canım ben ikea'dan almıştım. yeri güzel. %100 pamuk. ama cotton box'ın kumaşını da tavsiye ederim. öğrencilerimin vardı. kumaşları güzeldi, yumuşacık.
canım hayırlı olsun çok sevindim...
inşallah kadron da gider o okula da rahat edersin..
bence de baston pusetlerden al canım. arabasız olmaz.
Add.. nasıl geçti kreşte ilk gününüz. işe başlamadın değil mi? alıştırma evresi daha.. yabancı insanlara alışıksa çabucak alışır oraya da. endişelenme..
daha iyi teyzesi.. akşam bi sıcakladı, bi terledi ne oluyor anlamadım.. :26: antibiyotik beş gün demişti. bitti bugün ama burun tıkanıklığı hala var. yavrum o kadar bıktı ki, burun aspiratörünü, şırıngayı görünce hemen kaçmaya başlıyor.
maşallah senin kuzuya da.. tek sağlıklı olsunlar da hareketli olsunlar..
oh maşallah bayram temizlikleri yapılıyor.. ben ankara'da olacağım kısmetse. artık gelince yaparım. bayramdan sonraki haftada izin alıcam. sonrada 29 ekim tatili var. 20 gün kalıcam hemen hemen.. inşallahhh...
evet keşke dönmeden yaptırsaydınız. ama olsun. zaten ilk birkaç gün sıkıntıları oluyor. kucakta tutarsınız bir iki gün de. ağrıları falan da olmuyor. inşallah çabucak atlatırsınız canım. ama bu saatten sonra genel daha iyi bence. etkilenir gibime geliyor..sünnet esnasında kalkmaya çalışır. daha zor olur.
12m test yaptın mı? inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. annen de çok üzmüş seni.
ama pişmandır bence.. evden kovduktan sonra özür falan dilemedi mi.. kalman için birşey söylemedi mi de hemen yollara düştün. yoksa gururundan mı?
sünnet olayında da benim kocam daha çok ağladı. ben de çok sulugözümdür ama olup kurtulacağı için sevinçliydim. bir de yanındaydık biz. o başındaydı ben de video ya çektim.
hayırlısıyla olur kurtulur inşallah canım.. çıkacak olan parça ne kadar da küçük olsa da üzerinizden büyük bir yük kalkacak..