canım çok tesekkur ederımmm evet atlattık bunu da şükürler olsun hoş neredeyse hastaneden cıkarken tekrar düşüyodum
merdıvenden kardesım tutttu eşim gelsınde bi okusun beni... :) amınnn canımmm ınsallah ınsallahh :)
Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı kalp atışı için atıyodu pıtpıt maşallah:) sonra bi baktı doktor bi tane daha onun da kalbi atıyor:) çok sürpriz oldu bize tek yumurta ikizi düşünüyor doktor riskli gebelikmiş inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi:) dualarınızı bekliyoruz üçümüz:) hala çok şaşkınım..
kızlar bugün ilk dr kontrolüme gittim bebeğim sata göre 7+5 ultrasonda 7+2 çıktı herşeyin gayet yolunda olduğunu söyledi dr hanım çok nazik tatlı sevecen biriydi çok hoşlandım..ama bana kalp atışlarını dinletmedi yalnızca görüntüde bebişimin kalbini ve gösterdi atışları duymadım ama gördüm... prensip olarak yanlızca belli periyodlarda kalp atışı dinlettiğini fazlasının zararlı olduğunu düşündüğünü belirtti böyle birşeye rastlayanınız oldumu...ERDEM HAST.bileniniz varmı oraya gittim aman ne bilim sanki hast.pek içime sinmedimi nedir aslında kızımıda oraya götürüyorum pek bi memnundum şimdiye kadar ama acaba kalp atışlarını duymadım diyemi huylandım gebeliktenmidir nedir. değiştirsemmi gebelik takibi için hast.offf çok kararsızım...
selam kızlar ,
çay içmek pek iyi değilmiş günde en fazla 2 fincan diye okudum hem demir oranını azaltıyormuş hem içinde bilinmeyen başka maddeler sebepmiş ..ama iş yerinde gel de içme ...şimdi ben günde 2 bardak içiyorum fincandan daha küçük miktar ama yinede içime sinmiyor ,
sizin durumlar nasıl çok ta canım çekiyor yaa ...
ne büyük sürpriz :) maşallah...inşallah sağlıcakla alın kucağınıza..Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı kalp atışı için atıyodu pıtpıt maşallah:) sonra bi baktı doktor bi tane daha onun da kalbi atıyor:) çok sürpriz oldu bize tek yumurta ikizi düşünüyor doktor riskli gebelikmiş inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi:) dualarınızı bekliyoruz üçümüz:) hala çok şaşkınım..
Canım, aynen benim doktorum da 6 haftalıkken kalp atışlarını sadece gösterdi, dinletmedi ve bu aşamada sesi duymak için fazladan dalga göndermesi gerektiğini ve bunun da gereksiz olduğunu (zararlı olabileceğini) söyledi. Görmek yeterli dedi. Bu arada eşim de başka bir alandan da olsa doktor ve o da bana en başından beri aynı şeyi söylüyordu zaten. Ve doktorumuza da çok güveniyoruz, içimiz çok rahc
cevabın için teşekkürler canım...
Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı kalp atışı için atıyodu pıtpıt maşallah:) sonra bi baktı doktor bi tane daha onun da kalbi atıyor:) çok sürpriz oldu bize tek yumurta ikizi düşünüyor doktor riskli gebelikmiş inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi:) dualarınızı bekliyoruz üçümüz:) hala çok şaşkınım..
Selam Hanımlar bir ocak ayı annesi olarak inşallah beni aranıza alır mısınız ?
Birşey sormak istiyorum size, yatış şekli bebegin başını döndürür mü acaba ,ben devamlı dönen bir insanım zarar veriyor muyumdur bebegime?:26::26:
bi sakıncası olacagını sanmıyorum. ben motor yolculugu da yaptım vapurda
Hoşgeldin.Hayırlı olsun bebegin.
ilk 3 ay yatış pozisyonu bebege zarar vermez diye biliyorum.sonraki aylardada sola yatış tercih edilmeli.
sevgili ayşe öncelikle çoooook geçmiş olsun ben size özel msj atamıyorum burdan bilgilerimi gönderiyorum yaş 34 kg 58 BDT08 ocak 2013 cinsiyeti ? ismi ? yaşadığım şehir izmit umarım listeye eklenebilirim bugün baya bi uğraştım :)
..
Kızlar birde hamilelerin kiraz sapı suyu içmesinde bir sakınca var mı?
İdrar yollarımda sıkıntı olduğu için o iyi geliyor da. Size de bir sorayım dedim.
