2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
Arkadasim yazdıklarını okuyunca sanki icime bir ates dustu bende kocaeli de yasiyirum. Basin sagolsun rabbim sabir versin. En buyuk teselli evladin simdi ona daha siki sarilip atlatacaksin bu zor gunleri. Keske soyleyebilecegim, teselli edebilecek bir söz olsa....
 
Ayakları yeme sezonumuz açılmıştır, vatana millete hayırlı olsun :KK66: Ya bu arada herkes çocuğun ağzına bir şey sokuşturuyor, dondurma veren bile oldu! Sokakta çocuk ağlıyor, gören karnı acıkmış diyor kafayı yiycem! Esnaftan "Sıcak su lazımsa vereyim abla mamasına" diyen bile oldu. Yemekle kafayı bozmuş bir milletiz :)
 
merhaba kızlar... birkaç gündür yoktum, önceden olsa geçmişi okumakta zorlanırdım ama bu sefer çok kolay oldu:) işten ayrılınca yeni bir iş arayışına girmiştim birkaç gündür onla ugraşıyorum, istediğim kriterlerde tam kafama göre bir yer buldum da.ancak gelin görünki her şey çok iyi olmasına rağmen kabul etmedim, edemedim... kızımı kreşe vermeyi planlıyordum ama ben anladım ki onu bırakıp işe filan gidemeyeceğim... tek maaşla da nasıl geçincez bilmiyorum aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.
 
Mekani cennet olsun annenizin Allah size sabir versin...
Valla tek maasla cok zorlamicaksaniz en azindan 2 sene calismayin..hergun burnumun diregi sizliyo giderken ahhh su kredi borcu ahh:5
 
Merhaba arkadaslar.size en son bu mesaji yazmistim.korktugum basima geldi ve annemi kaybettik.hersey o kadar ani olduki yogun bakima girdigi gun yola ciktik o ara ameliyata almislar ve 4 kez kalbi durmus.ve kurtaramadilar.Allahim bu nasil bir aci dayanamiyorum.1 senedir annemi gormuyordum yetisemedim.kizimi da goremedi.okadar merak ediyorduki telden dinliyordu sesini.normalde agustosta cikicaktik izine illede haziranda gelin dedi.bircok sey maglum olmus herkese birsey demis.bugun 14 gun oldu oleli inanamiyorum hala.sanki yine evde ayni yerinde oturuyor.hicbirseyin tadi yok.dayanmak cok zor.son kez sarilip koklayamadim.

Kendi acım depreşti :KK43: Başın sağolsun. Annem benim yanımdan memlekete gittiğinin ertesi günü vefat etmişti ama anne kokusuna doyulurmu hiç. neredeyse 1 yıl oldu acı yerini özleme bıraktı... Mekanları cennet olsun...
 
Merhaba benim oglum surekli kabiz cok zor gercekten. Ben armutu cam rendeden gecirip verihorum. Cok fayda buldum. Su minik olan armutlar varya onlardan. Ins.fayda bulursun. Haa bide mayisi ve armutu karistiripta veriyorum oda cok iyi geldi.
 
Herkese merhaba, benim de 14aylik bir oglum var
O kadr hizli buyudu ki bebekligini ozledik resmen
Arasira kucuk bebegi olan gruplari okuyorum
Size de soyle bir ugramistim ek gidaya gecme asamasinda olanlari gordum

Cok kurtlu bir anneyimdir surekli arastiririm arkadaslarim da bir blog acip arastirmalarini yazsana diye onerince mantikli geldi ve blog actim
Doktorumuzun onayindan gecmeyi bekleyen 3 4 yazi disinda ufak tariflerle giris yaptim

Evde peynir yogurt ve emek yapimiyla ilgili tariflerimi de asagidaki linkte bulabilirsiniz

hayat ÖZsöyler: Ev Yapımı Tam Buğday Ekmeği

Size en buyuk onerim herseyi bulamac yapmamaniz. Oglumun hala taneli yutamayan arkadaslari var.

Bol bol koklayin kuzularinizi, oyle cabuk geciyor ki zaman!
Selamlar
 
Merhabalar bayağıdır yazamıyordum , ben de erken sünnet yaptırmak isteyenlerdenim aslında ama geç gelen bir bebek olduğu için belki de tek bebeğimiz olacağı için biraz da sünnet düğünü , mevlüt falan herşeyi layıkıyla da yapmak istiyorum. Kafam karışık bu yüzden. Bizim dr. umuz 3 yaşa kadar önerdi , 3-6 yaş arası kesinlikle önermem dedi.

