- 3 Aralık 2010
- 1.333
- 168
- 373
canım ben ıste cumartesı gıtmıstım kontrole cumartesı ayakları oynamıyodu dr ellerını oynatabılıyo dmeıstı
dün merdıvenden dusunce gittim mecbur :) dun gıttıgımde yanı 2 gun sonra baktık ayakları da oynatıyo
kanama alanı da kuculmus dedi dr baksana ıkı gunde ne kadar ilerlemıs dedi
canım 1 gun dahı değiştiriyo demekkı doktorum bebekle oynamayı sevıyo galiba kaç değişik açıdan gösterdi
böle dursun izle bak dedi izledik...kızkardeısmde vardı yanımda eve gıttım bebegın taklidini yaptım eşime eheeeheh
evden cıkarken okuyorum canım hep ama evden cıkmadan dustum evın ıcındekı merdıvenden yatak odam ust katta da
artık olmadı alt kata tasıycaz mecbur :) canım bir dahakı kontrole kocaman olucakalr ınsallahh ıyıce bebege benzıcekelr :)
Allah ım sağlıkla büyümelerini nasib etsınn hepsinin Aminnn
ne güzel güzelce izlemişsin bebeğini benimde kendi doktorum anlatıyor diğeri kendi bakıyor sorarsam gösteriyor. kendi doktorum uzak mesafede olduğundan devlet hastanesine de gidiyorum ne olur olmaz diye şimdilik iyi gidiyor ya ezanlar hürmetine inş. hep böyle devam eder sağlıkla kucağımıza alıp büyütürüz bebişlerimizi.
bencede siz taşıyın odanızı son zamana doğru ağırlaşacaksın zaten allah korusun şimdiden alın tedbirinizi.