2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
yaaa tamam o zaman içmeyeyim


ben yeni bi yöntem buldum uyandığında hemen kucağıma alıp yürürken emziriyorum hiç konuşmayıp yüzüne bile bakmıyorum bazen tekrar uyuyabiliyor. aslında emzirerek yada yürüterek uyutmamam lazım ama baska türlü uyutamıyorum ki. bir kaç hafta sonra tracynin kitabından yatır kaldırı deniycem bizimkini gece en geç 8 de yatırıyorum ama 11 e kadar sürekli tekrar uyutuyorum bazen 15 dakikada 1 bile oluyor. karanlıkta emziriyorum. 11 gibi derin uyumaya başlıyor ama 2-3 saattebir kalkıyor.
 
Sorularım var
Yaz geldi sivrisinek ve güneş mevsimi bebişlerimizi sivrisinek ve güneşten nasıl koruyacağız

Birde bebişlerimizi gerçekten hangi ayda desteksiz oturtabiliyoruz .........,.,,,

6. aydan sonra desteksiz oturtabilirmişiz. güneşten krem sapka gözlükle korunuruz ama asıl ben sıcaktan ve sivrisinekten nasıl koruyacagımızı bilmiyorum.
 

valla canım ayın 11 inde 4. ayımız bitiyor. gözüm o tarihte. 3 ayımız doldu bozulmuştu. inşallah 4. ayımız dolduğunda biter şu düzensizlikler. önceden gaz akşam 7 de başlar 11 e kadar sürer uyur kalırdı. şimdi güne mi yayıldı anlamadım
 

çok geçmiş olsun.....minik kız umarım bir daha böyle şeyler yaşamaz
 

aynen canım 3.ay bizim de düzenimizin biraz bozuldğu ay özellikle emme konuusnda çok sık meme istiyor bu ay
vs. vs. geçecek inşallah
bizim daha çok var 25 inde 4 dolacak
 
Günaydın kızlar.
İki gündür bizimki yemeyi yarıya düşürdü, gece 60 cc mamayı zorla yarım saatte yedirdik iki defasında da. Artık yemiycem diye ağlandı da bıraktık. Sabah da az emdi. İdrar kokusu değişik gibi ama sıcaktan mı acaba diyorum. Enfeksiyondan korkuyorum. Var mı yaşayan?
 

Bir de bu tarifi vermiştim, denedim olmadı, irmiği çok şekeri az geldi, kaskatı oldu. Yapmayı düşünen varsa yapmasın yani:)
 

canım biizm de geçen haftalarda idrar kokusunda değişiklik vardı bez neredeyse kuru ama çok fena kokuyordu
tahlil yaptırdım temiz çıktı
oradaki laborant yeni marka bez kullanmaya başladın mı o yapar dedi
hakikaten de markayı değiştirmiştim,şimdi eski markamızı kullanıyorum koku gitti
belki öyle bir şeydir
 

canım en son cumartesi dr a götürdüm oğlumu.kulaklarını yıkarken kapamıyorsun değil mi dedi.ben de hayır dedim.kapanmaması gerektiğini duymuştum daha önce,büyükler her ne kadar aksini iddia etse de.kesinlikle kapatmadan yıkda dedi dr üstüne basa basa.ben de su kaçırmamaya dikkat ediyorum zaten dedim.su da kaçsın önemli değil dedi.kulaklarındaaki kiri temizler su dedi.artık yeni doğan değil,sen nasıl yıkanıyorsan o da öyle yıkanacak dedi :)) gaz yapan yiyecekleri ben tüketiyorum.her şeyin tadını almaya alışsın.zamanla bağırsakları ona da alışır.ki alıştı da.geçenlerde nohut yedim.diğer günlerden farklı bir tepki vermedi.
 
Bir de bu tarifi vermiştim, denedim olmadı, irmiği çok şekeri az geldi, kaskatı oldu. Yapmayı düşünen varsa yapmasın yani:)
1 lt süt,9 kaşık irmik 8 kaşık şeker,1 tane damla sakızı arasına büskivü şahane
gerçi ben sevmiyorum tatlı ama
 
kızlar benım bıdığım biberon ememiyor
önerebileceğiniz bir model ve marka var mı?

ben neredeyse hepsini denedim.almadığım biberon kalmadı.artık eşimle kavga ediyoruz.ama emmeyince emmiyor sıpa.uykudayken vereyim diyorum bazen.ne mümkün,biberonu ağzına koyduğum an gözünü açıyor.ama mememi verdiğimde gözü kapalı emiyor..tabii süt varsa :))
 

benimkide öyle. sabah 7 de kalktı. 15 dk uyudu bi ara.2 saattir uyanıktı. bende oyun oynattım yordum ii uyusun diye. uykusu geldi tamam ama bu seferde emmiyo. 1 dk emmedi kafayı geriye atıyo emmek istemiyor. gecen hafta idrar tahlili yaptırdk. enfeksiyon yok şükür. ama bu çocuklar neden emmez neden uyumazlar yaaa
 

ama yarın birgün ek gıdaya geçince ne yapacağız
su meyve suyu vs.nasıl içecekler
 

doğmadan önce bi uluk bi de biberon almıştım bebedor un. su içirilen ufak olandan bitki çatı vereyim diyorum ama maalesef almıyor. eminim büyük olanıda almıcak. şimdiden napıcamı düşünüyorum bende
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…