2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
iki defa olmuş yani kısaca güzel şeyler var demek istedim uzatmayım bari:26:

çok canlı ve güzelmiş renkleri.. markafoni de falan sık sık çıkıyor bu ürünler. ben de almak istiyorum da önce evdekiler eskisin hele..
 

senin toplantın saat kaçta cnm.. bn muradiyedeyım ya zaten setbaşı bana yakın sorun olmaz o yuzden
 
5.ayda sunnet icin hareketli zamanlar iyi aradan cikarmissin ruza..ama 12 dk uzunmus bea..
 
Cumartesi bulusursak şayet ben isten direkt gelecegim icin bebissiz gelicem sizi bozarmi..artik sirayla bakiciliklarini yaparim bebislere ama isiririm kollarini pesin soyliyim..satabilenler 2 saatligine anneannelere teyzelere halalara satsin bebisleri, repu ozellikle sen birak bence arabasiz gelemezsin cünküm eziyet olur..
 
5.ayda sunnet icin hareketli zamanlar iyi aradan cikarmissin ruza..ama 12 dk uzunmus bea..

uzun valla. bize bir iki saat gibi geldi o 12 dk. bir de ilk 8 dk'sı ağlamadı. sonra bi başladı... off... videoyu yüklemeye çalışıyorum. tam kesilme anını. sesini de kapattım. içiniz parçalanmasın..
 
Off kızlar çok fenayız, durup durup uyanıyor ağlayarak, aşı olurken bile böyle ağlamamıştı, çok kötü Calpol, Calgel, anason hiçbir şey fayda etmiyor. Şimdi babasının kucağında uyudu, ben de salak gibi kaldım ne yapacağımı şaşırmış vaziyette. Doktora gitsek de bir şey yapmaz herhalde??

Geçimsiz, sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun canım, inşaallah kuzucuk hemen iyileşir.

Kızlar cmt iki farklı programım var ama buluşacağınız yeri ve saati yazarsanız arada kaçmaya çalışırım. Tabi böyle devam edersek evde popomun üstüne oturacağım ya da onu da yapamayacağım.
 
biri bana video eklemeyi anlatabilir mi?
 
Son düzenleme:
sürekli etrafımızdakilerle deneniyoruz.bu sizin için bir süreç.çok büyük ihtimal geçecek,unutulacak.çünkü en nihayetinde anne yüreği..bu geçince bir başkasıyla deneneceksiniz. hayat işteee... ama insan o duruma düşünce kör bir kuyuda çıkışsız hissediyor kendini. insanı en çok sevdikleri,en yakınları yaralar.kimse ailesini kendisi seçmiyor,vicdanınız rahatsa en güzeli zamana bırakmak.belki zaman herşeyi yıkar tertemiz bir sayfa açar.inşallah hepimiz için öyle olur
 
bebeğime önce fitil yerleştirdi dr.(bu arada çocuk cerrahıydı) bir müddet bekledikten sonra ameliyat ortamıydı bebişimi masaya sıkıca bantladı bacaklarından.iğne yaptı.o sırada ağladı kuzum. biz başındaydık. dr bana yanına sokul dedi,babası oyuncaklarla oyalamaaya çalıştı.keserek gösterdi bak canı yanmıyor diye...daha sonra sünnet işlemine geçti.ama çok ağladı.belki bantlaran rahatsız oldu belkide korktu.15-20 dk sürdü.sonra dinlenme odasında bekledik.çççoooooooook ağladı.osırada çişini yapmış o yakmıştır dedi dr ve merhem yazarak eve gönderdi.sonrasında çok çabuk iyileşti.
 
biz 25 günlüktük
önce fitil sonra bir boru gibi bişeyle makattan bir sıvı verdi
uyuşturucu omuydu bilmiyom
birde pipiye iğne yaptı
5 dk oyalayın dedi çıkarrtı bizi odadan
yardımcısını çağırttı ameliyat odasını ayarla dedi
5 dk sonra aldı ameliyat odasına bizi almadı
bebişimizi aldı 10 dk ancak sürmüştür
hemen getirdi teslim etti uyuyordu yavrucağım
narkozun etkisiyle sonra eve gittik yarım saat sonra falan bir uyandı bir başladı ağlamaya
1 saat aralıksız ağladı sonra 10ar dk 20 şey dk saatte bir ağlamalara çevirdi
ilk gün bu şekil hep ağladı ama 2. güne hiç bişeyimiz kalmadı
bir daha ağlamadı 1 haftayada yaraları tamamen iyileşti
arkadaşlar çok memnun kaldık ama o kadar rahat o kadar rahat oldu anlatamam
geçenlerde bir yakınımın oğlu sünnet oldu 7 yaşında aman Allahım
kıyameti koparttı sinirinden bırakmadı iyileşsin
pipisi tam anlamıyla yara oldu şişti çocuk 1 ayda iyileşemedi
lütfen hemen yaptırın ne kadar gecikirseniz o kadar kötüüüüüüüüüüüüü!!!!...........
 
anne deyince insan olgunluk bekliyor,tabiki tartışılır ama evden kovmak apayrı bişey... aşırı derecede kırgınım,mümkün değil konuşamam.biraz unutmam lazım,hala kızgınım ben

off canım çok kötü olmuş yaa üzüldüm,
benim annem de kağan büyüyene kadar gelme dedi

uyumuyor diye susun susun diyip dolaşıyordum,ben de gitmiyorum...
 

bizimki taç canım biri şirinli biri winnie the pooh iki tane yetiyor.
 
Kızlar naber. Ciddiyetle basliyorum acilisa. Dun erken yatam dedim oglan an itibariyle uyanmaya baslayip sabaha kadar uyutmadi beni. Derdi nedir bilemiyorum. Dis ise, damaga cerrahi mudahale yapip hepsini gun isigina kavusturcam. Ayagimda uyudu surekli besigine yatirinca hemen uyandi. Uyur gezer gibiydim gece.topuklarim agriyor sallamaktan. Batsin bu dünya. İsyaan ediyorum ben de insanim. Sevin beni.

RUZA bacim nasil yapcaz o bardak isini ayrintili de hele. Bardagin alt kismini mi kescez. Flasterle mi yapistircaz yoksa koli bandiyla mi :86: ikinciyi ciddiye almayin.

Saat 15.00 itibari ile veda ediyorum sizlere. Hepinizi cok sevmis idim. Vaveyla denilen deld gelsin. Kovdunuz da gitmedim. Bicaklandim da gitmedim. Cok azimliyim. Operim
 
Son düzenleme:
nevresim diyorsunuz da ben oğlana almıştım beyazlı lacivertli bişeydi. çok cabuk kirleniyor diye kaldırdım malum azcık takıntılıyım. kızın pembe nevresim takımı we uyku setini kullanıyorum. kim görcek yatsın pembe pembe
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…