Merhaba, biz oğlumuzu 5 günlükken sünnet ettirdik lokal enestezi ile oldu, sünnetten yarım saat önce krem sürdüler uyuşturmak için, sonrasında ağlamadı bile, kanaması falan da olmadı, 2 günde de iyileşti. Sıkıntısız ve çok rahat oldu, sünnet düğünümüzü de aklı başına gelince yaparız artık :nazar:
 
annesi vefat eden arkadaşım..çok üzüldüm içim brkuldu resmen allahım sana bol bol sabır versin.evladınla bol bol vakit geçir.acılarını unutturmaz ama mutlu olmana sebep olur.
 
Bu sunnet formalitelerini niye bu kadar buyutuyolarki yaptirin bebekken sonra ilede mevlutunuzu dugununuzu yine yapin ne farkeder..cocuga eziyet buyudukce akli ermeden yaptirmak en guzeli..bizde 8.ayda yaptircaz kismetse genel anestezi olcak bakalim..
Ayy ne tatli minik minik disler cikiyo ha yandiniz memelere dikkat:KK1:l
 
arkadaşlar verem aşısının yeri iltihap toplamıştı. doktora gösterdik normal böyle iyiyleşiyor dedi. ama dün gece iltihsp patlamış ve aşı yeri de çok kırmızı hiç ellemedim. böyle durumda olan var mı doktora götürmeli miyim.
 
hastalıklar nedeniyle anca bakabildim.
anne acısı çok büyük mekanı cennet olsun allah sana evladına ömür versin......
sünnet olacak bebişimiz inşallah çabuk iyileşir.

biz dün doktordaydık yine önce ben sonra büyük oğlan şimdide bebişim hasta...büyük oğlan 5 gün sürekli ateşlendi baya ağır bir boğaz enfeksiyonu atlattık.küçüğümde öksürüyor...ciğerlerde boğazda birşey yok geniz akıntısı var dedi ilaç vermedi 650 gr almış bu ay iyi dedi doktor ek gıdaya başladık yavaştan bugün ilk sebze çorbasıyla başladı ilk çorba sonra meyve püresi muhallebi yoğurt en son kahvaltı verdi.patates havuç pirinç irmik çorbasını içti yutmaya alışkın değilya kuzucum şaşırdı nasıl yesem diye :KK56: ...kabızlık bizdede var duphalac verdim bugün dün fitille yapmıştı bu günde 2 kere yaptı inşallah işe yarar....laxafiber diye bir toz verdi doktor ama başlamadım şurup yararsa başlamayacağım... oğluşum geceleri çok sık uyanıyor zor uyuyor sizlerde nasıl bu dönem gece uykusu....
 
inşallah normaldir canım, endişe ettim ben de.


korkma canım bizdede oldu önce sivilce gibi iltihaplandı kendiliğinden patladı kıpkırmızı oldu şimdi düzelmeye başladı.önce sağlık ocağına sormuştum normal demişlerdi.dün doktorumuza sordum normal sen sakın elleme dedi akışına bırak dedi...:KK9:
 
ikiz003 geçmiş olsun

benim oğlan yoğurdu yiyordu 2 gündür bugün istemedi, çeşit şu bebekler ya :KK51:
bugün çeneme yapıştı emdi :KK1: ben gülünce gün içinde bol bol sırıtıp eliyle tutup yüzüme saldırdı :111: şap şup ses çıkarınca kızım aaa anne öpüyor seni beni de öpsün dedi :KK53:
aaauuuuauua diye bağırıyor kalın bir ses tonuyla arada bıdırdanıyor :KK1: erkek bebeklerin sesi mi kalın olur diycem ama benim kızın da bir sesi war kooocaaaaaman çıkıyor :KK24: luciano pavorotti ailesi :86:
 
ahh ahh baba oldu hala çocuk gibi şu eşim,dondurma yedi üşütmüş,
ateşlendi halsizlik falan zorla acile gönderdim,serum yiyor şimdi
:KK14:
sünnet olayını dün düşündük ama bende kıyamıyorum yaa napacaz,

bebeğinin dişi çıkan arkadaşa hayırlı olsun,diş buğdayı,pastası yaparsınız,
ben de sabırsızlıkla bekliyorum incilerini bebeğimin,benimkinin dişi de yaklaşmış

kulaklarını tırmalıyor devamlı ağrı yapıyor sanırım,
 
X