Ayşe çok geçmiş olsun...sonra okudum iyiymişsiniz çok sevindim canım:)) Allah korusun bebişini de seni de:)
Demet35 ve yaramazpisi sizin üzüntünüzü inanın bende hissettim.Okuduklarımdan farkettimki siz çok güzel insanlarsınız. Böyle güzel insanların harika anneler olacağını biliyorum:) o yüzden Allah en kısa zamanda bebeklerinize kavuştursun sizi. Tüm kalbimle diliyorum bunu....
Kızlar bizim yarın kontrolümüz var bakalım ne durumdayız? İnşallah her şey yolundadır da burdan size yazarım:)))
kızlarr merhaba
bebeğini kaybeden arkadaşlara çok çok üzüldüm Allahım bidaha yaşatmasın en kısa zamanda kollarınızı doldursun inşallahh..
ayşecm çok çok geçmiş olsun çok dikkat et olurmu kendine buarada kanama alanının küçülmesine ayrıca çok çok sevindimm :)) benimde büyük gün cumartesi inşallah sağlıklı sıhatli büyüyodur kuzummm :))
ayyy ayşem okudum yazdıklarını bide üstüne bu ne oluyor kuzum sana allah görünmez kazalardan korusun çok çok geçmiş olsun...
kızlar bugün ilk dr kontrolüme gittim bebeğim sata göre 7+5 ultrasonda 7+2 çıktı herşeyin gayet yolunda olduğunu söyledi dr hanım çok nazik tatlı sevecen biriydi çok hoşlandım..ama bana kalp atışlarını dinletmedi yalnızca görüntüde bebişimin kalbini ve gösterdi atışları duymadım ama gördüm... prensip olarak yanlızca belli periyodlarda kalp atışı dinlettiğini fazlasının zararlı olduğunu düşündüğünü belirtti böyle birşeye rastlayanınız oldumu...ERDEM HAST.bileniniz varmı oraya gittim aman ne bilim sanki hast.pek içime sinmedimi nedir aslında kızımıda oraya götürüyorum pek bi memnundum şimdiye kadar ama acaba kalp atışlarını duymadım diyemi huylandım gebeliktenmidir nedir. değiştirsemmi gebelik takibi için hast.offf çok kararsızım...
Selam Hanımlar bir ocak ayı annesi olarak inşallah beni aranıza alır mısınız ?
Birşey sormak istiyorum size, yatış şekli bebegin başını döndürür mü acaba ,ben devamlı dönen bir insanım zarar veriyor muyumdur bebegime?:26::26:
İyi akşamlar
ay_she gecmiş olsun.bilgilerimi özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yetersiz oldugu için.
buradan yazıyorum.teşekkürler emegine.
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]anne
Tontirik[/TD]
[TD]yaşı
30[/TD]
[TD]kilosu
58[/TD]
[TD]bebişin doğumu
25 Ocak[/TD]
[TD]kaçıncı bebiş
1.Bebiş[/TD]
[TD]cinsiyeti
?[/TD]
[TD]ismi
?[/TD]
[TD]son durum
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
slm annişler
burda yine üzüntülü bişeyler yazmak istemezdim ama annelerin içine doğuyor anlaşılan ben kötüyüm belirtiler azalıyor diyordum ve
bugün doctor amcamız baktı kesemiz 3haftadır hiç büyümemiş geçenki gibi kürtaj olmam gerekiyor ama hiç kanama olmadığı için istersen 1hafta bekle kanama olacakmı dedi haftaya pzt yine özele çıkarım kısmetse ikinci kürtajımı olucam üzüntümün en büyüğü kürtaj yüzünden kendi düşseydi kürtaj çok zor rabbim ki,mseye yaşatmasın ayşecim bizi listeden çıkart ama sana bisorum olacak sen hemotolojıye gititm demisting ya buna kürtajdan öncemi yoksa sonar gitsemde anlayabiliyorlAarmı benim öncekinde sade bebek yollanmış herşey temiz demişlerdi ne yapmam lazım bilgi verir sen sevinirim
İnşallah liste hiç azalmaz hepiniz sağlıklı sıhhatli doğumlar yaparsınız doctor hiç ümit vermedi ama yine de bekle dedi hani kese büyümüş kalp atışı görmesek ümidim olacaktı ama Rabbim başka dert vermesin ne diyebilirim kısmet hepiniz hakkınızı helal edin ve bana da dua ederseniz sevinirim rabbim hiçbir anne ve evladı ağlatmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?