2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352

Maaşallah bebişine, ek gıda yedirmek de güzel yaa, şapır şupur yerken seyretmek çok güzel olur:) İnşaallah tekrarlamaz ateşi. Bizim paşa ağırdan alıyor, daha tam dönemedi:)


Seni çok iyi anlıyorum canım, yıllarca bekleyip de kavuşmak bambaşka, biz de çok uğraştık bebeğimiz için, artık her duamda Allah'ım isteyen herkese hayırlısıyla nasip et diyorum. Biz de geçen yıl Anneler Gününden bir gün önce almıştık güzel haberi. Çok şükür ki Allah'ım bu dünya tatlısı güzellikleri bizlere bağışladı, inşaallah kaderleri de kendileri gibi güzel olur.
 

Bizimki 7900 gr ve artık 4 numaraya geçtik, Büyük gibi duruyor ama daha rahat, kenar lastikleri kesmiyor o kadar. Bence yavaş yavaş geç:)
 
kızlar sağlık ocağının verdiği demir damlası vegaferon ferrumla aynımı?sonuçta ikiside demir ...gerçi d vitaminindede doktor başka sağlık ocağı başka verdi. doktora haftaya gideceğiz başka bir şey verebilirmi başlasam olurmuki??sizler ne kullanıyorsunuz?biz d vitinide multitabs kullanıyoruz.demirde değişebilirmi???:26:
 

bana da sağlık ocağından vegaferon verdiler.ben de hemşireye dr ferrum yazmıştı aynı değil mi dedim.ferrum şurup yazmıştı dr.hemşirede damlayı vermek daha kolay.bebekler sevmiyor zaten.damla daha iyi dedi.ben de damlayı kullanıyorum.dr a sormadım tekrar.
 
beni hatay daki patlama epey sarstı bugün çok üzüldüm gülüşlerim yazıda gerçek sadece..
çok etkilendim bildiğiniz gibi değil..allah sabır wersin ölenlerin yakınlarına..
 
öncelikle hepinizin anneler gününü kutluyorum.ben de ocak annesiyim.dünyalar tatlısı bir kızım var.24 ocakta sezeryanla doğum yaptım.arada yazdıklarınızı okuyorum.paylaşımlar harika:))
sizlere bir şey soracaktım.kızımın kakasında yaklaşık 1 haftadır beyaz parçacıklar var.yuvarlak şeklinde.daha önce hiç olmamıştı.aranızda aynı problemi yaşayan var mı?merak ettim.internette araştırdım ama bir şey bulamadım.
 
pirinç tanesi gibiyse benim oğlumdada var.sanırım mamadan kaynaklı bişey.merak edilicek bi durum değil...
 
bebişe tattırıyorum herşeyden dedin ya, neleri tattırıyorsun? içinde tuz olan şeyler dahil mi buna??
 
bebişe tattırıyorum herşeyden dedin ya, neleri tattırıyorsun? içinde tuz olan şeyler dahil mi buna??

bizim yediğimiz yemeklerden..ben az tuzlu yaparım yemeklerimi tarhana çorbasına bayılıyor versem 1 kase yer hemde salçalı tereyağlı kendimizin yediğinin aynısı....mantının suyunu tattı....elma suyu...muzu emmeyi çok sevdi tabi tadımlık hepsi ya 1-2 kaşık ucu yada bir lokmacık....geçen gezmeye gittik bayılıyor kucağımda masaya bakınsın oto koltuğunda oynuyordu sofraya oturunca başladı yaygaraya kucağıma aldım allahım eller ayaklar durmuyor....masada da ona göre bir şey yok derken şu patates havuç yoğurtlu 3 katlı salatayı gördüm patatesli yerimden 2-3 çay kaşığı ucuyla yedi bayıldı...aynı gün hurmada emmişti 5-6 kere 2-3 çay kaşığıda zemzem içmişti.anneme anlattım annem ah vah başladı söylenmeye erken diye akşama gaz yapar memeden soğur diye.....gayet güzel uyudu akşama oğlum memedende soğuduğu yok cok cok devam..yoğurdu pek sevmedi...1 ay sonra ben ne yersem aynısında başlıycam valla... abisiyle ablasına aman yağı az tuzsuz olsun onu yemesin dokunur blendırdan çektim verdimde ne oldu 10 yaşında oğlana hala uğraşıyorum...bide böyle deneyeceğim bakalım......
 

maaşallah en iyisini yapıyorsun.. ben de tattırcam da bir sorayım dedim:) kızıma 5. aydan sonra dilinin ucuna tattırmıştım ama sökmedi dediğin gibi yağsız tuzsuz werdim hep.. buna senin gibi yapayım bakalım.. çok sağol canım
 
anneler günümüz kutlu olsun arkadaşlar. allah isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu.
az önce ilk defa oğlumu tek başıma yıkadım. eşim maça gitmişti. onun geliş saatini beklersem uyku saatimiz aksayacak diye kendim yıkadım ilk defa. valla mis gb de yıkadım bebeğimi. kendi yıkayan arkadaşlar çok daha kolay oluyo tek başına diyorlardı. hakikaten de öyleymiş. çok kolay yıkadım. bundan sonra havalarda ısınıyor. yıkarım artık hergün babamızı beklemedenn
 

hepimizin anneler günü kutlu olsun.geçen yıl karnımızdayken bu sene kucaklarımızda kutladı minik sıpalarımız anneler günümüzü :)ben de bugün ilk defa kendi başıma yıkadım:) bizim babamızda nöbetçi, haftaiçi de göreve gidecek iş başa düştü. zaten ne zamandır yıkamak istiyodum ama eşim her defasında beni bekle yıkamaya diyodu bu defa işi olunca fırsat oldu yıkadım . filede vücudunu yıkamak kolay oldu başını yıkamanın pratik bi yolu var mı arkadaşlar. ilk anneler gününü oğlumla başbaşa geçirdik :) ilk anneler gününde ilk defa yalnız yıkadım bebişimi :)
 
klasik olarak karakol bahçesinden aşırılmış çiçeklerle beraber, kızımdan anneler günü hediyelerim :)
 

Eklentiler

  • $DSCF4016.JPG
    132,1 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…