2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
vaveee, nereye kayboldun kız açmadık mı seni, düzeltemedik moralini kaçtın gittin

buralardayım yatamadım daha bizim esk ankara civarı soğuklarına dayanamıyorum ben allah yardımcınız olsun. ufaklığı hasta etmeyin aman. gerçi vücudu alışır zamanla. lojmanda mısınız canım?
 
Göz kapaklarin agirlasiyor agirlasiyor uykuyu dusunuorsun ve yavasca uykuya daliyosun..

Hooooop kactim ben operim hepicinizi
 
6 tane ziyaretçi kim gelmişini geçmişini kimliğini merak ediyorum :86: senaryolar yazıyorum hepsinin içinde olduğu neden ziyaretçi olarak takılıyorlar düşünüyorum her parantez içinde "ziyaretçi" gördüğümde
 
ben anca gelebildim herkeşler gitmiş
bende yatayım bari
haydi hayrlı geceler iyi uykular tatlı üryalar
 
Tatlulaaaar ben geldim ama benden başka kimse yok haliyle sabahın dördünde Eve geldim, çocuğumla biraz oyalandım, muhallebisini yedirip yatırdım, sonra beraber uyumuşuz, üçte kalktım :)

Gün içinde ara ara okudum ama fırsat bulamadım yazmaya iş yerinde, dönüşte telefondan da biraz okudum ama artık iyice uyuz oluyorum ne beğen var, ne çoklu alıntı var, elli kere basıyorum sayfa yenilenmiyor, tel.den girenler hangi browser'ı kullanıyorsunuz?

Vavecim mama sandalyen hayırlı olsun, ben de çok beğendim, kullanımı rahat, oradan oraya rahat taşınabiliyor, renkleri de tam bana göre (bebişe değil yalnız bana ) Bir de yeterli bence, zaten ne kadar kullanacaklar. E-Bebek'in mağazasına gitmiştik kendimiz bakalım diye, bir tane sallanan varmış salıncak gibi ve biraz daha alçak, 800 tl dedi, ben de içimden ohaaa dedim

Ela, ben de kafama göre takılıyorum valla, evde ne bulursam ona göre yapıyorum. Sabah klasik kahvaltı ama artık o bulamaçtan ben bile sıkıldım, çocuk daha ne kadar yer bilmiyorum. Öğlende genelde patates sabit kalmak üzere evdeki sebzelerden ne varsa karıştırıyorum, mesela patates, havuç, yeşil fasulye, soğan gibi. Ya da bazen pırasa, karnabahar, bamya filan atıyorum. Bazen mercimek, pirinç, bulgur koyuyorum azıcık. Et olarak da ya buzlukta bir yemek kaşığı kadar ayırdığım kavrulmuş kıymadan atıyorum, ya da sebzeler haşlanırken içine bir parça da tavuk atıp sonra didikliyorum, hepsini rondodan geçiriyorum. İkindide yoğurtla meyve veriyorum. Akşam da muhallebi. Öğleden önce ara öğün yapamıyoruz çünkü uyuyor o saatlerde.

Kızlar, özellikle mama verenler, gece öğünü veriyor musunuz? Benimki içmiyor artık reddediyor. Sabah 5-6 gibi uyanıyor, onda da azıcık emiyor uyuyor.

ADDD canım bana Bakırköy ters biraz, zaten bizim adama da daha sormadım ama Bakırköy'e gidiyorum çocukla desem bana ters yapabülür :26: Ama tek bana göre program yapmayın tabi, mesuliyet altında kalmak istemem, bir şey olur gelemem edemezsem kendimi çok suçlu hissederim

Estarabim tatlım o olgunluktan mı eziklikten mi anlamadım ben valla Sabırlıyımdır, bazen fazla, yani olmaması gerektiği kadar. Bir de dediğim gibi, savunma mekanizmalarım iyi çalışır, bir şekilde kendimi teskin ederim. Kayınvalideyle anne arasında kalmak zor tabi, ben de birkaç gün yaşamıştım o durumu, birisi bir şey der, öbürü müdahale eder, zorrr. Mümkün olduğunca karşı karşıya getirmemeye çalış ve "Ben böyle olmasını istiyorum." modundan çıkma O zaman daha az konuşurlar. Bir de sürekli ıvır zıvır da olsa ikisine de ayrı ayrı iş ver bir şeyler iste. İşle uğraşmaktan başka şeyle uğraşamazlar Bu arada ben de Türk Dili ve Edebiyatı'ndayım canııım!

Ruzaaaa sen de mi Türkçe öğretmenisin?
 
Bugün miniğimin ilk bebeklik fotoğraflarına bakıyordum da, kendimi kötü hissettim Doğum sonrası sıkıntılardan, halsizlikten, tecrübesizlikten, kalabalıktan, müdahalelerden, şaşkınlıktan, telaştan... Bebekliğini atlamışım yavrumun. Hele ilk iki üç aya dair o kadar az şey var ki kafamda... Her şey silik silik...

Allah nasip ederse ikinci çocuğu hem oğlumun bir kardeşi olsun diye, hem de aynı hataları tekrarlamadan rahat rahat bir çocuk büyütmek için istiyorum. İkinci üçüncü çocukların niye daha rahat olduklarını zamanla anlıyorum.
 
Sabahin korunde yavrucagi göturmek cok zor oluyo kisin sogugunda daha bi koycak

Ferda ya browserla alakali degil bende cildirmistim biraz kurcaladim mobil mode diye bi secenek var o on olmus..hicbisey gorunmuyodu sinir oluyodum kurcala sende biraz ayarlardan..

Vavee seni hep severimki ben

Hayirli cumalar bu arada..ne guzel bazilari icin son is gunu..
 
kullanıcı kontrol panelinde :

Kişisel Rütbeden oluyor kişisel rütbeye yazın
kaydedin o kadar

birde isdımbılda buluşacanıızaaa
tikirdağa gelin bizim evde oturak
sahileee karşııı balkon keyfi 4. kattt
semaver çayııı
sayısız pasta bööreekkk (sizin için bozacam diyeti)
isterseniz mezdeke koyupp hoplucaz zıplıcazzzz
sonuna kadar özgürce dans edebilcenizzz
bolll muhabbet ortamııı
bakın bu imkanları kaçırmayın dirim bence tekirdağ istanbula tam 2.5 saattttttttt
 

evet benim içinde son iş günü şükür
bende memurum bir kurumda
ama öğretmen olabilmek istiyorum ilahiyat okuyorum
Allahım inşallah olabilirim çok istiyorum
 
günaydın kızlar....... ıslanmış çimen , fırından yeni çıkmış ekmek , yeni uyanmış bebek kokan bol kahkahalı bir gün diliyorum..aslında erken uyandım ama geçte olsa günaydın demek istedim. en güzel günler bizim olsun:)
 

sen nerde çalışıyordun biitt ..evet cumalar güzel oluyor ,hele çocuktan sonra en güzel gün cuma ,haftasonu kuzularla vakit geçirme zamanı geliyor ..
sen nereye götürüyorsun kuzuyu ben kaçırdım mı o kısmını :44:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…