorum şimdide. sizce ikiliyi cerrrahpaşada üçlü yü kendi dr umda mı yaptırayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?